Sevgilinin aldatması

ne odası ne yoğun bakımı
gebermesini dilerim direk
bence aldatmak ölmekten daha beter

Bence sizi aldattığı kızla birlikte plan yapın. Sevgiliniz odaya çıktığında kızla aynı gün hastaneye gidin sevgiliniz o kızı görmesin. Siz sevgilinize hiç bir şey olamamış gibi davranın. Sonra bir arkadaşımın hastanede işi varmış sana da bir geçmiş olsun demek istiyor de Sonra kıza mesaj at odaya girsin siz kıza baya samimi şekilde sarılıp hoş geldin yapın. O an sevgilinizin surat ifadesi görülmeye değer bir ifade olacaktır. Sonrada kızla ikiniz basın tekmeyi gitsin

Hem aldatilcam hemde hastaneye görmeye gidicem anında numarasını engellerim bi daha ulasmasin die. Umrumda olmaz o bana insanlık mi yapmış da ben yapcam çokta fifi yani. Sakin gitme o seni sevmiyor belli neden vaktini harcayacaksin

Hayatta yanında durmam böyle asalak adamlar vefa hak bile etmiyorlar. Diğer kedicikleri beri gelsin Allah'ın sopası yok hızlı yaşıyorlar hayatı hiç ölmez gibi.

Ayrıca kadın aynı durumda olsa öteki kediciğin yanında alır soluğu mendabur.

Yogun bakimdan cikinca o 5 aylik sevgilisi hicbirseyden haberi yokmus gibi, ciceklerle gelsin ziyarete.

Benim sevgimi, sadakatimi hiçe sayan bir insanın sağlık durumu beni hiç ama hiç enterese etmez.
Ömrü varsa, hastaneden sağ çıkar yoksa ölür gider. Boynuzu yiyip hastane köşelerinde sefil olacak biri değilimdir. Size de aynı yaklaşımı tavsiye ederim.

Taburcu olana kadar bekleyebilecek misiniz gerçekten? Altı üstü sevgili, vurun yüzüne dönün gidin yav, kim ilgileniyorsa ilgilensin hastanede.

Aynen bensin yevrım. Canımı yakanın canını görecek göz kalmaz bende.

Valla ben gider gorur yardim ederdim ki (sevgiliymis kadar degil) sonrasinda bunu bahane edemesin. En sonunda da oyle yuzune vururdum ki omur boyu vicdan azabiyla yasasin

Tam olarak yapmak istediğim bu beni anlayan tek kişisiniz

Aldatan adam da pişman olurdu vicdan azabı çekerdi zaten

Hayal aleminde yaşıyorsunuz.

Yüzüne vursanız da yok şöyle oldu yok böyle oldu yok beni kandırdılar yok sen de şunu yaptın diyecek hanginiz önce tekmeyi atarsa diğerine yanlayacak bi süre sonra onu da aldatacak.

Fazla film izliyorsun konu sahibi

Valla ben gider gorur yardim ederdim ki (sevgiliymis kadar degil) sonrasinda bunu bahane edemesin. En sonunda da oyle yuzune vururdum ki omur boyu vicdan azabiyla yasasin
Neyi bahane edecekmiş herif, bakmak zorunda mı aldattığı kadın ona?

Adam böyle bir ülkede en az 2 kişiyle sevgili olabikiyorsa adam da belli ki istenen bir tip.işin bir de bu yönü var.bağlanması normal.

Birde ömür boyu vicdan azabı yaşayacakmış aynen çok yaşat vicdan azabı. Bazıları gerçeklikten ne kadar uzak.
Adam yerinden kalktığı gibi diğer kadının peşinde koşar ondan af dilerse haybeye bakıcılık ettiği ile kalacak.

Hep yeşilçamın etkileri bunlar

Ben direkt terkederdim. İnsanlık düşünemem böyle bir durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…