- 10 Temmuz 2015
- 1.969
- 13.249
- 208
Acilen ''Kemalim yapmaz öyle şey'' modundan çıkmalısın.
Hayır kız sürekli yazamaz, böyle bir durum olsa da engellemesi lazımdı daha önce, öyle bir şey varsa ben onu da kabul edemem. Erkek arkadaşım ayrıldığı sevgilisi ile görüşecek konuşacak birisi kesinlikle değil, anında tüm irtibatı keser, ya da bana öyle söyledi bilemiyorum.
bence de öyleama telefon sabahtan beri benim elimdeydi, sürekli whatsappa da giriyordum abisine mesaj atmak için, öyle sürekli konuştuğunu düşünmüyorum, yine de bebeğim ne ya anlayamıyorum.
Öncelikle kural 1 kimseye sonsuz güven bekleme çünkü ilişkiler myle sonsuz güven besleyecek seyler değiller hep herkes herseyi yapabilir deyip açık kapı bırak mı hayal kırıklıkların daha az olsun hayatta. Bu hersey için gecerli.
Bence en doğru tepkiyi vermişsin hatta hiç renk vermeyip cevap verdimi diye sinsice bakabilirdin
Whatsaap üzerindense giriş saatlerine falan dikkat et
Takipte kal ama belli etme. Şüpheci yaklaşmalarında onu usandırmasın. Bulup yüzüne çarpmak daha etkili bir yıkım yaratır bence. Çünkü seni seviyor anladığım kadarıyla. Yaptığına kesinlikle pişman olur.
İşi gereği bir sürü whatsapp grubu var sürekli yazıyorlar, ve sürekli whatsapp ta, çevrimiçi olduğu saatleri dikkate alacaksam zaten suçlu. Biz 6 saat bir arada duruyoruz mesela, telefonu benim elimde oluyor, face ine falan bakıyorum, şifresini de biliyorum zaten, bu kızla konuşuyor olsa hiç mi denk gelmem diye düşünüyorum. Doğru söylediğini nasıl anlarım benim derdim o şu saatten sonra, gerçekten o kızla konuşmuşsa yüzümü bir daha göremez o da biliyor zaten.
tel sürekli elindeymiş.çaktırmadan diğer yerlere de baksaydın ya.
bende öyle düşünüyorum ama bu kuruntu yiyip bitirecek beni. acaba kızı engelden kaldırtıp efendim yazdırtsam mı bakalım ne olacak. bana güvenmiyor musun dicek tabi, ben de emin olmak istiyorum dicem. yapamam derse günah benden gider zaten.İllaki denk gelirdin. Yada telefon okadar rahar bir sekilde senin elinde olmazdı
Böyle bir şey yapmışsa ben onla devam edemem mümkün değil, pişman olup olmaması umrunda bile değil önceden düşünecekti beni tanıyor. ben doğru söylediğini nasıl anlarım onu bulmaya çalışıyorum
en mantıklısı kıza sormak gibi geliyor bana da. sadece kızın isminin cansu olduğunu görebildim, o an şok olmayıp keşke numarasını da alsaydım. Yarın buluşup onun telefonundan yazmasını isticem mecbur.O zaman ya kıza sorman gerekir ya da söylediğimiz gibi takip etmen.
Olsa bile dürüst şekilde itiraf etmeyecek demek ki..
en mantıklısı kıza sormak gibi geliyor bana da. sadece kızın isminin cansu olduğunu görebildim, o an şok olmayıp keşke numarasını da alsaydım. Yarın buluşup onun telefonundan yazmasını isticem mecbur.
Bence de net olarak anla neyin ne olduğunu acaba acaba demektense bir anda öğren kurtul.
Yanındayken o kızı arattır neden o şekilde mesaj attın benim sevgilim var desin..Ki bana inandırıcı 9 ay sonra tam seninle buluştugu zamana mı denk gelmiş.Ve bebegimm diyor.Erkekler saman altından su yürütürler hep böyle inanasım gelmedi şahsen.
Normalde olsa kesin yaptı derim böyle bir mesaj geldiğinde ama telefonu o kadar rahat nasıl bana veriyor onu çözemedim. Arattırmam mı daha mantıklı, mesaj attırmam mı, kızın ne yazdığını ben de bire bir görürüm mesaj attığında
Sanki sevgilisi gibi
Aratır canım arattır gözü korksun..Sen arama o arasın yanında erkekler saf oldugu için kadınlarıda saf görüyor.Mesela eşime whatsapptan resimler geliyor.Gece o uyurken bakıyorum.Ertesi gün silinmiş hep bayan resimleri,otomatik yükleniyor ya whatsapp dosyasına.Eve geldimi herşeyi siler.Tel ortada gezer biliyor ki mutlaka biyerden bişey bulurum:) Benim eşimde iyi saf temiz biri ama ne zaman evlendik 100 kişiye faceinde mesaj atmış tanışmak için.Tabi önceden yazmış ama silmemiş hiç saftrik.Durduk yere bebegim yazacagını sanmıyorum kim bilir kaç aylık sevgilisiydi...Devam ettiriyordur.Geceleri konuşuyorsa yanında mesaj atacagını tahmin edememiştir.Normalde olsa kesin yaptı derim böyle bir mesaj geldiğinde ama telefonu o kadar rahat nasıl bana veriyor onu çözemedim. Arattırmam mı daha mantıklı, mesaj attırmam mı, kızın ne yazdığını ben de bire bir görürüm mesaj attığında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?