Sevgilinin aldatması

Valla ben gider gorur yardim ederdim ki (sevgiliymis kadar degil) sonrasinda bunu bahane edemesin. En sonunda da oyle yuzune vururdum ki omur boyu vicdan azabiyla yasasin

yüzleşip napıcaksın.
hazır hastayken bırak geç git
şu yüzleşme işini de anlamıyorum cidden
kanıt ortada iken ne demesini bekliyorsun
filmlerdeki gibi yana yakıla özür dilesin ben de affedeyim istiyorsunuz

bence ALLAHTAN belasını bulmuş.
hiç yanına gitme sonra bir mesaj atarsın.

Belli oldu adamın pisliğini temizleyecek hastayken bakacak affedip dönecek aldatıldığını söylemez bile ayrılmamak için

Eve geçince konuşup ayrilirdim, durumu iyiyemi gidiyor bilinci acikmi suan

Hic yanina gitmeyin insanlik haketmiyorki insanlik icin yapicam demissiniz. Merak etsin dursun neden gelmedi etmedi diye iyice toparlaninca gidin nasil bir serefsiz oldugunu anladiginizi soyleyin mal gibi kalsin yani

Öyle bişeyi Ümit etmiyorum sonsuza kadar hayatımdan çıkarıcam bende aldatmanın affı yok ama sağlık bu orda da çekti cezasını yeterince solunumunda sorun var şuan benim söylemem yüzünden kötüleşirse ben bunun vebalini alamam

Hic yanina gitmeyin insanlik haketmiyorki insanlik icin yapicam demissiniz. Merak etsin dursun neden gelmedi etmedi diye iyice toparlaninca gidin nasil bir serefsiz oldugunu anladiginizi soyleyin mal gibi kalsin yani
Evet bişeyleri yüzüne tokat gibi vurmazsam içimde kalıcak yapıcam bunu

Basın engelli bir daha da görüşmeyin. Birde beyfendinin pisikolojisini mi düşüneceksiniz. Adam sizi aldatmış. Belli ki siz ve diğer kız arasında seçim yapma sürecindeydi ve seçeceği kişi büyük ihtimalle siz olmayacaktınız. Çünkü kızı beğenmiş ve onunla devam etmiş. Hiç vijdan yapmaya, açıklama yapmaya gerek yok. Bırakın ne hali varsa görsün.

Ben bu olaydan sonra hiçbir şekilde görusmezdim. Hastanenin önünden geçmezdim. O kadar medeni değilim 3 yıllık sevgilim 3 yıl çok net tavır koymak için geçerli bir zaman aralığı.

Ay bazılarının kendini bu kadar önemli görmesi de beni benden alıyor. Adam tek seferlik anı bir şey yaşamamış ki o da aldatma bence affı yok ama bildiğin beş ay sizi saf yerine koyup, başka kızla gününü gün etmiş. Hal daha o kızla da sevgili. Nereden biliyorsunuz sizin ayrılmanızın adama koyacağını, belki diğer kız için üzülecek. Ne yapacaksınız iki kız adamın kapısında nöbet mi tutacaksınız, adam üzülmesin diye. Kimse size adamın yoğun bakım odasında gırtlağına basın demiyor. Çıkarın hayatınızdan gitmeyin, görmeyin. İletişimi kesin. Adam zaten size önem diyorsa kendine iyice geldiğinde sitem etmek için bile olsa size ulaşır eğer tercihi siz olursanız, o zaman canına okursunuz. Aramıyorsa zaten tercihi bellidir, hala o adamla yüz göz olmaya ne gerek var. Aklınıza hiç siz bu rezilliğe rağmen hala adamın peşinde birşey yokmuş gibi davrandığınız zaman adamın kendine gelince diğer kızı isterse ki isteyebilir düşeceğiniz konum gelmiyor mu? Ne gerek var kendini böyle düşürmeye? Bir adam bu kadar zaman size rağmen başkası ile olabiliyor ise merak etmeyin yokluğunuzu umursamaz. Bence adamdan ziyade kendinize olan saygınızı ve onurunuzu düşünün.

Ben olsam kızla ikisinin fotoğrafını gönderir sonra da her yerden engellerdim.

madem yüzüne vurup ağır konuşmak istiyorsun o halde şunu yap
hemen ayrıl o hastaneden, kimseye de bişi deme
adam iyileştiği zaman senin gitmiş olman zaten ona koyacağı için (sebebi tamamen egodur)
seninle mutlaka iletişime geçecek
sen de o zaman yediği naneyi söyler yüzüne vurursun
ancak kesinlikle yüz yüze gelme, görüşme. hiçbir yerden de engelleme

Şükret ki aldatıldığını bir şekilde şüphelenip öğrenmissin. Bırak daha fazla çabalama değmez böyle insanlar için hesap sormak bile onlara fazla her yerden engelle ulaşamasın sana

Öyle yapıcam nolursa olsun kolay bişey yaşamadı ama ona ağır bi şekilde konuşup ayrılıcam
Sizin yaşadığınız kolay mı peki? Şok ettiniz beni hala onu düşünüyorsunuz adam 1 gün ara vermeden onunla buluşmuş. Bu kadar vicdanlı olmayın lütfen başında beklemeyin belasını bulmuş belli ki kendine gelince hesabını sorarsınız.

Diğer kadın ne yapacakmış? Benim mantığım Fazla merhamet kendine ihanet o saniyeden sonra değil hastaneye gitmek ben sormadan bilgi verene bile beni ilgilendirmez derdim tabi sizin hayatınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…