sevgilinin eski sevgilisinin mesaj atması

Yada al sevgilinin telefonunu ordan mesaj at nabıosun diye bakalım bebegim mi dicek dökülür o zaman sevgilin zanneder de belki.

konuşmalarını siliyor olabilir mi.

özellikle hafta sonu sabah buluşuyoruz gece ayrılıyoruz, bu kız hiç mi mesaj atmıyor, hiç mi merak etmiyor, telefonu hep ortada, böyle bir şey istese bile yapabilir mi ya bilemiyorum. Mantığıma uymayan şeyler var her iki durumda da.

Yada al sevgilinin telefonunu ordan mesaj at nabıosun diye bakalım bebegim mi dicek dökülür o zaman sevgilin zanneder de belki.
Aynen öyle yapıcam. napıyosun yazdım, iyiyim sen napıyosun yazarsa ne diyeyim sonrasında.

bilemiyorum tatlım.konun netleşmesi lazım.
birde şu var ki bir insan bir şeyi saklamak isterse saklar bir yolunu bulup.

Erkek arkadaşına sor bakim ne istiyormuş deseydin oda yazmak zorunda kalsaydı kızın cevabindan anlardin zaten

O an düşünemedim maalesef, ben eski sevgilisi olduğunu anlamadım ki, laubali biz kız arkadaşı zannettim. Sonra konuştuğumuzda benim bir arkadaşım bana öyle söyleyemez eski sevgilim dedi, o söyleyene kadar hiç aklıma gelmedi, ben bildiğin süzme safım

eski sevgilisi olduğunu da saklamamış aslında.

Hiçbir şeyini saklamaz ki benden, yaptığı her şeyi adım adım anlatır rapor verir, ben sıkılırım hatta niye bu kadar rapor veriyorsun derim, hoşuma gidiyor bilmen der. o yüzden güveniyorum, bir de evlenmeyi çok istiyor, böyle bir şeyi göze alabilir mi bilemiyorum, böyle bir şey yaptıysa gerçekten çok şaşıracağım.

Kendisi dökülür sonra sevgilin napıyorsa onu söyle çalışıyorsa işteyim de çalışmıyorsa geziyorum arkadaşlarla de ..Dökülür kesin kız.
işten yeni çıktım ben de arkadaşlarlayım diyeyim, sonraki mesaja göre şekillendiririm. bende acayip beceriksizim ya inşallah kıvırabilirim.

bence bu gece bu konuyu kafana takmamaya çalış.ilk fırsatta teli kap ve eyleme geç.başka yolu yok.

işten yeni çıktım ben de arkadaşlarlayım diyeyim, sonraki mesaja göre şekillendiririm. bende acayip beceriksizim ya inşallah kıvırabilirim.
Kıvırtırsın canım alışacaksın Bende saftım şimdi ben tilki eşim kuzu oldu kafandan kur önceden.Ama agzını ara en iyisi mesaj..Bu sevglini daha çok korkutur.

bence bu gece bu konuyu kafana takmamaya çalış.ilk fırsatta teli kap ve eyleme geç.başka yolu yok.

takacağım kadar taktım zaten, bütün gün bir an olsun aklımdan çıkmadı, bir açıp sayıp sayıp seni terkediyorum demek geçiyor içimden, bir sakin ol yanlış bir şey yapma diyorum. yarın iş çıkışına kadar sabredicem ondan sonrası Allah Kerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…