sevgilinin eski sevgilisinin mesaj atması

En çokta şu '' benim sevgilim yapmaz'' güveniyorum asla beklemem diyenlerin yaşamasına coook gülüyorum.

Arkadaş gecmıs olsun aldatılıyorsun haberin olsun. hıc konusulmasa bebeğiiiim yazılmaz dimi

Yalnız yanlış anlamışsınız, benim sevgilim yapmaz demedim neden yapmasın erkek değil mi, erkeklere körü körüne güvenen kızlara ben de çok kızarım, başlarına ne gelse hak ediyorlar derim, ben onlardan değilim, tersine sürekli bir açığını ararım. bu zamana kadar o kadar açığını arayıp bulamadığım için şaşırdım böyle bir şey yaşanmasına, böyle bir şey beklemezdim, hep telefon elimdeydi dedim.

Sevgiline de ki kıza mesaj at.
Başkasina aşığım. Onu yakında istemeye gidicez. Beni artık rahatsız etmezsen sevinirim yazsın.. senin yanında yollasin. Gelen cevaba beraber bakin.

Senin de kafan rahat olur böylece.

takıntısı vardır kızın. direkt çamur atmıyorum sevgiline. öyle kızlar var kiii...
biz evlendik kız hala peşimizi bırakmadı.

takıntısı vardır kızın. direkt çamur atmıyorum sevgiline. öyle kızlar var kiii...
biz evlendik kız hala peşimizi bırakmadı.

Böyle kızları alacaksın saçını başını yolacaksın, ele güne rezil edeceksin. Bırak evli birisini rahatsız etmeyi, ben ayrıldığım birisinin hayatında kimse yoksa bile rahatsız etmem, biten bitmiştir, herkes kendi hayatına baksın.

Ben hayatta bu kadar tesadufe inanmam, hem eski sevgili olacak hem de bebegim yazacak, yabanci birinden gelse yanlislikla gelmis olabilir dersiniz ama oyle degil. Pesini birakmayin bence.ortada bir sorun oldugu belli ya sevgiliniz de ya kiz da.

Ben hayatta bu kadar tesadufe inanmam, hem eski sevgili olacak hem de bebegim yazacak, yabanci birinden gelse yanlislikla gelmis olabilir dersiniz ama oyle degil. Pesini birakmayin bence.ortada bir sorun oldugu belli ya sevgiliniz de ya kiz da.

Kıza mesaj atırıcam anlamak için. sonradan düşündüm whatsapp tan yanlışlıkla mesaj atılmaz ki, kişinin sayfasını açıp yazıyorsun, bilerek attı.

Dış mekanda mı buluştunuz bilmiyorum ama nedense biryerlerden sizi görüp telefon elinizdeyken atılmış bir mesaj gibi geldi bana..Bir haltlar karıştıran adam sevgilisinin eline telefon tutuşturmayı bırak ekranı masaya bakacak şekilde çevirir...

Kızın bizi gördüğünü hiç zannetmiyorum. ama dediğiniz gibi telefon hep bende oluyor, hem böyle bir şey yapıp hem telefonu bana verebilir mi bilmiyorum. Her tarafı soru işareti, tek yolu kızla onu konuşturmak.

Biri sevgilinizin ağzından cevap yazmayı teklif etmiş,şok oldum düşünemedim demişsiniz ancak şunu söylemek istiyorum, ben erkek arkadaşınız olsam böyle birşeye çok kırılırdım sınanmak hoşuma gitmezdi ..Suçu sabit değil henüz...

İlk mesaj bebeğimmm olamaz ki kız deli mi, şizofren mi, alzaymır mı? Bana inandırıcı gelmedi. Kızı ararım. Hemde hiç huyum değildir ama kızı kesinlikle arar sorarım

öncesinde konuşmadım mı demişti, ne demişti tam olarak. siz öğrenince ne yaptınız?

Ben bir gece konuştuklarini ogrendim ama inanmadim yani hemen tepki vermedim hesap dokumunu istedim aksamina itiraf etti...
Sonra bana aciklama yapti yeminler etti o agladi ben dinledim falan dedi. Ben salakmiyim seni aldatim dedi. Sonra ben yine kanit aramaya devam ettim yuzlestim kizla. Ooo neler cikti altindan. Bu erkeklere guvennn olmazzzzzz...! Ona caktirmadan delil falan bulmaya calis.. ben oyle yapip acı gercekle yüzleştim

Bu akşam buluştuk konuştuk, hepinize teşekkür ederim, zaman ayırıp cevap verdiniz, o yüzden ne olduğu konusunda haber vermeyi de bir borç biliyorum, yoksa şu an hiç o modda değilim.

Öncelikle sen de ne safmışsın tarzında cümleler söylemeden önce bir kere düşünün derim, çünkü bu zamana kadar ben çok akıllı olduğumu iddia ederdim, çok detaycıyımdır, yalan söyleyen insanı hemen anlarım, ya da ben öyle sanıyormuşum. Erkek arkadaşım diyorum ama bu çocuk ailemle tanıştı, hepsi çok seviyor, ben annesi ile tanıştım, beni kızı gibi seviyor, sürekli arar, eylülde ailemin yaşadığı şehre gidip istenecektim, izinler biletler her şey alındı vs, bana bebekmişim gibi davranır, her derdime koşar, beni benden çok düşünür, gerçekten güvenmemek elde değildi. İnsanın büyük konuşmaması lazım, herkes kandırılabiliyormuş.

Tamam aklımda soru işareti olmaması için konuşacaktım ama gerçekte yaptığına hiç inanmıyordum, muhakkak mantıklı bir açıklaması vardır diyorum. konuştuk, daha önce hiç mi mesajlaşmadınız dedim, defalarca sordum hayır dedi, o zaman kıza yazıcaz oradan anlarız dedim, bu sefer bana güvenmiyor musun dedi, o noktada bir şey karıştırdığına emin oldum zaten. Hayır güvenmiyorum, ya yazıyorsun ya ayrılıyoruz dedim, engeli kaldırayım dedi, engeli kaldırınca numarası gitti çünkü engelleyip silmiştim, kaldırmadan önce numarasını almam gerekiyordu dedi, o noktada %99 emin oldum, ama gerizekalı seven tarafım %1 bir açıklaması var mıdır diye çırpınıyor hala. ilk sevgilimdi, çok sevdim, sevildiğimi sandım, kandırıldığına ikna olmak çok zor olabiliyor, kimseyi kınamamak lazımmış. Nasıl bir insansam hala sakin kalabilmeyi becerdim, normalde bir avuç suda fırtınalar kopartırım, nasıl becerdim bilmiyorum. Lütfen her şeyi olduğu gibi anlat bir şeyler karıştırdığın çok belli, anlat ki seni affedebilme ihtimali bırak bana dedim. Anlattı o da bir kaç kez konuştuk dedi, hatta bizim küs olduğumuz 2 gün vardı, o da çok gereksiz bir şey yüzündendi, o esnada kendi yazmış biz küstük diye. o bir yerden duymuş küstüğümüzü dedi, ben öyle olamaz bu, sen kimseye anlatmamıştın dedim,sonra evet ben söyledim dedi, yani her cümlesinden yeni bir açığını yakaladım. hala ben seni aldatmadım, onunla sadece dertleşmek istedim, barışınca da seni çok sevdiğimi rahatsız etmemesini söyledim diyor. bu kızı tersliyor, kız da buna bebeğim yazıyor, düşünün artık hayal gücünü. O noktada bende kayışlar koptu tabi ki, saydırdım baya, numarasını bulacaksın dedim, nereden bulayım diyor. face den yazacaksın o zaman, tamam biz bir daha birlikte olamayız ama bana bu kadarını borçlusun dedim. bana niye bebeğim yazdın, sana sevgilimi çok sevdiğimi söylemiştim, sevgilimle merak ediyoruz yazdı. kız bunu engelledi, bildiğin engelledi. kız kötü niyetli olsa biz senle sevgiliyiz sen ne diyorsun diyebilirdi, her şeyi söyleyebilirdi bizi ayırmak istese ama engellemeyi tercih etti. o noktada da terbiyemi bozmadan baya bir saydırdım ama hala sakinliğimi koruyabiliyorum, hala sakinim hatta, kesin şok gibi bir durumdayım bu kadar sakin olmam hiç normal değil, yarın kafayı yicem sanırım.

Hala inanamıyorum evleneceği insana bunu yaptığına. Görseniz bu çocuk bunu asla yapmaz dersiniz, namazında, işinde gücünde, çok iyi bir ailenin çocuğu, herkes parmakla gösterir, anlatsam bunları yaptığını kimse inanmaz o derece. Bu çocuk bunu yaptıysa, bu erkeklerin yapamayacağı hiçbir şey yok demek ki. Bu saatten sonra hiçbir erkeğe kesinlikle güvenmeyeceğim, sürekli tetikte olacağım çok net.

Tamam bitti kesin olarak ama yine de kafamda kalan soru işaretleri var, kıza sormayı çok istiyorum. çünkü bu böyleyken böyle miydi diye düşünüp durucam öteki türlü. kızın ismi soy ismi çok bilindik bir isim maalesef, işini, mezun olduğu liseyi de biliyorum ama yine de bulamadım, bir sürü kişi çıkıyor, keşke resmine dikkat etseydim mesaj atarken. ya da kötülük yapanı Allah'a havale edip kapatmam gerekiyor konuyu tamamen.

yapabiliyormuş zaten, bu da bana hayat dersi olsun.
Size üzüldüm ama gözünüzün açılması için bunun olması şarttı öyle düşünün. Ne kadar gözünüz erken açılır o kadar iyi yoksa evlendiğinizde ayakta uyurdunuz haberiniz olmazdı.Bu daha kötü bir durum olurdu değil mi?

aynen, zararın neresinden dönülse kardır. güvenmek için haklı nedenlerim vardı yine de, kimseye durduk yere güvenmedim, telefonu brlkteyken hep bendeydi, telefonum 3 aydır bozuk, hep onun telefonundan giriyordum face e vs, o araba kullanırken bir mesaj geldiği zaman ona ben yazardım cevabı vs. böyle olması gerçekten çok ilginç oldu.

Canım ya gerçekten üzüldüm ama gidişat ciddiymiş belkide baştan böyle birşey olması daha hayırlı oldu senin için bilemeyiz. Hiçbir erkeğe güvenmemelisin basit varlık onlar bizim gibi ayrılntılı düşünemezler herşeyi. Senle küsmüş gitmiş bide o kızda aramış teselliyi çok enteresan bnce dha bilmediğin çok şey olmuştur kız bebeğim yazabildiğine göre.. En iyisi Allaha havale etmek ne gerek var kurcalayıp kendini üzüceksin, hayatına bak. Ve bir anlık mutluluğunla yada ona acımanla barışma sakın affetsen bile her zaman şüphe olur artık içinde güvenemezsin.

Hiç gerek yok bence. Eline ne geçecek.Olan olmuş. İğrenç detayları öğrenip napıcaksın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…