- 12 Eylül 2014
- 3.786
- 6.952
- 158
- Konu Sahibi noclearmind
-
Ya sanırım çok kisisel bi soru sordum. Yarısı hayir Yarısı evet diyor. Insan karakteriyle ilgili bi durum karşımda ki insanı anlamam gerekO zaman sevgiliniz saçmalamış valla 8 yaş küçük biri bana adımla hitap etse pis pis bakarım
Ya ben kendi ablama abla demiyorum samimiyetimizden dolayı onun kardeşine abla demek istemem ama saygısızlık olsunda istemem aramizda bi samimiyet yok çünküVALLA BENDEN SANA TAVSİYE sevgiline HİÇ SORMA EŞİM BENDEN 9 YAŞ BÜYÜK ONA ABİ DEMEYİP EŞİM OLARAK GÖRDÜYSEM VE ONA İSMİYLE HİTAP EDİYORSAM KIZ KARDEŞİNE DE O ŞEKİLDE İSMİYLE HİTAP EDERİM
bizde şu vardır eşin yada sevgilin bir kişiye abi diyorsa abi, hala&teyze diyorsa hala&teyze anne&baba diyosa anne&baba isimi ile hitap ediyorsa o şekilde seslenilir benimde görümcem benden 4 yaş büyük ama ben ismi ile hitap ediyorum eşime ilk tanıştığımızda ne diyim dedim saçmalama sakın abla deme dedi çok saçma ben ondan büyüğüm dedi. ayrıca benim kendimden 10 yaş büyük arkadaşlarım var ismiyle hitap ettiğim ama dersen ki ben yapamam abla derim diye de senin hayatın sonuçta .. benim düşüncem sadece ben demedim demem...
Bence en güzeli önce siz, sonra sen de.Ya sanırım çok kisisel bi soru sordum. Yarısı hayir Yarısı evet diyor. Insan karakteriyle ilgili bi durum karşımda ki insanı anlamam gerek
Eger esinizin ablasiysa abla dogru olabilir. Ama benim sevgilim, abi oluyorGörümcem benden 13 yaş büyük abla diyorum.
Eltim benden de 2 yaş küçük, 15 yaş var aralarında ama isimle hitap ediyor.
Eger esinizin ablasiysa abla dogru olabilir. Ama benim sevgilim, abi oluyor
Zilli görümcezilli pardon abla derdim :)
Rica ederim :)Ya sabah sabah yüzümde gülümse olustu :) uyguluyucam dediklerinizi teşekkürler
Benim kardesimin sevgilisi 22yasin da ben29 ilk zamanlar bana hic hitap kullanmiyor du yasimi soyledigim halde sanirim suratima bakiyor kucuk gosterdigin icin de abla krlimesine layik gormuyor du laf arasinda ailem bu konuya dedigin di de abla demeye basladi.Kucucuk kiz bana adimla hitap etseydi silerdim onu.Saygisizlijtir cunku.Diger kardesimin sevgilisi de 33yasin da 4yas buyuk ben den daha karsilasmadim ama abla falan demem yas olarak yakiniz cunku.Sevgilinizin kız kardeşinin yaşı sizden büyük ise ne diye hitap edersiniz ? Abla veya ismiyle vs.
Sevgilinizin kız kardeşinin yaşı sizden büyük ise ne diye hitap edersiniz ? Abla veya ismiyle vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?