- 3 Kasım 2010
- 391
- 198
- 323
- Konu Sahibi dolunay229
-
Niye sorun kadınarda gibi anlatiyorsun anlamadım ? Senin sevgilinin aklı yok mu madem ki utanılacak ayıp şeyler dinlemesin bana anlatmayın desin. Onun da hoşuna gidiyor demek ki ?Merhaba herkese, direk konuya gireyim. Erkek arkadaşım iş yerindeki kadın arkadaşlarıyla bir muhabbetini anlattı. Muhabbet konusu da bir kadın arkadaşı, kadınların özel günlerinde hassas olduklarını, sinirli olabileceklerini vs söylemiş. Benimki de bilmiyordum ya öyle miymiş filan diye konuşmaya dahil olmuş filan.
Daha önce bu gurup iş yerindeki insanla dedikodusunu yapıp akşam vakti bile hemen benimkine yetiştirmek amaçlı mesaj attığı olmuştu.
Başka bir gün başka kadın da, kadın doğum doktoruna gitmiş ultrason fotolarını ordakilere gösteriyor filan. Yani hepsi farklı zamanlarda oldu. Rahatsız oldum iş yerindeki muhabbetlerden. Tartıştık biraz. Yani bu tarz muhabbetlere katılmasından, ondan hiç çekinmiyorlar. Onun yanında konuşmaktan Biraz çekinilsin isterdim. Ben mi abarttım bilmiyorum. Ben de rahat bi insanım yani ama bu kadar da değilim dozundayım. Siz ne düşünürdünüz?
Tekrar tekrar okudum yanlış anlattım sanırım evet sevgilim hal ve tavırlarından belli edebilirdi böyle şeyleri çünkü kendisi aksine geleneksel aile yapısından bahseder durur yani öyle bir yerde büyümüş bana gelince bazı şeyler yapılmaz filan ama bakıyorum ortamlarda başka ben sevgilimin tavırlarından rahatsız oldum aslında o çekinceyi kendisi vermeliydi demek istemiştimNiye sorun kadınarda gibi anlatiyorsun anlamadım ? Senin sevgilinin aklı yok mu madem ki utanılacak ayıp şeyler dinlemesin bana anlatmayın desin. Onun da hoşuna gidiyor demek ki
Evet zaten bundan dolayı tartıştık. Kendisi bana geleneksel aile yapısından bahseder açık giyinmek filan çok hoşlanmaz ki ben normal giyinirim yani. Ama ortamlarda bu kadar rahat olup herkese çok açık fikirliymiş izlenimi vermesi dürüstçe gelmedi rahatsız oldumBence rahatsız oluyorsanız sevgilinize söyleyin. Kadınların suçu yok bence. Demekki sevgiliniz her şeyle aşırı ilgileniyor ki ona anlatma gereği duyuyorlar.
Nasıl bir iş ortamı bilmiyorum ama yıllardır aynı yerde çalıştığım arkadaşlarım kadın erkek fark etmeksizin cinsiyetsizlesiyor bazen gözümde . Belki onlarda da öyle bir durum olmuşturMerhaba herkese, direk konuya gireyim. Erkek arkadaşım iş yerindeki kadın arkadaşlarıyla bir muhabbetini anlattı. Muhabbet konusu da bir kadın arkadaşı, kadınların özel günlerinde hassas olduklarını, sinirli olabileceklerini vs söylemiş. Benimki de bilmiyordum ya öyle miymiş filan diye konuşmaya dahil olmuş filan.
Daha önce bu gurup iş yerindeki insanların dedikodusunu yapıp akşam vakti bile hemen benimkine yetiştirmek amaçlı mesaj attığı olmuştu.
Başka bir gün başka kadın da, kadın doğum doktoruna gitmiş ultrason fotolarını ordakilere gösteriyor filan. Yani hepsi farklı zamanlarda oldu. Rahatsız oldum iş yerindeki muhabbetlerden. Tartıştık biraz. Yani bu tarz muhabbetlere katılmasından, ondan hiç çekinmiyorlar. Onun yanında konuşmaktan Biraz çekinilsin isterdim. Ben mi abarttım bilmiyorum. Ben de rahat bi insanım yani ama bu kadar da değilim dozundayım. Siz ne düşünürdünüz?
Merhaba herkese, direk konuya gireyim. Erkek arkadaşım iş yerindeki kadın arkadaşlarıyla bir muhabbetini anlattı. Muhabbet konusu da bir kadın arkadaşı, kadınların özel günlerinde hassas olduklarını, sinirli olabileceklerini vs söylemiş. Benimki de bilmiyordum ya öyle miymiş filan diye konuşmaya dahil olmuş filan.
Daha önce bu gurup iş yerindeki insanların dedikodusunu yapıp akşam vakti bile hemen benimkine yetiştirmek amaçlı mesaj attığı olmuştu.
Ah bacım. Sen birde iş yerinde erkeklerin erkek erkeğe olan konuşmaları bir dinlesen. Kadınlarla olan konuşmasını çok masum bulursun. Her iş yerinde dedikodu var ve ister istemez konuşulan konulara da kulak misafiri oluyorsun. Boşver takma çok.Merhaba herkese, direk konuya gireyim. Erkek arkadaşım iş yerindeki kadın arkadaşlarıyla bir muhabbetini anlattı. Muhabbet konusu da bir kadın arkadaşı, kadınların özel günlerinde hassas olduklarını, sinirli olabileceklerini vs söylemiş. Benimki de bilmiyordum ya öyle miymiş filan diye konuşmaya dahil olmuş filan.
O zaman doğru olan sevgiline ayar vereceksin.Tekrar tekrar okudum yanlış anlattım sanırım evet sevgilim hal ve tavırlarından belli edebilirdi böyle şeyleri çünkü kendisi aksine geleneksel aile yapısından bahseder durur yani öyle bir yerde büyümüş bana gelince bazı şeyler yapılmaz filan ama bakıyorum ortamlarda başka ben sevgilimin tavırlarından rahatsız oldum aslında o çekinceyi kendisi vermeliydi demek istemiştim
Külliyen yalannnn, salak ayağına yatıyor çünkü o tarz konuşmalar hoşuna gidiyorSevgiliniz niye saf yeni gelin edasıyla "Regl döneminde sinirli mi olunur? Aaa bilmiyordum." diyor.
Salak herif ya. Bu saf gelin halleri bile ayrilma sebebi benim için. El değmemiş erkek ayakları falanKülliyen yalannnn, salak ayağına yatıyor çünkü o tarz konuşmalar hoşuna gidiyor
İş ortamı orası yani bir kafede oturur yakın arkadaşı olur gösterir ultrason fotosunda da miyom kistleri vs varmış onu gösteriyor yani çok gerekli mi mesela amaç nedir aslında kadına bişi diyemem ne istiyorsa yapsın ben sevgilimin tavrından hoşnut değilimAbartıyorsunuz evet. Regl olmak her kadının her ay yaşadığı çok normal bir durum. Gözümde grip olmaktan farkı yok. Bunun utanılacak çekinilecek bir mesele gibi gizlenmesini veya konuşulmasının ayıp bulunmasını anlamıyorum o yüzden. Ultrason fotoğrafının besinden rahatsız oldunuz? Onu zaten hiç anlamadım gerçekten anlamadığım için soruyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?