konuşmalarını siliyor olabilir mi.
Takip Etevet öyle gibi yazmış.
bilemedim çok sallantıda bir durum.içime doğan çocuğun masum olduğu yönünde.
Aynen öyle yapıcam. napıyosun yazdım, iyiyim sen napıyosun yazarsa ne diyeyim sonrasında.Yada al sevgilinin telefonunu ordan mesaj at nabıosun diye bakalım bebegim mi dicek dökülür o zaman sevgilin zanneder de belki.
özellikle hafta sonu sabah buluşuyoruz gece ayrılıyoruz, bu kız hiç mi mesaj atmıyor, hiç mi merak etmiyor, telefonu hep ortada, böyle bir şey istese bile yapabilir mi ya bilemiyorum. Mantığıma uymayan şeyler var her iki durumda da.
Degisikkkkk..
Bebegim neden yazsin ki. Sen en iyisi yarin mesaj attir kabul etmezse restini cek.
Kendisi dökülür sonra sevgilin napıyorsa onu söyle çalışıyorsa işteyim de çalışmıyorsa geziyorum arkadaşlarla de ..Dökülür kesin kız.Aynen öyle yapıcam. napıyosun yazdım, iyiyim sen napıyosun yazarsa ne diyeyim sonrasında.
Aynen öyle yapıcam. napıyosun yazdım, iyiyim sen napıyosun yazarsa ne diyeyim sonrasında.
benim bunu ilk mesaj attığı anda yapmam lazımdı, şoka girecek anı buldum, çok pişmanım.
Erkek arkadaşına sor bakim ne istiyormuş deseydin oda yazmak zorunda kalsaydı kızın cevabindan anlardin zaten
şok olunmaz mı canım benim..
eski sevgilisi olduğunu da saklamamış aslında.
işten yeni çıktım ben de arkadaşlarlayım diyeyim, sonraki mesaja göre şekillendiririm. bende acayip beceriksizim ya inşallah kıvırabilirim.Kendisi dökülür sonra sevgilin napıyorsa onu söyle çalışıyorsa işteyim de çalışmıyorsa geziyorum arkadaşlarla de ..Dökülür kesin kız.
Hiçbir şeyini saklamaz ki benden, yaptığı her şeyi adım adım anlatır rapor verir, ben sıkılırım hatta niye bu kadar rapor veriyorsun derim, hoşuma gidiyor bilmen der. o yüzden güveniyorum, bir de evlenmeyi çok istiyor, böyle bir şeyi göze alabilir mi bilemiyorum, böyle bir şey yaptıysa gerçekten çok şaşıracağım.
Kıvırtırsın canım alışacaksınişten yeni çıktım ben de arkadaşlarlayım diyeyim, sonraki mesaja göre şekillendiririm. bende acayip beceriksizim ya inşallah kıvırabilirim.
bence bu gece bu konuyu kafana takmamaya çalış.ilk fırsatta teli kap ve eyleme geç.başka yolu yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?