Sevgilinin kız kardeşine ne diye hitap etmeli ?

sevgiliniizin kardeşi olduğuna göre sizden büyükte olsa ismiyle hitab etmelisiniz bence.karşı tarafın beklentisiylede alakalı ,kimi abla denmesini ister kimi de abla derseniz rahatsız olur.

Yok yok aralar cok iyidir masallah bi gıcıklık durumu yok.
Sanırım bizim aramızda ki yaş farkından dolayı abla dememi istemiyor.
hiç ikiletme sende bnce tamam adıyla hitap ederim de bizimkinin kız kardesyle aramızda 4 ay var ile abla de dye tutturuyor

sevgiliniizin kardeşi olduğuna göre sizden büyükte olsa ismiyle hitab etmelisiniz bence.karşı tarafın beklentisiylede alakalı ,kimi abla denmesini ister kimi de abla derseniz rahatsız olur.
Erkek arkadaşım abla deme diyor. Heralde kardeside hoşlanmıyor. Sevgilim kendi yorumunuda söylemiş olabilir. Cok ustelemedim bende neden felan diye. Kafam allak bullak oldu ama ben abla demeyi düşünmüyorum zaten. Eger o isterse dememi isteksiz söyleyeceğim. Saygısızlık olarak görmesin diye.

Bende küçük ablama abla demiyorum ama komşuya bile X abla deriz hani ? Zor olmasa gerek
Eğer abla dememi beklerse diyecegim tabiki. Bir süre sonra alisirim zaten diye umuyorum. Ortada bi belirsizlikte var sevgilim abla deme diyor. Tabi o neye dayanarak bunu söylüyor bilemiyorum kardesi rahatsız olur diye mi yoksa bizim aramızda ki yaş farkından dolayı kendi mi rahatsız olacak o durumdan. Ilk gorusmede netlesecek. Su ilk görüşme gerçeklessede rahatlasam problem haline getirdim

Açıkça sor kendin, laf arasında
Benim görümcem sözlendi, damat bana dedi ki sana yenge demek zor oluyo X desem olur mu? Fark etmez dedim. zaten benden 2 yaş küçük her ikiside.

Bizim tontişimiz bana abla diyo sağolsun hatta geçen kabul edersen ben de senin kardeşinim dedi bi hoş oldum

Bence kendisine sor kibar bir şekilde benden yaşınız büyükmüş ama hiç öyle göstermiyorsunuz size nasıl hitab etmemi istersiniz diye sorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…