• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgiliniz/eşiniz/nişanlınız/sözlünüz ile çağrılaşırmısınız

artık gsm operatörleri sağolsun çağrı atmamıza gerek kalmıyo şu bedava msj olaylarından ve bedava dakika olaylarından sonra :))))

yillar önce ilk cep telefonumu aldigimda elimden düsürmezdim arkadaslarla cagrilasmaktan kafamçokkarıştı

Son düzenleme:
ben hiç sevmem çağrılaşmayı çok saçma buluyorum, bırak sevgilimi arkadaşlarımla bile, bazen çağrı atarlar cevap vermiyorum hoşuma gitmiyor çünkü

Bizim yasımızdaki insanlar için saçma...hatlı telefon kullanıyoruz kamu hattı zaten...
ancak çok önemli bi işi varsa toplantı vb...uzun uzun caldırmaz bi kez caldırırım ki arasın işi bitince acil bi şey diceksem ona...

ben kendimi çağrı yapmıyorum diye düşünüyordum,
iyice bir düşündüm de aslında ben sürekli çaldırıyorum kaydirigubbakcemile3

çaldırınca uygunsa araması için çaldırıyorum
çağrılaşmak gibi bir olayımız yok caldırınca arar ya da aramaz bu kadar basit.

eskidendi o çağrılaşmak çocukkendi mirmirmirmir

ay çok saçma ya oda ne demek ...
kontorum olmadığı zaman çağrı atarım odabeni ara anlamına gelir

Hic durduk yere cagrilasmadik.
Ben zaten bu cagri isini pek anlamiyorum,mesaj at daha iyi.
Sadece msne cagirdigimiz zaman cagri atariz birbirimize o kadar.

Hic durduk yere cagrilasmadik.
Ben zaten bu cagri isini pek anlamiyorum,mesaj at daha iyi.
Sadece msne cagirdigimiz zaman cagri atariz birbirimize o kadar.

aynen..
kontor yoksa beni ara diye çağrı atılabilir. ya da geldim kapıdayım hadi çık gibi..

Son düzenleyen: Moderatör:
ya mesajlaşırız yada konuşuruz
ama eğer kontürüm bitmişse çağrı atarım o anlar arar hemen beni

bızde mejas cekmek konturlu degıl yanı sınırsız bu yuzden cagrı atmayız bırbırımıze 2 saat bır mejaslasırız bazen bır baslarız mejaslasmaya butun gun surer:asigim:

Bu başlığa uyup eşime çağrı atayım dedim geri arayıp güzelim 17 yaşındamıyız ne diceksen arasana dedi:roflol::roflol::roflol:

Back
X