- 9 Mart 2011
- 12.492
- 11.188
- 498
- Konu Sahibi Uzay perisi
-
Yogun bakimdan cikinca o 5 aylik sevgilisi hicbirseyden haberi yokmus gibi, ciceklerle gelsin ziyarete.Sevgilim bir motor kazası geçirdi ve iki aydır yoğun bakımda ben dün onun beni aldattığını tesadüfen öğrendim. Takipçilerine bakarken tek ortak arkadaşımın sevgilim olduğu bi kızın heseabını buldum ve kızın hesabı açık olduğu için hikayesine bakmak istedim sonra kız mesaj attı sordum sevgilimi nerden tanıyorsun diye kim senin sevgilin dedi söyledim şaşırdı biz 5 aydır sevgiliyiz dedi aldatılmışız ikimizde dedi dünyam başıma yıkıldı sanki biz 3 yıldır sevgiliydik elim ayağım titredi kanıt göster dedim kıza ikisinin olduğu bi foto yolladı yazışmalarını yolladı. Biz temmuzun 22 sinde buluşmuştuk onlar 23 ünde buluşmuş baya aldatılmışım anlayacağınız şuan sevgilim olacak karaktersiz yoğun bakımda ve çok büyük bi kaza geçirdiği için normal odaya çıktığında bundan bahsedemem anca taburcu olunca söyleyebilirim ama ben normal odaya çıkınca hiçbişey olmamış gibi davranamam napacağımı bilmiyorum siz olsanız napardınız ? Yüzleşemiyorum da taburcu olduğunda yüzleşicem vurcam yüzüne herşeyi
Tam olarak yapmak istediğim bu beni anlayan tek kişisinizValla ben gider gorur yardim ederdim ki (sevgiliymis kadar degil) sonrasinda bunu bahane edemesin. En sonunda da oyle yuzune vururdum ki omur boyu vicdan azabiyla yasasin
Taburcu olana kadar bekleyebilecek misiniz gerçekten? Altı üstü sevgili, vurun yüzüne dönün gidin yav, kim ilgileniyorsa ilgilensin hastanede.Sevgilim bir motor kazası geçirdi ve iki aydır yoğun bakımda ben dün onun beni aldattığını tesadüfen öğrendim. Takipçilerine bakarken tek ortak arkadaşımın sevgilim olduğu bi kızın heseabını buldum ve kızın hesabı açık olduğu için hikayesine bakmak istedim sonra kız mesaj attı sordum sevgilimi nerden tanıyorsun diye kim senin sevgilin dedi söyledim şaşırdı biz 5 aydır sevgiliyiz dedi aldatılmışız ikimizde dedi dünyam başıma yıkıldı sanki biz 3 yıldır sevgiliydik elim ayağım titredi kanıt göster dedim kıza ikisinin olduğu bi foto yolladı yazışmalarını yolladı. Biz temmuzun 22 sinde buluşmuştuk onlar 23 ünde buluşmuş baya aldatılmışım anlayacağınız şuan sevgilim olacak karaktersiz yoğun bakımda ve çok büyük bi kaza geçirdiği için normal odaya çıktığında bundan bahsedemem anca taburcu olunca söyleyebilirim ama ben normal odaya çıkınca hiçbişey olmamış gibi davranamam napacağımı bilmiyorum siz olsanız napardınız ? Yüzleşemiyorum da taburcu olduğunda yüzleşicem vurcam yüzüne herşeyi
Aynen bensin yevrım. Canımı yakanın canını görecek göz kalmaz bende.Saf misin bir de adamın bakiciligini mi yapacaksin??
Zaten yoğun bakımda, varlığını bilmiyordur bile ne kendini yoracaksin ki?
Allah karşına çıkarmış işte, az kaldı bir de bu adamın hasta nazını,o psikolojisini - sorunlarını çekecektin. Gitsin kimle düşüp kalktiysa onlara baktırsin kendini.
Vicdanlı bir insanimdir ama böylelerine asla acımam . Seni salak yerine koyarken düşünseydi
Valla ben gider gorur yardim ederdim ki (sevgiliymis kadar degil) sonrasinda bunu bahane edemesin. En sonunda da oyle yuzune vururdum ki omur boyu vicdan azabiyla yasasin
Tam olarak yapmak istediğim bu beni anlayan tek kişisiniz
Neyi bahane edecekmiş herif, bakmak zorunda mı aldattığı kadın ona?Valla ben gider gorur yardim ederdim ki (sevgiliymis kadar degil) sonrasinda bunu bahane edemesin. En sonunda da oyle yuzune vururdum ki omur boyu vicdan azabiyla yasasin
Adam böyle bir ülkede en az 2 kişiyle sevgili olabikiyorsa adam da belli ki istenen bir tip.işin bir de bu yönü var.bağlanması normal.bence sizin amacınız size yalvarsın,özür dilesin…
Affetmeye gönlünüz var gibi .
Yoksa insanlık falan hikaye, normal şartlarda suratına bile bakmazsın .
Yukarda ki üyenin dediği gibi çiçekte götür bari ..
Birde ömür boyu vicdan azabı yaşayacakmışNeyi bahane edecekmiş herif, bakmak zorunda mı aldattığı kadın ona?
Adam yerinden kalktığı gibi diğer kadının peşinde koşar ondan af dilerse haybeye bakıcılık ettiği ile kalacak.Birde ömür boyu vicdan azabı yaşayacakmışaynen çok yaşat vicdan azabı. Bazıları gerçeklikten ne kadar uzak.
O kadın da yüz vermezse başkasını arar bulur. Konu sahibi çokta umurundaydi adamın.Adam yerinden kalktığı gibi diğer kadının peşinde koşar ondan af dilerse haybeye bakıcılık ettiği ile kalacak.
Hep yeşilçamın etkileri bunlarAldatan adam da pişman olurdu vicdan azabı çekerdi zaten
Hayal aleminde yaşıyorsunuz.
Yüzüne vursanız da yok şöyle oldu yok böyle oldu yok beni kandırdılar yok sen de şunu yaptın diyecek hanginiz önce tekmeyi atarsa diğerine yanlayacak bi süre sonra onu da aldatacak.
Fazla film izliyorsun konu sahibi
Ben direkt terkederdim. İnsanlık düşünemem böyle bir durumdaSevgilim bir motor kazası geçirdi ve iki aydır yoğun bakımda ben dün onun beni aldattığını tesadüfen öğrendim. Takipçilerine bakarken tek ortak arkadaşımın sevgilim olduğu bi kızın heseabını buldum ve kızın hesabı açık olduğu için hikayesine bakmak istedim sonra kız mesaj attı sordum sevgilimi nerden tanıyorsun diye kim senin sevgilin dedi söyledim şaşırdı biz 5 aydır sevgiliyiz dedi aldatılmışız ikimizde dedi dünyam başıma yıkıldı sanki biz 3 yıldır sevgiliydik elim ayağım titredi kanıt göster dedim kıza ikisinin olduğu bi foto yolladı yazışmalarını yolladı. Biz temmuzun 22 sinde buluşmuştuk onlar 23 ünde buluşmuş baya aldatılmışım anlayacağınız şuan sevgilim olacak karaktersiz yoğun bakımda ve çok büyük bi kaza geçirdiği için normal odaya çıktığında bundan bahsedemem anca taburcu olunca söyleyebilirim ama ben normal odaya çıkınca hiçbişey olmamış gibi davranamam napacağımı bilmiyorum siz olsanız napardınız ? Yüzleşemiyorum da taburcu olduğunda yüzleşicem vurcam yüzüne herşeyi
Hâlâ bir ilerleme, gelişme yok yani konuda, öyle mi konu sahibi? Ne yapıyorsunuz, her gun gidip refakatçiliğini mi?Tam olarak yapmak istediğim bu beni anlayan tek kişisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?