Sevgiliniz, Einiz vs...Ruja ve Ojeye karyormu?

karışır :mymeka:
yapmasan iyi olur der sadece yapsamda büyük kavga çıkarmaz yani
ama kırmızı ojeye tahammülü yok :dilcikar:

Karışır...
Ama olumlu yönde...:)):smiley-cool:
Bana ruj aldığı bile olmuştur, canım benim, nasıl istedi, renk beğendi acaba kozmetikçide...kaydirigubbakcemile3

Zaten yaptığım makyaj basit ve doğaldır, abartıyı o da sevmez, anlaşır gideriz böyle =)
:hulya:

Karışmaz ben böyleyim seviyorum ojeyi süsü püsü ..
bi karısmadıkları bu kalmıstı bi de ne yicegimize karıssınlar oldu olucak ..klava:

Yok karışmaz hiçbir zaman.
Karışamayacağınıda bilir zaten.
Bir bayanın bakımlı olması güzel birşeydir,erkeğin gurur duyması gerekir bakımlı bir sevgilisi varsa hoşuna gider.
Ama bu durumu abartan hatta üzerlerine vazifeymiş gibi yasaklayan erkekleride anlamış değilim.
Çekemem de doğrusu..

karışmıyo ama bu karışmıcak anlamına gelmez yani tabi ama bi karışsın evlenince ben ona yapacağımı bilirim ne kadar sevdiğimi bilio süslenmeyi:dilcikar:

canım aşkım benim karışmaz...
hatta hafif yaptığım için bi pudra bi rimel bi ruj hiçbişi demez özellikle kırmızı rujuma baylıyor
aklinialirimsmile

yok karışmaz. aksine bakımlı olmam, abartı olmıcak şekilde makyaj yapmam hoşuna gider boshayallersmile
hatta hep kırmızı ruj süren ben geçen gün pembe sürmüştüm.aşkım hemen pembe de çok yakışmış arada bunu da sür dedi. bayanssulusmile çok da dikkat ediyo böle şeylere kaydirigubbakcemile3

aynen benimkide

asla kızmaz daha çok hoşuna gider akrep burcu oldugu için sanırım yanında taşıdıgı kişinin süslü olmasını sever ama tabiki bülent ersoy gibi de bo ya küpüne girmemi iztemez:)

evet benim eşimde akrep burcu ruju değilde kırmızı ojeye bayılır sürdüğüm zaman çok hoşuna gider ama en öenmlisi kendimiz için kendi ruhumuzu beslemek için süslenmeyi çok seviyoruz değil mi hanımlar yaşasın k.k:enbuyukkk:

karışmak değil de, o likit rujları sevmiyor, yapış yapış diye :kedi:

oje de koyu renk sevmez ama alıştı artık kaydirigubbakcemile3

Sadece simli rujları sevmez, öptüğümde yüzüne yapışıyor diye
ki zaten ben de sevmem.
onun dışında hiç karışmaz...
:smiley-cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…