- 12 Eylül 2014
- 3.786
- 6.952
- 158
- Konu Sahibi noclearmind
-
Yas problemi gibi olmusBenim görümce 2 yaş büyük benden hiç abla demedim,eşimden 1 yaş büyük abla diyor,eltim benden 4 yaş büyük ismiyle hitap ediyorum,eşim yenge diyor anlamadığım kaynım benden 3 yaş büyük ona neden abi diyorumiki abim var ondan heralde alışkanlık
Aman ismini söyle gitsin
Erkek arkadaşım aman ha abla deme diyoramcaoğlu :) abla derdim bende, ismiyle hitap edince rahatsız olur diye düşünüyorum
Iyide siz ablasınız. Kardesinizde abla diyordur size. Onada düşer abla demek. Ama benim sevgilim abi. Kardesine abla mi dicem ?Benim kardesimin sevgilisi 22yasin da ben29 ilk zamanlar bana hic hitap kullanmiyor du yasimi soyledigim halde sanirim suratima bakiyor kucuk gosterdigin icin de abla krlimesine layik gormuyor du laf arasinda ailem bu konuya dedigin di de abla demeye basladi.Kucucuk kiz bana adimla hitap etseydi silerdim onu.Saygisizlijtir cunku.Diger kardesimin sevgilisi de 33yasin da 4yas buyuk ben den daha karsilasmadim ama abla falan demem yas olarak yakiniz cunku.
Abi demesin diyorsa bencede deme. Keske benim yuzume direkt dese bana abla deme diye.Ay bu benim olaya benziyo birazErkek arkadaşımın kardeşi 2yaş küçük erkek arkadaşımdan.Ama benden 5 yaş büyük. X abi diyorum abi demesin diyor.Koskoca adama nasıl X naber diyeyim ben
Abla deme dedi. Siz derim dedim. O da cok soğuk be abartı dedi.
Ilk görüşme oluncada insan ne diyecegini şaşırıyor. "Siz nasılsın" gibi bi sey çıkmaz ağızımdan umarım
Abimin sevgilisi demek istedim .abimin yasi buyuk .benim de bu kizla aram da 7yas var.Abla demeli .Iyide siz ablasınız. Kardesinizde abla diyordur size. Onada düşer abla demek. Ama benim sevgilim abi. Kardesine abla mi dicem ?
8 yas fark varBenim görümcem bende küçük , adıyla hitap ediyorum
Büyük olsa adının sonuna abla da eklerdim
Yaş farkı ne kadar bu arada ? 1-2 yaş büyükse abla demeye gerek yok
Ben görümcemden iki yaş büyüğüm adımı söyler, biriyle tanıştırınca yengem der sadece bu kadar
Durup dururken niye gıcıklık yapayim yahuBazilarinin yas kompleksi vardir..
Misal halam, bana hala deme abla de demistiHerkesin kafa bir baska calisiyor
Ben olsam sirf gicikligina abla derdim
Takiliyorum yaDurup dururken niye gıcıklık yapayim yahuerkek arkadaşım ailesine çok düşkün ayrılır vallahi
kendi gıcık oldugundan mı abla deme diyor yoksa ablası abla denmesinden hoşlanmadığı için miBana abla demek düşüyor
Erkek arkadaşım "sakın abla deme he" diye çıkışta bulundu. Ama ben bilemedim. Dogru olmaz diye düşünüyorum.
Askitomla aramda 10 kardesiyle 8 yaş var. Öyle anlatayim bariKim kac yasinda onu anlamadim ben. Sevgilinle kiz kardesinin arasi 1-2 yas, seninle 8 yas mi? Konuyla alakasi yok ama merak ettim
Sirf ismini söyle bence bu arada.
Bizdede hitap sorunu var, ben esimden büyügüm, abisindende ay farki büyügüm. O abi diyor, ben adini söylüyorum:) biraz tuhaf kaciyor ama napacuguk:)
Yok yok aralar cok iyidir masallah bi gıcıklık durumu yok.kendi gıcık oldugundan mı abla deme diyor yoksa ablası abla denmesinden hoşlanmadığı için mi
Bende saka takılıyorum tabiki deTakiliyorum ya
bu korkuyla omur gecer mi..
yarin obur gun bir problem yasarsaniz agzinizi actirmayacak yani,
yoksa ayrilacak mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?