Sevgilinin kız kardeşine ne diye hitap etmeli ?

Yas problemi gibi olmus oyle yapicam sanirim

Iyide siz ablasınız. Kardesinizde abla diyordur size. Onada düşer abla demek. Ama benim sevgilim abi. Kardesine abla mi dicem ?

Ay bu benim olaya benziyo biraz Erkek arkadaşımın kardeşi 2yaş küçük erkek arkadaşımdan.Ama benden 5 yaş büyük. X abi diyorum abi demesin diyor.Koskoca adama nasıl X naber diyeyim ben
Abi demesin diyorsa bencede deme. Keske benim yuzume direkt dese bana abla deme diye.
Erkek arkadasimda abla deme sakin felan dedi bakalim ilk gorusmede neler olcak

Abla deme dedi. Siz derim dedim. O da cok soğuk be abartı dedi.
Ilk görüşme oluncada insan ne diyecegini şaşırıyor. "Siz nasılsın" gibi bi sey çıkmaz ağızımdan umarım

İlk görüşme olacaksa kesinlikle x hanim siz nasilsiniz olmalı soguklukla alakası yok bence saygıyla alakali

Bazilarinin yas kompleksi vardir..
Misal halam, bana hala deme abla de demistiHerkesin kafa bir baska calisiyor

Ben olsam sirf gicikligina abla derdim

Benim görümcem bende küçük , adıyla hitap ediyorum
Büyük olsa adının sonuna abla da eklerdim
Yaş farkı ne kadar bu arada ? 1-2 yaş büyükse abla demeye gerek yok
Ben görümcemden iki yaş büyüğüm adımı söyler, biriyle tanıştırınca yengem der sadece bu kadar

8 yas fark var

Bazilarinin yas kompleksi vardir..
Misal halam, bana hala deme abla de demistiHerkesin kafa bir baska calisiyor

Ben olsam sirf gicikligina abla derdim
Durup dururken niye gıcıklık yapayim yahu erkek arkadaşım ailesine çok düşkün ayrılır vallahi

Kim kac yasinda onu anlamadim ben. Sevgilinle kiz kardesinin arasi 1-2 yas, seninle 8 yas mi? Konuyla alakasi yok ama merak ettim
Sirf ismini söyle bence bu arada.
Bizdede hitap sorunu var, ben esimden büyügüm, abisindende ay farki büyügüm. O abi diyor, ben adini söylüyorum:) biraz tuhaf kaciyor ama napacuguk:)

Durup dururken niye gıcıklık yapayim yahu erkek arkadaşım ailesine çok düşkün ayrılır vallahi
Takiliyorum ya

bu korkuyla omur gecer mi..
yarin obur gun bir problem yasarsaniz agzinizi actirmayacak yani,
yoksa ayrilacak mi.

Bana abla demek düşüyor
Erkek arkadaşım "sakın abla deme he" diye çıkışta bulundu. Ama ben bilemedim. Dogru olmaz diye düşünüyorum.
kendi gıcık oldugundan mı abla deme diyor yoksa ablası abla denmesinden hoşlanmadığı için mi

Askitomla aramda 10 kardesiyle 8 yaş var. Öyle anlatayim bari ay bende ismiyle hitap edicem. Hic kardesine abla diyemem.

Takiliyorum ya

bu korkuyla omur gecer mi..
yarin obur gun bir problem yasarsaniz agzinizi actirmayacak yani,
yoksa ayrilacak mi.
Bende saka takılıyorum tabiki de
Öyle yok kardesime şunu dedin yok anneme böyle yaptın muhabbetlerinden ayrilacaksa hic tutmayayim ben zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…