En çokta şu '' benim sevgilim yapmaz'' güveniyorum asla beklemem diyenlerin yaşamasına coook gülüyorum.
Arkadaş gecmıs olsun aldatılıyorsun haberin olsun. hıc konusulmasa bebeğiiiim yazılmaz dimi
takıntısı vardır kızın. direkt çamur atmıyorum sevgiline. öyle kızlar var kiii...
biz evlendik kız hala peşimizi bırakmadı.
Ben hayatta bu kadar tesadufe inanmam, hem eski sevgili olacak hem de bebegim yazacak, yabanci birinden gelse yanlislikla gelmis olabilir dersiniz ama oyle degil. Pesini birakmayin bence.ortada bir sorun oldugu belli ya sevgiliniz de ya kiz da.
Dış mekanda mı buluştunuz bilmiyorum ama nedense biryerlerden sizi görüp telefon elinizdeyken atılmış bir mesaj gibi geldi bana..Bir haltlar karıştıran adam sevgilisinin eline telefon tutuşturmayı bırak ekranı masaya bakacak şekilde çevirir...
öncesinde konuşmadım mı demişti, ne demişti tam olarak. siz öğrenince ne yaptınız?
sehnsuht şimdi yazdığınızı okudum da sevgiliniz aziz mi ilah mı görseniz yapmaz etmez bilmem ne sevgiliniz diye konduramıyorsunuz ama gözü kapalı güvenmeyin kimseye yahu kime çok güvenirsen o seni arkandan bıçaklar bu net!
Size üzüldüm ama gözünüzün açılması için bunun olması şarttı öyle düşünün. Ne kadar gözünüz erken açılır o kadar iyi yoksa evlendiğinizde ayakta uyurdunuz haberiniz olmazdı.Bu daha kötü bir durum olurdu değil mi?yapabiliyormuş zaten, bu da bana hayat dersi olsun.
Size üzüldüm ama gözünüzün açılması için bunun olması şarttı öyle düşünün. Ne kadar gözünüz erken açılır o kadar iyi yoksa evlendiğinizde ayakta uyurdunuz haberiniz olmazdı.Bu daha kötü bir durum olurdu değil mi?
Tamam bitti kesin olarak ama yine de kafamda kalan soru işaretleri var, kıza sormayı çok istiyorum. çünkü bu böyleyken böyle miydi diye düşünüp durucam öteki türlü. kızın ismi soy ismi çok bilindik bir isim maalesef, işini, mezun olduğu liseyi de biliyorum ama yine de bulamadım, bir sürü kişi çıkıyor, keşke resmine dikkat etseydim mesaj atarken. ya da kötülük yapanı Allah'a havale edip kapatmam gerekiyor konuyu tamamen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?