Bi önceki sayfayı okumamissiniz. Konu sahibi itiraf ettirmiş zaten.Insan birisinden ayrildigi birine aylar sonra bebegim diye mesaj atmaz.
Hadi erkek arkadasin "tanimadigim biri.Yanlislikla bana mesaj atmis sanirim" dese belki.
Gerizekali diye tepki gostermesi de belki kizin o seninleyken mesaj atmasindan dolayidir.belki de daha once mesajlasmiyorlar sadece telefonlasiyorlardi. Belki de kiz senin varligini biliyor.
insan ayrildigi kisinin telefonunu neden silmez rehberinden ki?
bilmiyorum ama ben suphelenirdim.
konussan da inkar edecektir. Inkar etmeyeni gormedim.
Eğer gerçekten bittiyse detayları öğrenmeye gerek yoktur. eğer bir umut belki devam ederim diye sevgilinizi haklı çıkarmak için bir çırpınışsa o zaman da gerek yok, sevgiliniz kendini affettirmeye uğraşsın bence.Tamam bitti kesin olarak ama yine de kafamda kalan soru işaretleri var, kıza sormayı çok istiyorum. çünkü bu böyleyken böyle miydi diye düşünüp durucam öteki türlü. kızın ismi soy ismi çok bilindik bir isim maalesef, işini, mezun olduğu liseyi de biliyorum ama yine de bulamadım, bir sürü kişi çıkıyor, keşke resmine dikkat etseydim mesaj atarken. ya da kötülük yapanı Allah'a havale edip kapatmam gerekiyor konuyu tamamen.
bnde cok guvenirdim ayni sen gibi gozumle gordugum halde bile inanmam zor oldu o derece....bnden sana tavsiye herkesten herseyi bekle, o yapmaz deme yapiyorlar cunku...o mod da değilim aslında, normalde çok şüpheciyimdir, başak burcuyum kimseye kolay kolay güvenmem ama gerçekten düzgün bir çocuk, namazında niyazında çok saygılı, böyle bir şey yapabileceğini aklım almıyor. ama bu mesajı da algılyamıyorum
dediğiniz gbi 9 ay ayrılıktan snr hıcbır kız bebeğil yazmazMerhaba arkadaşlar,
Benim 5 aylık bir ilişkim var, çok şükür şimdiye kadar herhangi bir sorun yaşamadım. Dün erkek arkadaşım ile buluştuğumuzda o bir iş yapıyordu ve eli alçı olmuştu, o esnada abisi de önemli bir iş için mesaj atıyordu, erkek arkadaşım da bana şunu yazar mısın, o ne yazdı diye soruyordu, telefon benim elimdeydi yani. O esnada hiç beklemediğim bir şey oldu, bir kız "bebeğimmmmm" yazdı.
Erkek arkadaşımdan böyle bir şeyi asla beklemem, çok efendi, kibar, düzgün bir insandır, o yüzden inanılmaz şok oldum, yüzümün rengi değişti, noldu dedi, bir şey olmadı dedim. Sonra telefonu eline alınca mesajı gördü, gerizekalı dedi, yanımıza başka bir arkadaş geldiği için konuşamadık öyle kaldı. Sonra eski sevgilim yazmış, 9 ay sonra niye böyle bir şey yazdı hiç bilmiyorum dedi, yemin etti bir suçu olmadığına. Ona böyle bir durumu bende asla yakıştıramam normalde ama bu durum bana garip geliyor. Tamam insanın eski sevgilisi mesaj atabilir hayatında biri olmadığını bilmiyorsa ama nasılsın falan yazar, bebeğimmmm yazmaz ki. Kuruntu yapıp mutluluğumu da bozmak istemiyorum ama acaba arkamdan bir iş çevirdi mi diye düşünmekten de kendimi alamıyorum, böyle bir durum varsa eğer salak salak bir şey olmamış gibi yaşamakta istemiyorum. Size ne yapmalıyım, böyle bir durum başına gelen var mı? Uzun oldu kusura bakmayın lütfen.
bu msjinizi gormeden yorum yapmistim..gercekler ortaya cikmis uzuldum sizin adiniza, bidaha kimseye o kdr guvenemiyeceksiniz ama olsun her iste bi hayir vardir, farketmeden bu cocukla evlenedebilirdin, erken ogrenmen sans olmus.Bu akşam buluştuk konuştuk, hepinize teşekkür ederim, zaman ayırıp cevap verdiniz, o yüzden ne olduğu konusunda haber vermeyi de bir borç biliyorum, yoksa şu an hiç o modda değilim.
Öncelikle sen de ne safmışsın tarzında cümleler söylemeden önce bir kere düşünün derim, çünkü bu zamana kadar ben çok akıllı olduğumu iddia ederdim, çok detaycıyımdır, yalan söyleyen insanı hemen anlarım, ya da ben öyle sanıyormuşum. Erkek arkadaşım diyorum ama bu çocuk ailemle tanıştı, hepsi çok seviyor, ben annesi ile tanıştım, beni kızı gibi seviyor, sürekli arar, eylülde ailemin yaşadığı şehre gidip istenecektim, izinler biletler her şey alındı vs, bana bebekmişim gibi davranır, her derdime koşar, beni benden çok düşünür, gerçekten güvenmemek elde değildi. İnsanın büyük konuşmaması lazım, herkes kandırılabiliyormuş.
Tamam aklımda soru işareti olmaması için konuşacaktım ama gerçekte yaptığına hiç inanmıyordum, muhakkak mantıklı bir açıklaması vardır diyorum. konuştuk, daha önce hiç mi mesajlaşmadınız dedim, defalarca sordum hayır dedi, o zaman kıza yazıcaz oradan anlarız dedim, bu sefer bana güvenmiyor musun dedi, o noktada bir şey karıştırdığına emin oldum zaten. Hayır güvenmiyorum, ya yazıyorsun ya ayrılıyoruz dedim, engeli kaldırayım dedi, engeli kaldırınca numarası gitti çünkü engelleyip silmiştim, kaldırmadan önce numarasını almam gerekiyordu dedi, o noktada %99 emin oldum, ama gerizekalı seven tarafım %1 bir açıklaması var mıdır diye çırpınıyor hala. ilk sevgilimdi, çok sevdim, sevildiğimi sandım, kandırıldığına ikna olmak çok zor olabiliyor, kimseyi kınamamak lazımmış. Nasıl bir insansam hala sakin kalabilmeyi becerdim, normalde bir avuç suda fırtınalar kopartırım, nasıl becerdim bilmiyorum. Lütfen her şeyi olduğu gibi anlat bir şeyler karıştırdığın çok belli, anlat ki seni affedebilme ihtimali bırak bana dedim. Anlattı o da bir kaç kez konuştuk dedi, hatta bizim küs olduğumuz 2 gün vardı, o da çok gereksiz bir şey yüzündendi, o esnada kendi yazmış biz küstük diye. o bir yerden duymuş küstüğümüzü dedi, ben öyle olamaz bu, sen kimseye anlatmamıştın dedim,sonra evet ben söyledim dedi, yani her cümlesinden yeni bir açığını yakaladım. hala ben seni aldatmadım, onunla sadece dertleşmek istedim, barışınca da seni çok sevdiğimi rahatsız etmemesini söyledim diyor. bu kızı tersliyor, kız da buna bebeğim yazıyor, düşünün artık hayal gücünü. O noktada bende kayışlar koptu tabi ki, saydırdım baya, numarasını bulacaksın dedim, nereden bulayım diyor. face den yazacaksın o zaman, tamam biz bir daha birlikte olamayız ama bana bu kadarını borçlusun dedim. bana niye bebeğim yazdın, sana sevgilimi çok sevdiğimi söylemiştim, sevgilimle merak ediyoruz yazdı. kız bunu engelledi, bildiğin engelledi. kız kötü niyetli olsa biz senle sevgiliyiz sen ne diyorsun diyebilirdi, her şeyi söyleyebilirdi bizi ayırmak istese ama engellemeyi tercih etti. o noktada da terbiyemi bozmadan baya bir saydırdım ama hala sakinliğimi koruyabiliyorum, hala sakinim hatta, kesin şok gibi bir durumdayım bu kadar sakin olmam hiç normal değil, yarın kafayı yicem sanırım.
Hala inanamıyorum evleneceği insana bunu yaptığına. Görseniz bu çocuk bunu asla yapmaz dersiniz, namazında, işinde gücünde, çok iyi bir ailenin çocuğu, herkes parmakla gösterir, anlatsam bunları yaptığını kimse inanmaz o derece. Bu çocuk bunu yaptıysa, bu erkeklerin yapamayacağı hiçbir şey yok demek ki. Bu saatten sonra hiçbir erkeğe kesinlikle güvenmeyeceğim, sürekli tetikte olacağım çok net.
+1Canım usenmeden bütün yazdıklarını okudum şu kk bulunmaz nimet valla, kimse boşver dememiş gözünüzü açmanız cokta iyi olmuş. Umarım herşey gönlünüzce olur hakkinizda en hayırlısı ne ise onu yaşarsınız insallah
Mrb +1 ne anlama geliyor
Aldatılmışsınız, insan dertleştiği birisine özellikle eski sevgilisine bebeğimmm mi yazar, siz de farkındasınız.Tamam bitti kesin olarak ama yine de kafamda kalan soru işaretleri var, kıza sormayı çok istiyorum. çünkü bu böyleyken böyle miydi diye düşünüp durucam öteki türlü. kızın ismi soy ismi çok bilindik bir isim maalesef, işini, mezun olduğu liseyi de biliyorum ama yine de bulamadım, bir sürü kişi çıkıyor, keşke resmine dikkat etseydim mesaj atarken. ya da kötülük yapanı Allah'a havale edip kapatmam gerekiyor konuyu tamamen.
Ahh canimya ilk gunlerin böyle geçmesi normaldir ama bikac hafta geçsin normale döneceksin inan bana. Mesaj atmadi mi hiç?Arkadaşlar mesajlarınız için çok teşekkür ederim. 2 gündür uyuyorum desem yeridir. Bugün kalktım, arkadaşlarla buluştum, gülüp eğlendim, alışveriş yaptım, biraz daha normale geldim sayılır, sonuçta hayat devam ediyor, takılıp kalmamak lazım.
yüzüne sen çok kötü bir insansın vs. dedim ama hala kalbimde çok iyi bir insan olarak duruyor, asıl canımı acıtan bu aslında. niyetimiz belli iken, ben onun için bir sürü şeye razı olmuşken, maddiyat olarak hiçbir beklentim yokken, her anlamda ondan daha iyi durumda iken bana bunu reva görüyor olmasını anlamlandıramıyorum. ben çok seçiciyimdir, ilk defa bir insanı gördüğüm zaman ben bu erkekle evlenirim demiştim, o da bana çok aşıktı güya, beni görmek için 4 saatlik yol gelirdi haftada 2 defa, bu yaptığını anlamlandırmak imkansız sanırım. bu yaptıkları gözümün önüne geliyor ve son yaptığına rağmen kafamda iyi bir insan profili canlanıyor, yüzüne nefret ediyorum dedim ama nefret edemiyorum. birisi kötü bir şey söylediği zaman içim sızlıyor, özlüyorum, beraber gittiğimiz her yer onu hatırlatıyor. o kadar şeye rağmen ben seni aldatmadım diyordu ısrarla, acabalar aklıma düşüyor, anlık kafası mı karıştı diyorum, sevgim resmen aklımı salak yerine koymaya çalışıyor ama tabi başaramıyor. bunlar çok canımı yakıyor, kendime kızıyorum ama bunlarda geçecek inşallah.
bir taraftan da tamam hayat dersi oldu bana kimseye güvenmemek lazımmış ama bu şekilde nasıl evleneceğiz. forumda diğer kızların yazdıklarına bakıyorum, çok daha kötüsünü yaşayanlar var, evli olup defalarca aldatılanlar, bir de üzerine şiddete uğrayanlar, Allah yardımcıları olsun. Böyle bir ortamda bu erkeklere nasıl güvenip evlenilir bilmiyorum, gerçekten çok tuhaflar. Kadınları anlamak zor derler ya, kadına ilgi, sevgi göster tamamdır, asıl erkekleri anlamak çok zor.
ne olursa olsun hayat devam ediyor, ne yaşamış olursak olalım umut hep var, kötü bir şey yaşadığınızda kendinizi bırakmayın, ben bırakmayacağım.
Ahh canimya ilk gunlerin böyle geçmesi normaldir ama bir kac hafta geçsin normale döneceksin inan bana. Mesaj atmadi mi hiç?
Arkadaşlar mesajlarınız için çok teşekkür ederim. 2 gündür uyuyorum desem yeridir. Bugün kalktım, arkadaşlarla buluştum, gülüp eğlendim, alışveriş yaptım, biraz daha normale geldim sayılır, sonuçta hayat devam ediyor, takılıp kalmamak lazım.
yüzüne sen çok kötü bir insansın vs. dedim ama hala kalbimde çok iyi bir insan olarak duruyor, asıl canımı acıtan bu aslında. niyetimiz belli iken, ben onun için bir sürü şeye razı olmuşken, maddiyat olarak hiçbir beklentim yokken, her anlamda ondan daha iyi durumda iken bana bunu reva görüyor olmasını anlamlandıramıyorum. ben çok seçiciyimdir, ilk defa bir insanı gördüğüm zaman ben bu erkekle evlenirim demiştim, o da bana çok aşıktı güya, beni görmek için 4 saatlik yol gelirdi haftada 2 defa, bu yaptığını anlamlandırmak imkansız sanırım. bu yaptıkları gözümün önüne geliyor ve son yaptığına rağmen kafamda iyi bir insan profili canlanıyor, yüzüne nefret ediyorum dedim ama nefret edemiyorum. birisi kötü bir şey söylediği zaman içim sızlıyor, özlüyorum, beraber gittiğimiz her yer onu hatırlatıyor. o kadar şeye rağmen ben seni aldatmadım diyordu ısrarla, acabalar aklıma düşüyor, anlık kafası mı karıştı diyorum, sevgim resmen aklımı salak yerine koymaya çalışıyor ama tabi başaramıyor. bunlar çok canımı yakıyor, kendime kızıyorum ama bunlarda geçecek inşallah.
bir taraftan da tamam hayat dersi oldu bana kimseye güvenmemek lazımmış ama bu şekilde nasıl evleneceğiz. forumda diğer kızların yazdıklarına bakıyorum, çok daha kötüsünü yaşayanlar var, evli olup defalarca aldatılanlar, bir de üzerine şiddete uğrayanlar, Allah yardımcıları olsun. Böyle bir ortamda bu erkeklere nasıl güvenip evlenilir bilmiyorum, gerçekten çok tuhaflar. Kadınları anlamak zor derler ya, kadına ilgi, sevgi göster tamamdır, asıl erkekleri anlamak çok zor.
ne olursa olsun hayat devam ediyor, ne yaşamış olursak olalım umut hep var, kötü bir şey yaşadığınızda kendinizi bırakmayın, ben bırakmayacağım.
aman sakın yumuşayıp dönme geri. iki arada derede iş karıştıran daha fenasını da yapar. iyi olan insan sevdiğine bu acıyı yaşatmaz. zihninde onu aklamaya çalışma. Allah düzgün insanlarla karşılaştırsın. bu zamanda adamlar sapıtmış. her gün ayrı başlık açılıyor hakikaten. insanlıktan çıkmış gibiler.
Merhaba yazdıklarınizin aynısını düşünüyorum demek:)Mrb +1 ne anlama geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?