- 27 Temmuz 2013
- 2.839
- 1.165
- 373
- Konu Sahibi noclearmind
-
Çokmuş8 yas fark var
hiç ikiletme sende bnce tamam adıyla hitap ederim deYok yok aralar cok iyidir masallah bi gıcıklık durumu yok.
Sanırım bizim aramızda ki yaş farkından dolayı abla dememi istemiyor.
Kendi ablama abla demiyorum zorlanacağım gibi..Çokmuş
X abla de ne olacak
Komşumuza bile öyle demiyor muyuz büyükse ?
Bende küçük ablama abla demiyorum ama komşuya bile X abla deriz hani ? Zor olmasa gerekKendi ablama abla demiyorum zorlanacağım gibi..
Erkek arkadaşım abla deme diyor. Heralde kardeside hoşlanmıyor. Sevgilim kendi yorumunuda söylemiş olabilir. Cok ustelemedim bende neden felan diye. Kafam allak bullak oldu ama ben abla demeyi düşünmüyorum zaten. Eger o isterse dememi isteksiz söyleyeceğim. Saygısızlık olarak görmesin diye.sevgiliniizin kardeşi olduğuna göre sizden büyükte olsa ismiyle hitab etmelisiniz bence.karşı tarafın beklentisiylede alakalı ,kimi abla denmesini ister kimi de abla derseniz rahatsız olur.
Eğer abla dememi beklerse diyecegim tabiki. Bir süre sonra alisirim zaten diye umuyorum. Ortada bi belirsizlikte var sevgilim abla deme diyor. Tabi o neye dayanarak bunu söylüyor bilemiyorum kardesi rahatsız olur diye mi yoksa bizim aramızda ki yaş farkından dolayı kendi mi rahatsız olacak o durumdan. Ilk gorusmede netlesecek. Su ilk görüşme gerçeklessede rahatlasam problem haline getirdimBende küçük ablama abla demiyorum ama komşuya bile X abla deriz hani ? Zor olmasa gerek
Açıkça sor kendin, laf arasındaEğer abla dememi beklerse diyecegim tabiki. Bir süre sonra alisirim zaten diye umuyorum. Ortada bi belirsizlikte var sevgilim abla deme diyor. Tabi o neye dayanarak bunu söylüyor bilemiyorum kardesi rahatsız olur diye mi yoksa bizim aramızda ki yaş farkından dolayı kendi mi rahatsız olacak o durumdan. Ilk gorusmede netlesecek. Su ilk görüşme gerçeklessede rahatlasam problem haline getirdim
Ne güzelmis muhabbetiniz ben o kadarını istemiyorum saygımız olsun birbirimize yeter tatlı tatlı anlaşalımBizim tontişimiz bana abla diyo sağolsun hatta geçen kabul edersen ben de senin kardeşinim dedi bi hoş oldum
Sevgilinizin kız kardeşinin yaşı sizden büyük ise ne diye hitap edersiniz ? Abla veya ismiyle vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?