sevgilinin eski sevgilisinin mesaj atması

Canım hiçkimse unutamaz sadece alisilir ancak. Sende nekadar canin yansa da bi sekilde alisacaksin onsuzluga. Birde psikologlar der ki eski sevgiliyi unutmak için onunla ilgili herşeyi silin.. resim müzik ona dair aklınıza gelebilecek herşeyi ortadan kaldırın. Inşallah ilerde daha güvenilir bi insan çıkar karşınıza ...

Yaklaşık bir ay önce konuşmuşlar yani kızın neyden yüz bulduğu belli cnm. Arkadaşlarında dediği gbi kalbin aklının önüne geçmesin.. 2 günlük fırsatı bile değerlendirmiş. Evlenseniz bi tartışmadan kafa dinlemeye annene gitsen ohoo neler yaparr bunları düşün

kesinlikle katılıyorum. o zamanda her zaman giydiğim pantolonu sanki ilk defa görüyormuş gibi dar demişti, bende sen bana karışamazsın demiştim, o da ayrılalım demişti. o zaman miami'deydim, millet bikini ile geziyor yolda, ben 40 derece sıcakta kumaş pantolon giyiyorum, kesinlikle dar da değil, oradan ayrılma bahanesi buluyor kendine, nasıl bu kadar salak olabildim anlamıyorum. bir de okyanusun öteki ucunda tek başımayım, insan bu yüzden sorun çıkartır mı sevdiği insana, o pantolonu defalarca yanında da giydim halbuki, klasik kumaş pantolon.

ayrılma nedeni bu kadar basit olduğu için ben ciddiye almamıştım, iş değiştiriyor stresli demiştim ama bu kadar basit nedenden de ayrılalım denmez, kesin başka bir kız var diye de gelmişti aklıma, hatta ailemde destekledi beni, birisi vardır hayatında, yoksa durduk yere ayrılmazdı diye. ama her gün arayınca o 2 günde, demek ben yanlış düşündüm dedim, yine de barışınca sordum, senin kafanı başkası mı karıştırdı, birisinden mi hoşlanıyorsun diye, böyle bir şeyi benim hakkımda nasıl düşünürsün dedi. o iki gün haricinde bir kez bile tartışmadğımız için bende görmezden geldim, gerçi o iki günde tartışmadık ya, o bahane uydurdu sadece ayrılalalım dedi, bende sen nasıl istersen, Allah utlu mesut etsin dedim. şu an anlıyorum, o kızla görüşüyormuş, ayrılmak istemesi bu yüzdenmiş. ona da dedim bu olaylar çıktığında, o zaman niye seni her gün aradım, senle barıştım diyor, kesin vardır yine bir hesabı. hadi 2 günde yaptın neyse diyelim, benle barıştın, hala niye kızla görüşüyorsun. ben görüşmüyorum, kız peşimi bırakmıyor diyor ona da. kız peşini bırakmıyorsa engellersin biter. aldatıldığıma mı yanayım, bu kadar salak yerine konulduğuma mı yanayım, hangisine daha çok yanayım bilemiyorum. nasıl vicdanı rahat etti ya evleneceği insanı aldatırken, gerçekten anlayamıyorum, bu nasıl bir kötülük.

Sildim zaten canım, bir tek onun için yazdığım günlüğü atamıyorum, çok emek verdim çünkü, birlikte olduğumuz her günü yazdım tek tek. doğum gününde ona hediye edecektim, ne kadar sevildiğini bilsin diye. onu da atıcam tabi ama biraz zamana ihtiyacım var.

alışmak diye bir şey yok, kesinlikle unutucam, böyle biri olduğunu bile hatırlamayacağım, en iyi intikam unutmaktır. o kızlarla gününü gün ederken ben onun yasını mı tutucam.

Ben en çok birine bu kadar güvenmişken güveninin kırılmasına üzülüyorum. Çünkü her zaman bi tedbir bi güvensizlik olucak içinde sonraki tanıycağın insanlar için.. Kendimden biliyorum:) ben önceden fazla kıskanç değildim ama o yaşadığım olaydan sonra çok değiştim hiçbir kızada erkeğede güvenim yok, insanlar çok kötü. Hele erkekler hiç düşünmüyo karşımdaki ne hisseder diye. Hakkında hayırlısı olsun cnm Allahın sevdiği kuluymuşsun valla baştan gösterdi evlilik o kdar farklı bir boyutki evli olsan belki daha farklı olurdu çok şükürki böyle birşey yok arkanı dönüp gitmek çok dha kolay. İçindeki acı geçicek zamanla gün gelicek artık gözünü açtığında ilk aklına gelen o olmycak merak etme hepsi geçicek inşallah zamanla..

Cok sakin karsilamissin helal olsun valla. Ben olsam simdiye kiyamet koparmistim bide ustune ayrilmistim. Biraz fevriyimdir ondan. Ama iki secenek var. Ya gercekten kiz sacma bi tip( cok cok fazla var bu insan tiplerinden) oyle sirf sansini denemek icin atmistir.
Yada gercekten aldatmasa bile konusuyo olabilirler kizda samimiyete donusturup boylede yazmis olabilir.
Ikiside buyuk olasiliklardan. O yuzden takibi elden birakmamalisin ama bunaltmadan yapki ters tepmesin

Ayyy sonlari okumadan bi konuya daha yorum yazmisim ayrilmissin bile coktan. Henuz tam incelemedim ama hemen detaylara bakiyim. Ne diyim hayirlisi. 5 ayda kurtulmussun canim o yuzden sansli say kendini uzulme.

İnşallah canım. Evli olsam bu kadar kolay vazgeçemezdim tabii ki, çok şükür. Atlatıcam tabi ki ama bu aralar hep kötü rüyalar görüyorum, zor bir dönem ne olursa olsun. Ben de elimden geldiği kadar dışarı çıkmaya başka şeylerle ilgilenmeye çalışıyorum.

Canik madem tel hep sende caktirmadan online şifresini al bak internet den . her hattın hesabına özetini bakmak için bi şifresi vardir

Whatsappta da gelmiyo.. önceden aramaya engel konuyodu ama öğrendim ki mesajlara da engel konuyormuş artık.. ama aramaya engel koyulsa bile numara ekrana düşüyor

sağolun.bu konularda biraz cahilim.nasıldır öğrenmek istedim.

İnşallah canım. Evli olsam bu ka nem ne olursa olsun. Ben de elimden geldiği kadar dışarı çıkmaya başka şeylerle ilgilenmeye çalışıyorum.

canım hakkında her şeyin hayırlısı.çok aklı başında,ayakları yer sağlam basan ,gerçekten güçlü bir kızsın.sanki biraz olayı bastırmaya çalışıyorsun gibi geldi.hatta bir arkadaşta yazmıştı galiba sana ağlamak istiyorsan ağla diye.tabii sürekli düşünmek kötü.yalnız hiç düşünmemekte kötü.fazlada içine atma.o kabuslarda bu yüzden bence.

Bence kimse kimseye durduk yere bebeğim yazamaz hele ki eski sevgilisi ise (?).
Bence sürekli incele sevgilini ama belli etme.
Ayrıca bi saçmalık yapıp kızı arayım deme.

Hiç ağlamadım olayın başından beri bu çok garibime gidiyor. Bırak ağlamayı böyle biri için üzülmek bile zoruma gidiyor üzülemiyorum, kandırıldığım için üzülüyorum, ya da gerçekten bastırıyorum bilmiyorum.

hala inanamıyorsun di mi.birine çok güvendiğim ve bunu zedelediği zaman beynim kitleniyor benim.sanki o olay olmamış gibi oluyorum.ama bir yerlerde duruyor o bilgi.anlayacağın manyak oluyorum.
düşündüklerinde ve hissettiklerinde çok haklısın.eminim senin için her şey çok güzel olacak

Olay ilk olduğunda zaten inanmamıştım bunun kesin mantıklı bir nedeni var demiştim çünkü o gün bile Face e beraber resmimizi koymak istedi, ben izin vermedim, insan başka bir sevgilisi varken bunu niye yapar ki? Sonra olayları anlatırken, resim yüklediği gün, kız bunun resmini görmüş, o gün bana tek başına mı gittin diye sordu diye ağzından kaçırdı, Face de arkadaşı olmasa paylaştığı resmi göremez ki. Whatsapptan engelliyor ama Face de hala arkadaş. Bir de hangi kız durduk yere bebeğim yazar bir erkeğe, en baştan bile olayın tamamını görebilmem lazımdı. Soruyorum ama inkar ediyor, en çokta ona kızıyorum, 9 aydır hiç görüşmedim ilk defa bu mesajı attı diyor.

Bugün her şeye daha hakimim. Ben bu insan için bulunmaz nimettim, bir daha benim gibisini de bulamaz zaten. Benimle evlenecekti, bunun için ne gerekiyorsa yaptı, oyunu kuralına göre oynadı, benim beğenebileceğim bir insan gibi oldu, evlendikten sonra da özüne dönecek, gönlünü eğlendirmeye devam edecekti başkalarıyla, çok şükür ki Allah bana gerçek yüzünü gösterdi, Allah yardım etmese, o mesaj gelmese mümkün değil anlayamazdım.

Evet bunları hak etmedim, çok iyi niyetliydim, onun için tüm fedakarlıkları kabul ettim, sen hiç üzülme tüm eşyaları ben alırım dedim borcu olduğu için, biz birlikteyken bunlar hiç sorun olmaz dedim, bittiğine değil, iyi niyetimin bu kadar suistimal edilmesine üzülüyorum. Ama bir taraftan da bu kadar fedakarlık yapıp evlenip sonra aldatılsaydım çok daha fena olurdu Allah korusun, kurtulduğuma şükretiyorum.

bunları görebildiğin için rahatsın demek.ikinizin resmini bile koyabiiyorsa baya bi pişkin miş arkadaş.kıza konunun bir yerinde iyi niyetli demişsin.resmi gördüyse bana pek öyle gelmedi.verilmiş sadakan varmış.

Ay ne bileyim kim iyi kim kötü iyice karıştı bende. Kimseye ah etmiyorum, herkes yerinde Mutlu olsun, yeter ki benden uzak olsunlar, kapandı bu defter artık.

"Bebeğim mi?" O da bişey mi eşimin benden önce birlikte olduğu kişi biz evlendiğimiz halde ben anneme gititğim de kapıya kadar geliyordu Gece yarıları mesajlar atıyordu vs eşimle gülüp geçiyorduk. Bazı kadınlar öyle Sülük gibi oluyor ki terk edilmeyi hazmedemiyor küfür hakaret neler neler yapsanda gitmiyor.
Benim de aklıma şu geldi acaba siz sevgilinizin iş yerine gittiğinizde o eski kız seni gördüdemi o mesajı çekti ne malum belki hala senin Sevgilini takip falan ediyordur.Yada sevgiline yakın bir arkadaşı vardır o seni görüp haber vermiştir eski kızda seni uyuz etmek için öyle mesaj atmış olabilir.
Takma kafana adı üstünde ESKİ
Geçmişe saplanıp kalırsan geleceğini göremezsin tökezler düşersin sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…