Sevgilinin aldatması

Vicdan azabı yaşayacak insan iki kişiyi aynı anda idare etmez.
Valla ölüyorum dese bir tekme de ben atarım,bu kadar iyi olmamak gerekli.Benim ağzıma ettikten sonra pişmanlık yaşasa ne sümüğümü atmam.Bırakın ne hali varsa görsün ne diye başını bekleyeceksiniz hiç mi buz gibi olup öfkelenmediniz? Aldatan insana neden diye de sorulmaz aptal yalanlarını dinlememek için. Anası babası beklesin sizi ilgilendirmez.

Tek seferlik hatasını yakalasanız belki pişman olabilirdi ama 5 ay ya! 5 ay sevgili olmuş başkasıyla neyin pişmanlığı? Senin yanından çıkıp diğerine gitmiş hem de defalarca. Bu insan pişman olur mu sizce? Evet 3 yıl az bi zaman değil ama yapacak bir şey yok. Bazı insanların karakteri de böyle.
Birde erkeklere s.ktr eden yarıyor. Siz şimdi gideceksiniz zorla güleceksiniz onun iyi olmasını bekliceksiniz sonra çok ağır(!) konuşacaksınız.. adamın çokta umru olmayacak.
Ama iyileşip sizi ortada göremezse arayıp ulaşamazsa daha değerli olursunuz. Merak eder durur nerde bu kız acaba öğrendi mi diye içi içini yer ulaşmaya çalışır. Seçim sizin..

Bunlar hep bilinçaltında bir yerlerde sevgilinizden kopmak istememenizden dolayı kaynaklanıyor. Bu işlerin doğrusu yanlışı yok maalesef. Ondan ayrı kalmak size zor gelebilir kendinize bir bahane ararsınız. Ya da yaptığını asla kabul edemez ne hali varsa görsün dersiniz. Sevgilizin hastalığı şu an sizi ilgilendiren sorumluluk almanızı gerektirecek bir durum değil.

ya bırak ya, kocan degil birşeyin degil, doktoru da degilsin ki. Ailesi ilgilensin.

Yoo degil haklisiniz, ben sadece yuzune vurmayi ama asil ve sakin durmayi tercih ederdim
Bakmadan yapsın mümkünse. Adamın ailesi falan yok mu ki konu sahibine mi düştü bakmak? Konu sahibi bakmasa ortada mı kalıyor hiç anlamadım keşke cevap verse.

Diğer kızın haberi var mı kaza geçirdiğinden?

Belasını bulmuş zaten tek kelime açıklama yapmadan çık git hayatından. Düşünsün dursun kendi bulsun sebebini

Ay birşey olmaz. Sizi fazla önemsiyorsunuz kendinizi ve ilişkinizi. Adamın umrunda olsaydınız aldatmazdı. Bana Saçma bir duygusallık geldi sizinki. Adam zaten gözden çıkarmış ki sizi aldatıyormuş. Ne vebali.

Diğer kızın haberi var mı kaza geçirdiğinden?
diğer kız ne tepki verdi naptı acaba? adamın belki başka görüştükleri de vardı kim bilir. böyle erkeklere karşı yufka yürekli olmamak gerek.
konu sahibi hastaneye gittiniz mi, konuştunuz mu onla?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…