Sevgiline güven, kuruntu yapıp boşyere zedeleme ilişkini. Senin ona duyduğun güven çok hoşuna gidecektir.
Not: Mide bulandırıcı bir durum varsa elbet çıkar ortaya. Ayrıca arkandan iş çeviriyor olsaydı sana telefonunu vermezdi mesaj atman için diye düşünüyorum.
Takipte kal bence. Bebeğim yazması banada ilginç geldi ama belki yanlışlıkla yazdım deyip işi sulandıracaktı kız. Çocuğun ilk dakikadan günahını almayalım.
iki şey aklıma geldi benim.birincisi kız aslında sürekli yazıyor.bu bebeğim falan filan işte aklı sıra samimiyeti koparmayacak.yalnız seninki aranız bozulmasın diye sana niye durduk yere yazdı bilmiyorum dedi.
ikincisi de evet takipte kalmalısın.eski sevgililer stalklanır falan ok.yalnız fazlası olursa olmaz.böyle bebeğim falan.
İlk mesaj için fazla samimi geldi bana ama tabi bu hiç birseyin ispatı değil ve ispatlanmamış sey yaşanmamış demektir bir nebze.. sıkı takipte kal
yine de takipten çıkmayın. bir daha bu konuda konuşmadınız mı?
Ayrıntılı faturasını incele bence
"Bebeğimmm" sanki bir işi bitirmişsinde sevgiline geri dönüş yapıyormuşsun gibi bir hitap değil mi ya? :)
Nasıl takipte kalayım? Çok acemice davrandım, o an hemen yazıp olayın gerçek yüzünü anlamam lazımdı. İlk sevgilim, çokta güveniyorum, o yüzden gerçekten şok oldum, ne yapacağımı şaşırdım. Bu şüphe ile de yaşayamam ki ben, ayrılmayı düşünüyorum((
Sende ne var ben bebegiinin sevgilisiyim yazsaydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?