Sevgiliniz / Eşiniz Size Salak Derse ??

aaaay resmen beni anlatmışsın sevgilim değil de ben yapıyorum onu sonra çok pişman oluyorum ama yine de oluyor sinirli bir yapım var kendimi tutmaya çalışssamda salakmısın diye çıkıyor ağzımdan erkek arkadaşım çok saygılı hiç söylemez bu tarz kelimeler ben söyleyince de saygısızlaşma laflarına dikkat et kendini tutmayı öğren diyor haklı da sonradan utanıyorum yine tutamadım kendimi diye. Ama eskiye göre baya azalma var kendimi tutmayı öğrenicem galiba

ben boyle konuları gordukce dusuncelere kapılıyorum gercekten.arkadaslar ben yenı evlıyım benım gorumcem daha 18 yasında bır kız.esım onun yanında cok rahat kufurlu konusuyor sankı erkek arkadasıyla takılıyormus gıbı.ve bu bana cok ters gelıyor sonucta o kız.ve o da utanmıyor abısının yanında cok rahat acık secık konusuyor ben asla agzıma almam oyle kelımeler ama bunların konusmalarından rahatsız oluyorum hatta esımıde uyardım sen neden o kızın yanında oyle konusuyorsun dıye ama degısen bırsey olmadı.ben ne yapabılırım pekı 2 sıde konusurken o anda benmı karsı gelıp onları utandırayım onlarda oyle konusarak bana saygısızlık yapıyolar gıbı hıssedıyorum cunku

ayy çok fenaa

kırıp dökmek derken mecaz anlamda kalbimi kırıyor :26:

evet eşinin canı çok kıymetli ve detaylara çok takan biri sanırım çok büyütüyor herşeyi allah yardımcın olsun canım

en azından uzatmıyor 2 dk sonra öpüyor o da bişey

Sevgilim sürekli böyle birşey yapsa ve benim de hiç hatam yoksa aynen şunu söylerim: Evet bana salak diyecek kadar basit biriyle olduğum için salaklık etmişim gözümü açıp farkına varmamı sağladığın için teşekkür ederim, daha fazla salak olmak istemiyorum hadi yolun açık olsun, ayrıca bana salak dediğin sen salaktan da ötesin....

Eylulum seni de mi görecektik buralarda

Bu konuyu neden açtığını biliyorum tabiki. Konuşuyoruz sürekli bunları.
Dediğim gibi her insan kendi tercihlerini yaşar.
1-2 defa uyarırsın o kişi de ahmak değilse anlar bir daha yapmaz.
Ama eğer alışkanlık haline getirmişse sıkıntı var demektir.
Seninki de sanırım öyle yapmış.
Bencede ona bu özgüveni ve rahatlığı birazda sen vermişsin kuzum.
En başından tepki gösterseydin belki bu kadar tepene çıkmazdı.
Eğer şimdi önlem alıp birşeyler yapmazsan ileride düzelir diye beklersen
üzgünüm öyle birşey olmaz kuzum :18: O yüzden birşeyler yapmakta ve
harekete geçmekte fayda var. Nico demişti dersin

her evlılıkte yasanan bır takım farklılıklar var demekkı her kadının kaldırabılıp kaldıramıyacagı seylerde o sebeple
bu tur yaklasımları ben kaldıramazdım 1 uyarır 2 uyarır 3 uyarır 4 .ye o salak dıyen agzına yerdı terlıgın tersını ....
halada konuyosa gercekten ayrılırdım benım kaldırabılecegım bısı degıl en sevdıgımden bu lafı ısıtmek....allah yardım etsın
ama ben daha agır seylerle sınanıyorum malesef esımın aılesı agza alınmayacak kufurler yagdırıyolar benım esımde karısına o sozlerı soylemesını engelleyemıyo benımde sınanmam bu esım yapmıyo ama yapanında onune gecemıyo .....

senınde durum kotuymus ama esın saygılı ve yanında olur hep gerısını sallama.allah yardımcımız olsun

senınde durum kotuymus ama esın saygılı ve yanında olur hep gerısını sallama.allah yardımcımız olsun
eşim yanımda değil sorunda burda hep aılesını pıs pıs eden daha cok tepeme cıkaran bırı ısın enterasan baska bır boyutu ortada kavga tartısma herangı bısı yokken baska memleketlerdeyken bu laflara maruz kalıyorum senede 1 yada 2 kez geldıklerındede bunları yasatıyolar bana bır erkekten duyayacagım kufurler en son yasanan olaydan sonra daha esımle toparlayamadım ( aılesıne ne dıyosunuz o benım esım demedıgı gıbı benım yanımdada olmuyo ve sonuc ızmırde olan aılesının yanında ıs bulup gıttı 3 ay olacak ayrı yasıyoruz .... ve bu laflar hala devam edıyo cok acı bır aıle yuzunden evlılıgımız bıtecek....şimdiye kadar eşimle kişisel hiçbirsey yaşamama ragmen bu duruma geldık gozum o kadar donuyo kı bazen aılecek ortadan kaldırasım gelıyo esımın aılesını...... çok sevdık evlendık bunları kaldıramıyorum bırde evladım var 2 yasında

Böyle kaba sözleri ben hiç sevmiyorum
Yani hele gerizekalı dendi mi? Cinlerim tepeme çıkar.
Ne diyeceğimi bilemedim açıkçası . Nasıl önlenir ki bu :26:

Son düzenleme:
sen neden ayrı duruyorsun esler sanırım ılk baslarda evlılıgı ve aıleyı anlayamıyo gec anlıyolar ama sızın cocugunuzda varmıs esının senın yanında olması gerekırken neden orada.neden bu aıleler bırakmıyolar yuvayı dagıtıyolar hemde cocugu varken anlamıyorum ya cok sınırlendım yuva yıkanın yuvası olmaz olmasında ne dıyeyım cocugun gunahı ne babasıyla yasayamıyo of uzuldum allah yardımcın olsun canım

Sevgilim bana bir kere salak dese, gözümden düşer epey bi soğur ve uzaklaşırım bi daha dememesi gerektiğini öğrenir
İkinci kez derse, ardıma bakmam
Haliyle böyle biriyle evlenmem

Saygı önemli şey saydırıp saydırıp özür dilenince bi anlamı kalmaz

siniri geçip özür diledikten sonra acaba sen manyak mısın derdim

Biz sinirlendiğimizde neler saydırıyoruz ama onların gerçek düşüncelerimiz olmadığının farkındayız sinir anı geçince normale dönüyoruz,kelimelere çok takılmyorum bazı şeyler çok yakın olmaktan arada mesafe olmamasından kaynaklanıyo..böyle şeyler karşılıklı olduğunda normal olur bana göre bir tarafın istemedğini bildiği halde diğer taraf hakaret benzeri şeyler söylüyosa ilşki yıpranır..

yorum yapan herkese teşekkürler

Hepsini alıntılayamadımm çok haklısınız en azından bende abartmadığımı önemli ve hassas birşey olduüunu tekrar anlamış oldum

bundan sonra çok daha sert olacak tepkilerim eğer bir daha böyle kelimeler ederse farklı yollar deneeyeceğim bende , bende çok basitleştiğini hissediyorum öyle kelimeler ettiğinde kötü hissediyorum kendimi böyle bi r şeye hakkı yok evet

bende ona annene babana da salak gerizekalı diyebiliyo musun falan dedim cevap veremedi tabi demek ki denilmeyebiliniyor

İşte benim gelinim böyle çözümcü olmalı Elinden geleni yap ki ilerde pişman olma. En azından çabaladım dersin. İçin rahat olur

İşte benim gelinim böyle çözümcü olmalı Elinden geleni yap ki ilerde pişman olma. En azından çabaladım dersin. İçin rahat olur

yok ben her zaman elimden gelenı yaptım o yüzden içim her zaman ahat pişman olucak bir şeyim yok şükür bakalım tatlım :13:

Aslında söylenmemesi gerekir.Ama maalesef günümüzde birçok ilişkide salak,manyak ya da gerizekalı kelimesi mutlaka kullanılıyor.Bence eşiniz size çok sık salak diyorsa sende ona sen salaksın ya da manyak dersen sana bir daha söylemez veyahut sizden karşılığını almış olur.Bu tür kelimeler unutmayalım ilişkilerde saygı ve sevgiyi yok ediyor.Yıllar sonra insanda psikolojik bir iç dünya patlaması yapıyor.Mutlaka buna bir son verdirin ilişkinizi yıpratır...

yok ben her zaman elimden gelenı yaptım o yüzden içim her zaman ahat pişman olucak bir şeyim yok şükür bakalım tatlım :13:

Bakalım canım.. Gerisi karşı tarafa kalmış. İnşallah değerini bilir

Saygisizlik bu, kari kocayiz samimiyiz diye de herseyi soyleyebiliriz anlamina gelmemeli. Birbirine boyle hitap eden ciftler var onlar yuz goz olmus artik duzelmez gayret gosterse de uzun surmez bidaha basa doner oyle kabullenip giderler. Bir de tek tarafli olan var kadin ya da adam esine bu sekilde kotu kelimeler kullaniyor iste o zaman kesin tavir koymak lazim. Tekrar ediyorsa her ozurden sonra artik ozrunu kabul etmemek ve korkttugu sey neyse onunla cezalandirmak lazim ki bidaha yapmasin.

Esim anlatiyo da bir arkadasi var telefonda kadincagiza neler diyormus "salaksin sen yapamadin dimi gerizekalisin cunku vs" bigun baska bi is arkadasi dayanamayip "agir ol biraz bu kadar da olmaz kadin iyi cekiyor seni" demis. Karisi da dishekimi bir gormeniz lazim cok guzel sarisin minyon citipiti valla insan sasiriyor adam da tam tersi yani neyse tipine gore insan ayirt edilmez de bi dusunuyorsun yani bu kadin sana bakmis bi de evlat vermis meslegi de elinde ne bileyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…