sevgilinin eski sevgilisinin mesaj atması

sehnsuht

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2012
485
509
103
Merhaba arkadaşlar,


Benim 5 aylık bir ilişkim var, çok şükür şimdiye kadar herhangi bir sorun yaşamadım. Dün erkek arkadaşım ile buluştuğumuzda o bir iş yapıyordu ve eli alçı olmuştu, o esnada abisi de önemli bir iş için mesaj atıyordu, erkek arkadaşım da bana şunu yazar mısın, o ne yazdı diye soruyordu, telefon benim elimdeydi yani. O esnada hiç beklemediğim bir şey oldu, bir kız "bebeğimmmmm" yazdı.


Erkek arkadaşımdan böyle bir şeyi asla beklemem, çok efendi, kibar, düzgün bir insandır, o yüzden inanılmaz şok oldum, yüzümün rengi değişti, noldu dedi, bir şey olmadı dedim. Sonra telefonu eline alınca mesajı gördü, gerizekalı dedi, yanımıza başka bir arkadaş geldiği için konuşamadık öyle kaldı. Sonra eski sevgilim yazmış, 9 ay sonra niye böyle bir şey yazdı hiç bilmiyorum dedi, yemin etti bir suçu olmadığına. Ona böyle bir durumu bende asla yakıştıramam normalde ama bu durum bana garip geliyor. Tamam insanın eski sevgilisi mesaj atabilir hayatında biri olmadığını bilmiyorsa ama nasılsın falan yazar, bebeğimmmm yazmaz ki. Kuruntu yapıp mutluluğumu da bozmak istemiyorum ama acaba arkamdan bir iş çevirdi mi diye düşünmekten de kendimi alamıyorum, böyle bir durum varsa eğer salak salak bir şey olmamış gibi yaşamakta istemiyorum. Size ne yapmalıyım, böyle bir durum başına gelen var mı? Uzun oldu kusura bakmayın lütfen.
 
Sevgiline güven, kuruntu yapıp boşyere zedeleme ilişkini. Senin ona duyduğun güven çok hoşuna gidecektir.

Not: Mide bulandırıcı bir durum varsa elbet çıkar ortaya. Ayrıca arkandan iş çeviriyor olsaydı sana telefonunu vermezdi mesaj atman için diye düşünüyorum.
 
iki şey aklıma geldi benim.birincisi kız aslında sürekli yazıyor.bu bebeğim falan filan işte aklı sıra samimiyeti koparmayacak.yalnız seninki aranız bozulmasın diye sana niye durduk yere yazdı bilmiyorum dedi.

ikincisi de evet takipte kalmalısın.eski sevgililer stalklanır falan ok.yalnız fazlası olursa olmaz.böyle bebeğim falan.
 

Bende aynı şeyi düşünüyorum, görüştüğümüz zamanlar telefon hep benim elimdedir, böyle bir şey yapıyorsa telefonunu saklar diye düşünüyorum. Kızı hemen engelledi zaten, bir daha mesaj atamaz. Ailesi ile tanıştım, istemeye gelecekleri gün bile belli, sırf bu nedenden yanlış bir şey yapmak istemiyorum ama dünden beri içimi bir kurt yiyip bitiriyor, çok güvenmeme rağmen kızın bebeğim yazması çok tuhafıma gidiyor. Cevabınız içimi rahatlattı, çok teşekkür ederim.
 
Takipte kal bence. Bebeğim yazması banada ilginç geldi ama belki yanlışlıkla yazdım deyip işi sulandıracaktı kız. Çocuğun ilk dakikadan günahını almayalım.

Normalde nasılsın falan yazsa asla şüphelenmem zaten, bana da ilginç gelen bebeğimm yazması. Bu aklıma hiç gelmemişti, belki gerçekten yanlışlıkla yazdım dicekti. Keşke şok olmayıp ne istiyorsun yazsaydım, olay anlaşılmış olurdu, bende böyle kuruntular yapmazdım
 

Hayır kız sürekli yazamaz, böyle bir durum olsa da engellemesi lazımdı daha önce, öyle bir şey varsa ben onu da kabul edemem. Erkek arkadaşım ayrıldığı sevgilisi ile görüşecek konuşacak birisi kesinlikle değil, anında tüm irtibatı keser, ya da bana öyle söyledi bilemiyorum.
 
İlk mesaj için fazla samimi geldi bana ama tabi bu hiç birseyin ispatı değil ve ispatlanmamış sey yaşanmamış demektir bir nebze.. sıkı takipte kal

Nasıl takipte kalayım? Çok acemice davrandım, o an hemen yazıp olayın gerçek yüzünü anlamam lazımdı. İlk sevgilim, çokta güveniyorum, o yüzden gerçekten şok oldum, ne yapacağımı şaşırdım. Bu şüphe ile de yaşayamam ki ben, ayrılmayı düşünüyorum ((
 
yine de takipten çıkmayın. bir daha bu konuda konuşmadınız mı?

O gün içinde hiç baş başa kalamadık malesef. Eve gelince konuşalım diye aradı, ben konuşmak istemiyorum, ilk şoku atlatmam lazım, şu an sinirle kötü bir şey söylemek istemiyorum sana, bir hafta boyunca beni arama, ben hazır hissettiğimde seni arıcam dedim. ama bir gün bile çok zor geçti böyle sorularla, yarın buluşup konuşmayı düşünüyorum, ama doğru söylediğini nasıl anlayabilirim.
 
"Bebeğimmm" sanki bir işi bitirmişsinde sevgiline geri dönüş yapıyormuşsun gibi bir hitap değil mi ya? :)

bence de öyle ama telefon sabahtan beri benim elimdeydi, sürekli whatsappa da giriyordum abisine mesaj atmak için, öyle sürekli konuştuğunu düşünmüyorum, yine de bebeğim ne ya anlayamıyorum.
 

Öncelikle kural 1 kimseye sonsuz güven bekleme çünkü ilişkiler myle sonsuz güven besleyecek seyler değiller hep herkes herseyi yapabilir deyip açık kapı bırak mı hayal kırıklıkların daha az olsun hayatta. Bu hersey için gecerli.
Bence en doğru tepkiyi vermişsin hatta hiç renk vermeyip cevap verdimi diye sinsice bakabilirdin
Whatsaap üzerindense giriş saatlerine falan dikkat et
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…