sevgilinin eski sevgilisinin mesaj atması

Sessiz, sakin olanlardan korkacaksın. Çünkü asıl onlar saman altından su yürütüyor. :):):)

Insan birisinden ayrildigi birine aylar sonra bebegim diye mesaj atmaz.
Hadi erkek arkadasin "tanimadigim biri.Yanlislikla bana mesaj atmis sanirim" dese belki.
Gerizekali diye tepki gostermesi de belki kizin o seninleyken mesaj atmasindan dolayidir.belki de daha once mesajlasmiyorlar sadece telefonlasiyorlardi. Belki de kiz senin varligini biliyor.
insan ayrildigi kisinin telefonunu neden silmez rehberinden ki?
bilmiyorum ama ben suphelenirdim.
konussan da inkar edecektir. Inkar etmeyeni gormedim.

Bi önceki sayfayı okumamissiniz. Konu sahibi itiraf ettirmiş zaten.

Canım usenmeden bütün yazdıklarını okudum şu kk bulunmaz nimet valla, kimse boşver dememiş gözünüzü açmanız cokta iyi olmuş. Umarım herşey gönlünüzce olur hakkinizda en hayırlısı ne ise onu yaşarsınız insallah

Eğer gerçekten bittiyse detayları öğrenmeye gerek yoktur. eğer bir umut belki devam ederim diye sevgilinizi haklı çıkarmak için bir çırpınışsa o zaman da gerek yok, sevgiliniz kendini affettirmeye uğraşsın bence.
Geçmiş olsun. Üzülmeyin, evlenmeden gerçek yüzünü gördüğünüz için şanslısınız.

bnde cok guvenirdim ayni sen gibi gozumle gordugum halde bile inanmam zor oldu o derece....bnden sana tavsiye herkesten herseyi bekle, o yapmaz deme yapiyorlar cunku...
senin durumuna gelecek olursak bana hic normal gelmedi hayir yani ilk kez msj atiyor ve tesaduf senin elindeyken mi denk geliyor msj... keske cvp yazsaydiniz kiz ne tepki vericek gormus olurdunuz ama tabi o anin soku degil mi?
umarim kotu bi durum yoktur, mutluluğunuz bozulmaz..

dediğiniz gbi 9 ay ayrılıktan snr hıcbır kız bebeğil yazmaz

selam yazar
merhaba yazar
konusabilir miyiz yazar

bence takip edin

bu msjinizi gormeden yorum yapmistim..gercekler ortaya cikmis uzuldum sizin adiniza, bidaha kimseye o kdr guvenemiyeceksiniz ama olsun her iste bi hayir vardir, farketmeden bu cocukla evlenedebilirdin, erken ogrenmen sans olmus.

uzulmeye degmez...umarim bundan sonra hep doğru insanlarla karsilasirsin.

Aldatılmışsınız, insan dertleştiği birisine özellikle eski sevgilisine bebeğimmm mi yazar, siz de farkındasınız.
Allah a havale edin. Zaten bu saatten sonra ne yapsanız boş.

ne kadar adice ya. bu erkek milletinden gitgide soğuyorum. karakterli adam bulmak imkansıza yakın. neyse ki evlenmeden ortaya çıkmış gerçekler.

Arkadaşlar mesajlarınız için çok teşekkür ederim. 2 gündür uyuyorum desem yeridir. Bugün kalktım, arkadaşlarla buluştum, gülüp eğlendim, alışveriş yaptım, biraz daha normale geldim sayılır, sonuçta hayat devam ediyor, takılıp kalmamak lazım.

yüzüne sen çok kötü bir insansın vs. dedim ama hala kalbimde çok iyi bir insan olarak duruyor, asıl canımı acıtan bu aslında. niyetimiz belli iken, ben onun için bir sürü şeye razı olmuşken, maddiyat olarak hiçbir beklentim yokken, her anlamda ondan daha iyi durumda iken bana bunu reva görüyor olmasını anlamlandıramıyorum. ben çok seçiciyimdir, ilk defa bir insanı gördüğüm zaman ben bu erkekle evlenirim demiştim, o da bana çok aşıktı güya, beni görmek için 4 saatlik yol gelirdi haftada 2 defa, bu yaptığını anlamlandırmak imkansız sanırım. bu yaptıkları gözümün önüne geliyor ve son yaptığına rağmen kafamda iyi bir insan profili canlanıyor, yüzüne nefret ediyorum dedim ama nefret edemiyorum. birisi kötü bir şey söylediği zaman içim sızlıyor, özlüyorum, beraber gittiğimiz her yer onu hatırlatıyor. o kadar şeye rağmen ben seni aldatmadım diyordu ısrarla, acabalar aklıma düşüyor, anlık kafası mı karıştı diyorum, sevgim resmen aklımı salak yerine koymaya çalışıyor ama tabi başaramıyor. bunlar çok canımı yakıyor, kendime kızıyorum ama bunlarda geçecek inşallah.

bir taraftan da tamam hayat dersi oldu bana kimseye güvenmemek lazımmış ama bu şekilde nasıl evleneceğiz. forumda diğer kızların yazdıklarına bakıyorum, çok daha kötüsünü yaşayanlar var, evli olup defalarca aldatılanlar, bir de üzerine şiddete uğrayanlar, Allah yardımcıları olsun. Böyle bir ortamda bu erkeklere nasıl güvenip evlenilir bilmiyorum, gerçekten çok tuhaflar. Kadınları anlamak zor derler ya, kadına ilgi, sevgi göster tamamdır, asıl erkekleri anlamak çok zor.

ne olursa olsun hayat devam ediyor, ne yaşamış olursak olalım umut hep var, kötü bir şey yaşadığınızda kendinizi bırakmayın, ben bırakmayacağım.

İlk mesajı okuduğumda suçsuz olduğunu düşünmüştüm, şuan ne kadar safmışım diyorum. Bi insanın diğeri aldatması demek aynı yatağa girmesi demek değil bazı insanlar bunu anlamakta zorlanıyorlar. Sen bazı şeyleri sakladıysan aldatmışsındır bitmiştir. Geçmiş olsun, ilişki daha ilerlemeden ortaya çıktığı için çok sevindim çünkü evlendikten sonra ayrılık kararı almak bunun 100 katı zor. Sizin de karşınıza güvenebileceğiniz biri çıkacak rahat olun. Yüzüne bile bakmayın terbiyesinizn gitsin cansusunun kollarına

Ahh canimya ilk gunlerin böyle geçmesi normaldir ama bikac hafta geçsin normale döneceksin inan bana. Mesaj atmadi mi hiç?

Ahh canimya ilk gunlerin böyle geçmesi normaldir ama bir kac hafta geçsin normale döneceksin inan bana. Mesaj atmadi mi hiç?

Daha önce böyle bir konu geçmişti aramızda, ben beni bir daha arama diyorsam sakın arama çünkü kesin bitmiştir benim için demiştim, ararsa nasıl tepki vereceğimi çok iyi biliyor. Daha önce 2 gün ayrılmıştık, o da kendisi ayrılmıştı ben değil, meğer bu kız varmış hayatında ondanmış, o esnada beni sürekli aradı her gün, darbe girişimi olmuştu bir de ayrıldığımız gün, bir şeye ihtiyacın var mı, geleyim mi diye o gün 10 kere aradı zaten, devamında da her gün aramıştı, rahatsız oluyor musun demişti, hayır demiştim çünkü barışmaya niyetim vardı. bu sefer çok sert bir şekilde söyledim, aramaz diye düşünüyorum.

Eve gelir gelmez, her yerden engelledim, umarım başka bir şekilde de ulaşmaz. ne kadar az açılırsa o kadar kolay kapanır bu yaralar diye düşünüyorum.

aman sakın yumuşayıp dönme geri. iki arada derede iş karıştıran daha fenasını da yapar. iyi olan insan sevdiğine bu acıyı yaşatmaz. zihninde onu aklamaya çalışma. Allah düzgün insanlarla karşılaştırsın. bu zamanda adamlar sapıtmış. her gün ayrı başlık açılıyor hakikaten. insanlıktan çıkmış gibiler.

büyük konuşmayı sevmem ama mümkün değil. zaten unutamam ki, unutmam mümkün değil bu yaşananları, takıntılı bir insanım, barışsak çok mutlu olsam bile, en mutlu zamanımda aklıma gelir bunlar unutamam.

diğer yandan o belki de o kıza döndü tekrar, mutlu mesut yaşıyorlar, onun üzüldüğünü bile sanmıyorum nedense, o yüzden şu an ki amacım en az üzüntü ile atlatmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…