Merhaba hanımlar ,
Sevgiliniz / eşiniz size çok sinirlendiği zaman salak , gerizekalı gibi kelimeler söylese ; siniri geçince de pişman olsa sinirden tutamıyorum kendimi dese özür dilese ama yine her sinirlendiğinde aynısını yapsa sürekli , tepkiniz ne olurdu merak ediyorum :26:
Samimi cevaplar istiyorum , teşekkürler şimdiden
yok benımkı kırıp dökmez,bana zarar vermez ama dili hıc durmaz..
ben cevap verirsem 5 dakıkada bitecek olan tek taraflı tartışması 1 saat sürer ve bı kac günde küser..
bıde oyle saçma seylerden tartışır kı;
sabah kalktık o hazırlanırken bırden benı cagırdı..
gıttım yanına 'aaa suna baksana sımdı cıktı' dıye bana alnındakı sıvılceyı gosterıyor..
parmağımla dokunmamı ıstedı..bende elımle bastırarak yokladım..
ama hafıfce bastırdım..bu bıdaha elımı aldı yıne alnına goturdu,yıne bakmam ıcın..
(cunku canı cok kıymetlı,sıvılcesı bıle olay)
ben yıne baskı yaparak yokladım..bı yandan çocuk bacağımda ağlıyor kucağıma çıkmak ıcın..
ben ıcımden dıyorum su seramonı bıtsede,cocugu alsam..
bu bırden dellendı yıne..
neymıs efendım,1 kere bastırarak bakmışım..ıkıncıye nıye bastırıyomusum,ya patlasaymış..
ben hemen cocugu alıp olay yerınden uzaklaştım..
bu hala bıseyler soylenıyor..
neyse asansöre bındık..geldı yanağını uzatıyor,öpim dıye..
öptüm ama sıra bana geldı..
dedım;ben sıvılceyı bastırarak yokladıysam ve sen bundan rahatsız olduysan,neden bunu bana soyleyıp tekrardan yumuşak dokunmamı ıstemıyorsunda..ben bıse bılmeden ıkıncıye bastırdığımda kıyametı koparıyosun..
gulup gecıyor...valla sınır hastası olcam en sonunda..
mısal ısten gelirken bıse lazım mı dıye arar
ıstedıgım seyı markette bulamazda onu aramaya koyulursa,eve gelıncede demedıgı lafı bırakmaz..
sankı ben ona ara bul getır demısım gıbı..
veya daha saçması..yıne o dısardayken ondan bıse ıstedıgımde,farzı mısal onu alırken basına bıse gelse
elini bı yere sıkıştırsa,ayagı burkulsa..eve geldıgınde benım yüzünden bunları yasadıgını söyleyerek delırır..
yanı cok saçma bı kocam var..
sayar sayar..5 dakka sonra hıcbıse yokmuş gıbı gelır öpücük ıster..
benımse onu boğasım vardır ama yınede uzamasın dıye öperım..
bıraz uzun oldu ama bende doldum yaniiiiiiiiiii...
Merhaba hanımlar ,
Sevgiliniz / eşiniz size çok sinirlendiği zaman salak , gerizekalı gibi kelimeler söylese ; siniri geçince de pişman olsa sinirden tutamıyorum kendimi dese özür dilese ama yine her sinirlendiğinde aynısını yapsa sürekli , tepkiniz ne olurdu merak ediyorum :26:
Merhaba hanımlar ,
senınde durum kotuymus ama esın saygılı ve yanında olur hep gerısını sallama.allah yardımcımız olsunher evlılıkte yasanan bır takım farklılıklar var demekkı her kadının kaldırabılıp kaldıramıyacagı seylerde o sebeple bu tur yaklasımları ben kaldıramazdım 1 uyarır 2 uyarır 3 uyarır 4 .ye o salak dıyen agzına yerdı terlıgın tersını .... halada konuyosa gercekten ayrılırdım benım kaldırabılecegım bısı degıl en sevdıgımden bu lafı ısıtmek....allah yardım etsın ama ben daha agır seylerle sınanıyorum malesef esımın aılesı agza alınmayacak kufurler yagdırıyolar benım esımde karısına o sozlerı soylemesını engelleyemıyo benımde sınanmam bu esım yapmıyo ama yapanında onune gecemıyo .....
eşim yanımda değil sorunda burda hep aılesını pıs pıs eden daha cok tepeme cıkaran bırı ısın enterasan baska bır boyutu ortada kavga tartısma herangı bısı yokken baska memleketlerdeyken bu laflara maruz kalıyorum senede 1 yada 2 kez geldıklerındede bunları yasatıyolar bana bır erkekten duyayacagım kufurler en son yasanan olaydan sonra daha esımle toparlayamadımsenınde durum kotuymus ama esın saygılı ve yanında olur hep gerısını sallama.allah yardımcımız olsun
sen neden ayrı duruyorsun esler sanırım ılk baslarda evlılıgı ve aıleyı anlayamıyo gec anlıyolar ama sızın cocugunuzda varmıs esının senın yanında olması gerekırken neden orada.neden bu aıleler bırakmıyolar yuvayı dagıtıyolar hemde cocugu varken anlamıyorum ya cok sınırlendım yuva yıkanın yuvası olmaz olmasında ne dıyeyım cocugun gunahı ne babasıyla yasayamıyo of uzuldum allah yardımcın olsun canımeşim yanımda değil sorunda burda hep aılesını pıs pıs eden daha cok tepeme cıkaran bırı ısın enterasan baska bır boyutu ortada kavga tartısma herangı bısı yokken baska memleketlerdeyken bu laflara maruz kalıyorum senede 1 yada 2 kez geldıklerındede bunları yasatıyolar bana bır erkekten duyayacagım kufurler en son yasanan olaydan sonra daha esımle toparlayamadım( aılesıne ne dıyosunuz o benım esım demedıgı gıbı benım yanımdada olmuyo ve sonuc ızmırde olan aılesının yanında ıs bulup gıttı 3 ay olacak ayrı yasıyoruz .... ve bu laflar hala devam edıyo cok acı bır aıle yuzunden evlılıgımız bıtecek....şimdiye kadar eşimle kişisel hiçbirsey yaşamama ragmen bu duruma geldık gozum o kadar donuyo kı bazen aılecek ortadan kaldırasım gelıyo esımın aılesını...... çok sevdık evlendık bunları kaldıramıyorum bırde evladım var 2 yasında
Diyemez, dememeli. Daha doğrusu insan evladı karşındaki insan evladına böyle cümleler kurmamalı.
yorum yapan herkese teşekkürler
Hepsini alıntılayamadımmçok haklısınız en azından bende abartmadığımı önemli ve hassas birşey olduüunu tekrar anlamış oldum
bundan sonra çok daha sert olacak tepkilerim eğer bir daha böyle kelimeler ederse farklı yollar deneeyeceğim bende , bende çok basitleştiğini hissediyorum öyle kelimeler ettiğinde kötü hissediyorum kendimi böyle bi r şeye hakkı yok evet
bende ona annene babana da salak gerizekalı diyebiliyo musun falan dedim cevap veremedi tabi demek ki denilmeyebiliniyor
İşte benim gelinim böyle çözümcü olmalıElinden geleni yap ki ilerde pişman olma. En azından çabaladım dersin. İçin rahat olur
yok ben her zaman elimden gelenı yaptım o yüzden içim her zaman ahat pişman olucak bir şeyim yok şükür bakalım tatlım:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?