Hmm guzelmis tskkurler :)Merhaba yazdıklarınizin aynısını düşünüyorum demek:)
Daha önce böyle bir konu geçmişti aramızda, ben beni bir daha arama diyorsam sakın arama çünkü kesin bitmiştir benim için demiştim, ararsa nasıl tepki vereceğimi çok iyi biliyor. Daha önce 2 gün ayrılmıştık, o da kendisi ayrılmıştı ben değil, meğer bu kız varmış hayatında ondanmış, o esnada beni sürekli aradı her gün, darbe girişimi olmuştu bir de ayrıldığımız gün, bir şeye ihtiyacın var mı, geleyim mi diye o gün 10 kere aradı zaten, devamında da her gün aramıştı, rahatsız oluyor musun demişti, hayır demiştim çünkü barışmaya niyetim vardı. bu sefer çok sert bir şekilde söyledim, aramaz diye düşünüyorum.
Eve gelir gelmez, her yerden engelledim, umarım başka bir şekilde de ulaşmaz. ne kadar az açılırsa o kadar kolay kapanır bu yaralar diye düşünüyorum.
Yaklaşık bir ay önce konuşmuşlar yani kızın neyden yüz bulduğu belli cnm. Arkadaşlarında dediği gbi kalbin aklının önüne geçmesin.. 2 günlük fırsatı bile değerlendirmiş. Evlenseniz bi tartışmadan kafa dinlemeye annene gitsen ohoo neler yaparr bunları düşün
Canım hiçkimse unutamaz sadece alisilir ancak. Sende nekadar canin yansa da bi sekilde alisacaksin onsuzluga. Birde psikologlar der ki eski sevgiliyi unutmak için onunla ilgili herşeyi silin.. resim müzik ona dair aklınıza gelebilecek herşeyi ortadan kaldırın. Inşallah ilerde daha güvenilir bi insan çıkar karşınıza ...
Ben en çok birine bu kadar güvenmişken güveninin kırılmasına üzülüyorum. Çünkü her zaman bi tedbir bi güvensizlik olucak içinde sonraki tanıycağın insanlar için.. Kendimden biliyorum:) ben önceden fazla kıskanç değildim ama o yaşadığım olaydan sonra çok değiştim hiçbir kızada erkeğede güvenim yok, insanlar çok kötü. Hele erkekler hiç düşünmüyo karşımdaki ne hisseder diye. Hakkında hayırlısı olsun cnm Allahın sevdiği kuluymuşsun valla baştan gösterdi evlilik o kdar farklı bir boyutki evli olsan belki daha farklı olurdu çok şükürki böyle birşey yok arkanı dönüp gitmek çok dha kolay. İçindeki acı geçicek zamanla gün gelicek artık gözünü açtığında ilk aklına gelen o olmycak merak etme hepsi geçicek inşallah zamanla..Sildim zaten canım, bir tek onun için yazdığım günlüğü atamıyorum, çok emek verdim çünkü, birlikte olduğumuz her günü yazdım tek tek. doğum gününde ona hediye edecektim, ne kadar sevildiğini bilsin diye. onu da atıcam tabi ama biraz zamana ihtiyacım var.
alışmak diye bir şey yok, kesinlikle unutucam, böyle biri olduğunu bile hatırlamayacağım, en iyi intikam unutmaktır. o kızlarla gününü gün ederken ben onun yasını mı tutucam.
Engellese bile attığı mesajları engelleyemez ki :) hem engel konduğunda bile bip deyip numara ekrana düşüyor.. yani her türlü görürsünüz
Whatsappta da gelmiyo.. önceden aramaya engel konuyodu ama öğrendim ki mesajlara da engel konuyormuş artık.. ama aramaya engel koyulsa bile numara ekrana düşüyorbu dediğiniz whatsappta mı oluyor.normal hatta engellendiğinde msj gitmiyor.
Ben en çok birine bu kadar güvenmişken güveninin kırılmasına üzülüyorum. Çünkü her zaman bi tedbir bi güvensizlik olucak içinde sonraki tanıycağın insanlar için.. Kendimden biliyorum:) ben önceden fazla kıskanç değildim ama o yaşadığım olaydan sonra çok değiştim hiçbir kızada erkeğede güvenim yok, insanlar çok kötü. Hele erkekler hiç düşünmüyo karşımdaki ne hisseder diye. Hakkında hayırlısı olsun cnm Allahın sevdiği kuluymuşsun valla baştan gösterdi evlilik o kdar farklı bir boyutki evli olsan belki daha farklı olurdu çok şükürki böyle birşey yok arkanı dönüp gitmek çok dha kolay. İçindeki acı geçicek zamanla gün gelicek artık gözünü açtığında ilk aklına gelen o olmycak merak etme hepsi geçicek inşallah zamanla..
Whatsappta da gelmiyo.. önceden aramaya engel konuyodu ama öğrendim ki mesajlara da engel konuyormuş artık.. ama aramaya engel koyulsa bile numara ekrana düşüyor
İnşallah canım. Evli olsam bu ka nem ne olursa olsun. Ben de elimden geldiği kadar dışarı çıkmaya başka şeylerle ilgilenmeye çalışıyorum.
Merhaba arkadaşlar,
Benim 5 aylık bir ilişkim var, çok şükür şimdiye kadar herhangi bir sorun yaşamadım. Dün erkek arkadaşım ile buluştuğumuzda o bir iş yapıyordu ve eli alçı olmuştu, o esnada abisi de önemli bir iş için mesaj atıyordu, erkek arkadaşım da bana şunu yazar mısın, o ne yazdı diye soruyordu, telefon benim elimdeydi yani. O esnada hiç beklemediğim bir şey oldu, bir kız "bebeğimmmmm" yazdı.
Erkek arkadaşımdan böyle bir şeyi asla beklemem, çok efendi, kibar, düzgün bir insandır, o yüzden inanılmaz şok oldum, yüzümün rengi değişti, noldu dedi, bir şey olmadı dedim. Sonra telefonu eline alınca mesajı gördü, gerizekalı dedi, yanımıza başka bir arkadaş geldiği için konuşamadık öyle kaldı. Sonra eski sevgilim yazmış, 9 ay sonra niye böyle bir şey yazdı hiç bilmiyorum dedi, yemin etti bir suçu olmadığına. Ona böyle bir durumu bende asla yakıştıramam normalde ama bu durum bana garip geliyor. Tamam insanın eski sevgilisi mesaj atabilir hayatında biri olmadığını bilmiyorsa ama nasılsın falan yazar, bebeğimmmm yazmaz ki. Kuruntu yapıp mutluluğumu da bozmak istemiyorum ama acaba arkamdan bir iş çevirdi mi diye düşünmekten de kendimi alamıyorum, böyle bir durum varsa eğer salak salak bir şey olmamış gibi yaşamakta istemiyorum. Size ne yapmalıyım, böyle bir durum başına gelen var mı? Uzun oldu kusura bakmayın lütfen.
sağolun.bu konularda biraz cahilim.nasıldır öğrenmek istedim.
canım hakkında her şeyin hayırlısı.çok aklı başında,ayakları yer sağlam basan ,gerçekten güçlü bir kızsın.sanki biraz olayı bastırmaya çalışıyorsun gibi geldi.hatta bir arkadaşta yazmıştı galiba sana ağlamak istiyorsan ağla diye.tabii sürekli düşünmek kötü.yalnız hiç düşünmemekte kötü.fazlada içine atma.o kabuslarda bu yüzden bence.
Hiç ağlamadım olayın başından beri bu çok garibime gidiyor. Bırak ağlamayı böyle biri için üzülmek bile zoruma gidiyor üzülemiyorum, kandırıldığım için üzülüyorum, ya da gerçekten bastırıyorum bilmiyorum.
hala inanamıyorsun di mi.birine çok güvendiğim ve bunu zedelediği zaman beynim kitleniyor benim.sanki o olay olmamış gibi oluyorum.ama bir yerlerde duruyor o bilgi.anlayacağın manyak oluyorum.
düşündüklerinde ve hissettiklerinde çok haklısın.eminim senin için her şey çok güzel olacak
Olay ilk olduğunda zaten inanmamıştım bunun kesin mantıklı bir nedeni var demiştim çünkü o gün bile Face e beraber resmimizi koymak istedi, ben izin vermedim, insan başka bir sevgilisi varken bunu niye yapar ki? Sonra olayları anlatırken, resim yüklediği gün, kız bunun resmini görmüş, o gün bana tek başına mı gittin diye sordu diye ağzından kaçırdı, Face de arkadaşı olmasa paylaştığı resmi göremez ki. Whatsapptan engelliyor ama Face de hala arkadaş. Bir de hangi kız durduk yere bebeğim yazar bir erkeğe, en baştan bile olayın tamamını görebilmem lazımdı. Soruyorum ama inkar ediyor, en çokta ona kızıyorum, 9 aydır hiç görüşmedim ilk defa bu mesajı attı diyor.
Bugün her şeye daha hakimim. Ben bu insan için bulunmaz nimettim, bir daha benim gibisini de bulamaz zaten. Benimle evlenecekti, bunun için ne gerekiyorsa yaptı, oyunu kuralına göre oynadı, benim beğenebileceğim bir insan gibi oldu, evlendikten sonra da özüne dönecek, gönlünü eğlendirmeye devam edecekti başkalarıyla, çok şükür ki Allah bana gerçek yüzünü gösterdi, Allah yardım etmese, o mesaj gelmese mümkün değil anlayamazdım.
Evet bunları hak etmedim, çok iyi niyetliydim, onun için tüm fedakarlıkları kabul ettim, sen hiç üzülme tüm eşyaları ben alırım dedim borcu olduğu için, biz birlikteyken bunlar hiç sorun olmaz dedim, bittiğine değil, iyi niyetimin bu kadar suistimal edilmesine üzülüyorum. Ama bir taraftan da bu kadar fedakarlık yapıp evlenip sonra aldatılsaydım çok daha fena olurdu Allah korusun, kurtulduğuma şükretiyorum.
bunları görebildiğin için rahatsın demek.ikinizin resmini bile koyabiiyorsa baya bi pişkin miş arkadaş.kıza konunun bir yerinde iyi niyetli demişsin.resmi gördüyse bana pek öyle gelmedi.verilmiş sadakan varmış.
"Bebeğim mi?" O da bişey mi eşimin benden önce birlikte olduğu kişi biz evlendiğimiz halde ben anneme gititğim de kapıya kadar geliyorduBende aynı şeyi düşünüyorum, görüştüğümüz zamanlar telefon hep benim elimdedir, böyle bir şey yapıyorsa telefonunu saklar diye düşünüyorum. Kızı hemen engelledi zaten, bir daha mesaj atamaz. Ailesi ile tanıştım, istemeye gelecekleri gün bile belli, sırf bu nedenden yanlış bir şey yapmak istemiyorum ama dünden beri içimi bir kurt yiyip bitiriyor, çok güvenmeme rağmen kızın bebeğim yazması çok tuhafıma gidiyor. Cevabınız içimi rahatlattı, çok teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?