- 22 Mayıs 2018
- 3.500
- 5.719
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aa ben başlığı görünce hiçbirşey yapmadı doğum gününüz için ondan kızgınsınız zannetmiştim. Daha gelmemiş ki doğum gününüz.Hayır hayır hiç öyle büyük bir şey istemiyorum. En azından bir çiçek gönderse bile yeter ya da maddi durumu yoksa sadece lafta bile kutlayabilir benim için organizasyon önemli değil. Sadece hatırlayıp hatırlamadığını anlamak istiyorum. Zaman yaklaştıkça ve ondan bir şey duymayınca şüpheleniyorum acaba unuttu mu beni diye.
Ajdjdjdkdk aynı ben. Bide kaçamak planı falan yapıyoruz birlikte son dakikaya kadar şey mi beklicemskfjfjfkBen garantici insanım. Önceden ufak ufak hatırlatırım kendimi. Sonra unutacak da, kavga edicem de, evden kovucam da uğraşamam.
Önemsenmediğimi düşünür, bunu da karşı tarafa uygun bir dille söylerdim. Telafi edici bir çabası ya da mahçupluk görmezsem ayrılırdımMerhaba. Yeni sayılabilecek bir ilişkiniz var diyelim ve böyle bir durum yaşandı. Tepkiniz ne olur ayrılır mısınız?
Önce sizi onemsemedigi için mi unuttu , yoksa genelde bu tarz seyleri mi önemsemiyor onun ayrımına varmaya çalışın ,birincisi ise affedilir değil ikincisi ise siz karar verin özel günleri önemsemeyen biri mi yoksa her özel günü taçlandırmasi gereken biri mi olmalı hayatınızda . Genel anlamda sorun yoksa anlasiyorsam ve bu tarz günleri çokta özel bulmayan biri ise benim için sorun yok bende çok takmam sadece önemseyen kişilere ekstra hassasiyet gösteririmMerhaba. Yeni sayılabilecek bir ilişkiniz var diyelim ve böyle bir durum yaşandı. Tepkiniz ne olur ayrılır mısınız?
Ben hatırlatırım.Merhaba. Yeni sayılabilecek bir ilişkiniz var diyelim ve böyle bir durum yaşandı. Tepkiniz ne olur ayrılır mısınız?
Henüz başıma gelmedi. Doğum günüme az bir zaman kaldı ama neden bilmiyorum içimde böyle bir kuşku var.
İlişkiye yeni başladığımız dönemde sevgilim ilk doğum günümü unuttu, 16 yıl geçti aradan, 11 yıldır evliyiz ve evladımız varÖzellikle yeni ilişki için söylüyorum, değer vermiyodur net. Öylesine beraberdir.
Bende onu unuturum sıkım Olmaz hem daha yeniymişMerhaba. Yeni sayılabilecek bir ilişkiniz var diyelim ve böyle bir durum yaşandı. Tepkiniz ne olur ayrılır mısınız?