- 23 Eylül 2016
- 9.780
- 34.251
- 548
- Konu Sahibi dolunay229
-
Ne var ultrason fotografindaki bence siz garipsinizMerhaba herkese, direk konuya gireyim. Erkek arkadaşım iş yerindeki kadın arkadaşlarıyla bir muhabbetini anlattı. Muhabbet konusu da bir kadın arkadaşı, kadınların özel günlerinde hassas olduklarını, sinirli olabileceklerini vs söylemiş. Benimki de bilmiyordum ya öyle miymiş filan diye konuşmaya dahil olmuş filan.
Daha önce bu gurup iş yerindeki insanların dedikodusunu yapıp akşam vakti bile hemen benimkine yetiştirmek amaçlı mesaj attığı olmuştu.
Başka bir gün başka kadın da, kadın doğum doktoruna gitmiş ultrason fotolarını ordakilere gösteriyor filan. Yani hepsi farklı zamanlarda oldu. Rahatsız oldum iş yerindeki muhabbetlerden. Tartıştık biraz. Yani bu tarz muhabbetlere katılmasından, ondan hiç çekinmiyorlar. Onun yanında konuşmaktan Biraz çekinilsin isterdim. Ben mi abarttım bilmiyorum. Ben de rahat bi insanım yani ama bu kadar da değilim dozundayım. Siz ne düşünürdünüz?
İş ortamı orası yani bir kafede oturur yakın arkadaşı olur gösterir ultrason fotosunda da miyom kistleri vs varmış onu gösteriyor yani çok gerekli mi mesela amaç nedir aslında kadına bişi diyemem ne istiyorsa yapsın ben sevgilimin tavrından hoşnut değilim
Bence de bunu ergenler bile biliyor.Sevgiliniz niye saf yeni gelin edasıyla "Regl döneminde sinirli mi olunur? Aaa bilmiyordum." diyor.
30 iq'lu adam ya. Ne olacak bunu bilmeyince? Ayyy ne tatli herif, kadınları tanımıyor, çok kadın girmemiş hayatına mı diyecek oradakiler? Kim napsın bunu bile bilmeyen erkeği? Bunu bilmeyen erkek bırak g noktasını klitorisi bile bilmiyordur. Sinirimden çatladım akılsız adam ya.Bence de bunu ergenler bile biliyor.
30 iq'lu adam ya. Ne olacak bunu bilmeyince? Ayyy ne tatli herif, kadınları tanımıyor, çok kadın girmemiş hayatına mı diyecek oradakiler? Kim napsın bunu bile bilmeyen erkeği? Bunu bilmeyen erkek bırak g noktasını klitorisi bile bilmiyordur. Sinirimden çatladım akılsız adam ya.
Açıp kukusunu göstermiş gibi bahsediyorsunuz. Arkadaşlarına sağlık sorunundan bahsetmiş, ne var bunda yahu?ultrason fotosunda da miyom kistleri vs varmış onu gösteriyor
Amaç şeyini göstermek değil tabi ki, tıbbi bir şey bu. Gösterebilir. Sevgilinizin sazan gibi muhabbete atlaması saçma olmuş bence.İş ortamı orası yani bir kafede oturur yakın arkadaşı olur gösterir ultrason fotosunda da miyom kistleri vs varmış onu gösteriyor yani çok gerekli mi mesela amaç nedir aslında kadına bişi diyemem ne istiyorsa yapsın ben sevgilimin tavrından hoşnut değilim
bu tarz muhabbetlerle mesafeyi kapatacak oradaki kadınlarla da ondanSevgiliniz niye saf yeni gelin edasıyla "Regl döneminde sinirli mi olunur? Aaa bilmiyordum." diyor.
Arkadaşım kadınlara bişi dediğim yok. ama herşeyin yeri zamanı vardır. Çok samimi olduğun kızlı erkekli ortamlarda bir kafede konuşursun yani de herkesle herşey bu kadar rahat olmamalı bu benim düşüncem. ben de kadınım çalışıyorum ama işim gücüm var çalışıyorken de sırf muhabbet olsun diye saçma sapan gereksiz şeyler konuşmuyorum. Başka muhabbet konusu mu kalmadı. Benim ortamlarda yapmayacağım şeyleri sevgilim de yapmamalı. Ben yapsam o da aynı tepkiyi verir. Yanımda konuşan öyle bir erkek olsa onun cıvık olduğunu düşünürüm benim de erkek arkadaşım o şekilde davranmışsa onun hatasıdır ve sorun yaşanır yani. Buraya da soruyoruz boşuna ben bildiğimi okurum arkadaş yorum yapmayın tamam.kadınlara neden laf söyleniyor ben onu anlamıyorum sevgilinin aklı var fikri var kendi özgür ruh iradesi var dahil olmaz konuya olur biter demekki kadın çok, konuşuluyor. Ve konuşmada absürt bişeyde göremedim normal .
Aynen öyle rahat bir sevgilim yok yani normalde. Böyle konulara gelince rahat davranması sinir bozucu. Kendine gelince modern oluyorbu tarz muhabbetlerle mesafeyi kapatacak oradaki kadınlarla da ondan
sevgiliniz cıvık arkadaşım.. net
siz de çalışıyorsanız bende erkek ark. larıma özel günlerimde hassas olabileceğimi belirteyim diyin bakalım ne diyecek
sinir oluyorum şöyle ben yaparım ama sen yapamazsın adamlarına
geleneksel demenizden de bu tavır anlaşılıyor
Sevgilim benimle ilgili şeylerde tabi ki regl vs ayıp bişi yok ama başka kadınların özelini öğrenmek zorunda değil. Ayıp olmasa da uygunsuz bir ortam. Regl olmak ayıp mı dedim nasıl anlıyorsunuz yazılanları. Okuduğunu anlamada sıkıntı var sanırımKadınlar regl oluyor ve bu onları psikolojik etkiliyor .regl olurken orgazm olmuyoruz neden bu ayıp yada cinselliğe çekiliyor bir ultrasyon fotoğrafı nasıl uygunsuz olabilir.aklimiz neden hep cinsellikte acaba diyorum kalbimiz mi kötü yoksa sapkın davranışlar mi bunlar.Bir kadın olarak bunlari ayıp veya utanalacak bir şey olarak görüyorsanız bundan sonra siz regl olmayın ve çocuk yapmayın.
Benim sıkıntım bu zaten. Konuya neden dahil olur ki yani.Bildiği kesin de. Kesin kadınlar kendi arasında konuşuyordu bu da muhabbete dahil olabilmek için atladı konuya. Kendince Bel altı muhabbet gördüğü için. Ya da kadınlarla sohbet edebilmek için.
Sizde de insanları tanımadan yargılama var sanırım veya yarası olan gocunur misali. Benim ortamlarda yapmayacağım şeyleri ondan da bekliyorum hepsi bu.Hadi kabul edin paranoyaklık var sizde
yani bana çok normal geldi konusulan konular açıkçasıMerhaba herkese, direk konuya gireyim. Erkek arkadaşım iş yerindeki kadın arkadaşlarıyla bir muhabbetini anlattı. Muhabbet konusu da bir kadın arkadaşı, kadınların özel günlerinde hassas olduklarını, sinirli olabileceklerini vs söylemiş. Benimki de bilmiyordum ya öyle miymiş filan diye konuşmaya dahil olmuş filan.
Daha önce bu gurup iş yerindeki insanların dedikodusunu yapıp akşam vakti bile hemen benimkine yetiştirmek amaçlı mesaj attığı olmuştu.
Başka bir gün başka kadın da, kadın doğum doktoruna gitmiş ultrason fotolarını ordakilere gösteriyor filan. Yani hepsi farklı zamanlarda oldu. Rahatsız oldum iş yerindeki muhabbetlerden. Tartıştık biraz. Yani bu tarz muhabbetlere katılmasından, ondan hiç çekinmiyorlar. Onun yanında konuşmaktan Biraz çekinilsin isterdim. Ben mi abarttım bilmiyorum. Ben de rahat bi insanım yani ama bu kadar da değilim dozundayım. Siz ne düşünürdünüz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?