Sevgilinin evine gitmek ne kadar doğru ?

Herkes adamın niyeti cinselliktir vs. demiş. Yahu adamın niyetinin cinsellik olması en masum ihtimal bu konuda! Konu sahibi bu adamla sanaldan ilişki yaşıyor. Daha önce hiç görmemiş tanımıyor. Belki adam katil, belki uyuşturucu ticareti yapan biri. Allah korusun. Sakın gitmeyin.

Herkes adamın niyeti cinselliktir vs. demiş. Yahu adamın niyetinin cinsellik olması en masum ihtimal bu konuda! Konu sahibi bu adamla sanaldan ilişki yaşıyor. Daha önce hiç görmemiş tanımıyor. Belki adam katil, belki uyuşturucu ticareti yapan biri. Allah korusun. Sakın gitmeyin.
Katılıyorum böbreklerine bile talip olabilir.

Uzak mesafe ilişkisi yaşıyorum ancak hiç buluşamadık. Ben çağırıyorum dışarıda buluşmaya gelmiyor birbirimizi daha yakından tanıyalım gezelim eğlenelim istiyorum. oda beni evine çağırıyor evdede vakit geçiririz gibisine. kalmak istemediğim için gitmiyorum güvenmediğimden değil güveniyorum .sizin fikirlerinizde önemli benim için . Sizce doğru mu yapıyorum ?

Dışarıda buluşmaya gelmiyor evine çağırıyor öyle mi? Gezmek için para harcamayıp direkt seni kullanmak istiyor yani. Sen de soruyorsun hemen uzaklaş derim.

Niyeti kötü gitmeyin sakin. Ilk buluşmaya evine çağırmak nedir?

Vala evine gidersin fotoğraf video çeker sonra uğraş dur ailem duymasın diye her çagrdgnda gtmek için zorlasın kesinlikle tavsiye etmiyorum eşler birbirine güvenmiyorken ses kaydı alırken siz nasıl güvenip geceksiniz hem siz neden gidiyorsunuz o gelsin sizln yanınıza ne saçma şeyler kendınızden bu kadar ödün vermeyn evine gidince size karşı fkri değişcek emin olun en ufak şeyde yüzünüze vurcak nefsine yenik düşmeyin süslü sözlerede kanmayın

Güveniyorum demişsiniz ama Dışarda buluşmaya gelmeyen adama ne kadar güvenebilirsiniz?sakın öyle bir hata yapmayın. Hırlı mı hırsız mı katil mi ne olduğu belli değil. Dışarda buluşsanız bile mutlaka yakınlarınızdan birinin haberi olsun. İyice paranoyak olduk zaten hergün bin çeşit olay oluyor ülkede :(

Neler duyyoruz. Az akıllı olun ya . Belli beklentisi var işte

Hiç buluşmadım uzak mesafe ilişkisi demişsin internetten mi tanıştınız ?
Israrla sadece evde buluşmak istiyorsa amacı belli. Gidip gitmemek sana kalmış.

Kesinlikle gitmeyin. Hatta bence sevmiyor sizi, sevseydi gelirdi yanınıza. Evlenmeden önce benzer bir ilişki yaşamıştım eski erkek arkadaşımla, 1 sene sürmüştü. 1 sene içinde toplamda 4 ya da 5 defa yüzyüze görüşmüşüzdür. Gelmezdi 1,5 saatlik yoldan. Bir sürü bahane üretirdi. Şimdiki aklım olsa böyle asalak biri için 1 yıl değil, 1 günümü bile ziyan etmezdim.
benimki ailesinin yanına gidiyor ama benim yanıma gelmiyor :(

Adam seninle birşeyler yasamak istiyor. Ilk görüşmede evine çağırmak bu demek. Seni istese zaten dışarı da görüşmek ister. Birde ısrarla diyor. Güveniyorum diyosun da sanal dünyada hiç görüşmediğin bir insana nasil güveniyorsun? Hiç mi görmüyorsun kadınların yaşadıklarını. Lütfen akıllı ol ve o adamla görüşme lütfen.
evet çok zorladı bir ara gitmedim. ben çağırdığımda da gelmiyor hep aynı bahaneyi sunuyor bana. ne olacak bilmiyorum seviyorum da aklımla kalbim arasında kaldım

Adam amacını belli etmiş sakın gitmeyin hele ki bu devir de yakma başını Allah korusun neler okuyoruz haberlerde. Öz baba dayı amca abi kardeş neler yapıyor yabancı birisi neler yapmaz.

evet çok zorladı bir ara gitmedim. ben çağırdığımda da gelmiyor hep aynı bahaneyi sunuyor bana. ne olacak bilmiyorum seviyorum da aklımla kalbim arasında kaldım
Burda herkes aynı şeyi söylemiş. Bir şeyler gördük ki söylüyoruz amacı belli seni kullanacak onun gönlü olsa sana söylemeden gelirdi. Gelmedi diyelim eve gel diye ısrar etmek hiç etik değil. Aklını başına topla ve o adamdan kurtul. Ne biliyorsun kim olduğunu? Belki evde birden fazla kişi olacak sana istemediğin birşey yapacaklar. Seviyorum diyosun görmediğin tanımadığın adamı nasil seviyorsun. Sevgi değil o. Lütfen kendine yazık etme bak gerçekten.

kesinlikle öyle ama sevdiğim içinde bırakamıyorum napıcam :KK43:

Ablacim burda insanlar sayfalarca dil dokmus basini derde sokma diye
Bak adami bir kere gormuslugun yok, diyorsun ki seviyorum nasil oluyor ?? Cagiriyorsun gelmiyor, seni ayagina degil evine cagiriyor. Evine gidersin, adamin reel hayattaki tavirlarini/tipini begenmezsin, ben kalkip gideyim artik dersin adam izin vermez tecavuze yeltenir, hayir dersin alir balkondan atar, siddete darpa ugrarsin bunlarin hepsi ulkemizde olmus seyler. Basini derde sokma rica ederim.

Hâlâ seviyorum diyorsun hayret biseysin yaa. Uzaktan görüştüğün yüz yüze bile gelmedigin hatta daha tanımadığın yakindan tanımak için gezip dolaşmak vakit geçirmek istediğin birini nasıl sevdigini dusunursun? Birde güvendiğini yazmissin ya en saçma olan kısım da bu. Adam sana güven verecek birşey yapmamış aksine nasıl bir sapık olduğunu gözünün içine sokmuş resmen. Allah aşkına söyle hadi kalbin ne yaptığını bilmiyor, beynin de mi çalışmıyor? Kusura bakma ama hak ediyorsun sert konuşmuş olabilirim. Sadece toz pembe rüyalar hayaller görmeyin de gerçekleri görün diye konuşuyorum.

Back
X