evet bende onu diyorum bilerek ve isteyerek yazıyorsun diyorum o an elimde olmuyor tutamıyorum kendimi diyor
bende senin gibi düşünüyorum diyorum ya sanki beni üzmeyi kolluyor gibi o kadar kırıyor kiii
rahatsız oldugum çok durum var restte çektim pes de ama işteee
evet bende anlayamadım ne alakaydı
hımmmm evet kötü bir durum insan kötü hissediyor hayırlısı olmuşzamanında böyle bir ilişkim vardı,
ilk dediğinde kızdım ettim ama üstü kapandı(yani ciddi ciddi önlem almamıştım),
sonra baktım saygısızlık almış başını gidecek,ben kendimden veriyorum,kendimi değersiz hissediyorum ayrıldım(tek etken bu değildi tabi ana faktörler çok daha kötüydü).
hiç dönüp arkama bakmadım bile.
sevgili boyutunu bi kenara bıraktım ve düşündüm,
insan olarak kimse benim şahsımı aşağılayamaz,kimse benim kendimi kötü hissedeceğim sözleri bana söyleyemez.
bunu düşünerek hep dikkat ettim.
şuan yaklaşık 2 senelik evliyim.
eşimden öyle bişey görmedim çok şükür.
fakat görsem ve tedbirlerime rağmen önünü alamazsam oturur ciddi ciddi ayrılmayı düşünürüm.
ben kendime olan güvenimi,saygımı yitirirsem hayat biter.
o yüzden buna mahal vermemeye çalışırım.
ahaahah bende öyle yapmalıyımeylülcüm onu öyle bi adam ederimki bidaha ağzından salak çıkacakken sevgilim çıkar.kırmasın seni .
evet bende buna inanıyorum tutabilir kendiniMaalesef ben çok kızınca bu tarz şeyler söylerdim eşime.
Ama o zamanlar daha evlenmemiştik.
Kendimden çoooooook rahatsız olur ve pişman olurdum.
Sonra bu saçma huyumu törpüledim.
İsterse o da törpüleyebilir bence.
ben çok bozulurum, ve eşim de o tip kelimelerle gözümden düşeceğini bilir. sevgili döneminde bir kez salak salak konusma demişti ama bundan dolayı kızamıyorum o tartısma esnasında bende ağzıma geleni söylemiştim ve haksızdım. Yinede bu tarz konusmaları alttan almamak gerekir, gerisi geliyor çünkü. hatta bi ara arkadaşlarıyla takılıp eve döndükten sonra oglum kelimesi diline yapışmıştı bana da diyordu arada, demeye devam ederse bende kendisine sadece arkadaş, kanka vb. gibi davranacağımı belirttimişine gelmedi tabi artık çok dikkatli söylemiyor, unuttu da.
aaaaaiyi seninki sadece salak diyormuş benimki orama burama koyar,ağzımı tuvalet olarak kullanır gerizekalı aptal ve salak oldugumu çok net öğrendim zaten.
Biz kavga ederken allah ne verdiyse
alıntını yeni gordum...
açıkcası boyle kelimeler kullanmasından ziyade yazmasına daha cok takılırdım ben.
"o an elim durmuyor" ne demek? şuursuz musun sen?! diyesim geldi...
salak ne demek diye sormak, o kisiyi sinir harbinden düzgün dusunmeye davet etmek anlamına gelir.
"ne demek oldugunu bilmiyor musun" diye o sinirle cevap verse bile, hakaretin boyutu daha net belli olur.
o yuzden onu yazan arkadasın aklına saglık demiştim
sonuc olarak ne yapmayı dusunuyorsun?
bir dahakine lafı yedirteceksen onun kelimeleriyle yapma bence, oyle cumleler kur ki neye ugradıgını şaşırsın.
evet rahatsız edici insan bpzuluyor bende öyle diyeceğin
aaaaao kadar da değil tahammül edemiyoum böyle kelimelere
bu da olmamalı işteeee :26::26:
Bende tasvip etmiyorum zaten :)
Ama tartışırken ikimizde birbirimize hakaret ediyoruz ne yazık ki.
hımm ben etmiyorum işte etmedğim içinde duymak istemiyorum
Ben dehiç hoşnut değilim bu durumdan.
Naıl vazgeçebiliriz bilmiyorum. Bizim ikimiziznde sinirleri çok yıpranık durumda zaten çok sık tartışırız tartışma büyüyüncede of işte öyle yani :)
benım esım kullanır o kelımelerı..cok kalp kırar sınırlenınce..
sonradan hıcbıse yokmuş gıbı davranr..bense eskıden olsa kın tutardım..
2-3 gun konuşmazdım..
sımdı tınlamıyorum..huylu huyundan vazgecmıyor..
halbukı kendısını cok bılgılı,görgülü ve saygılı olarak nıteler..
gel gör kı,o anlarda benım gözümde cok basıtlesır..
ben asla kullanmam o kelımelerı..
evet dimi hadi söyledin yazarken nasıl oluyo peki
farkında bıle olmuyomuş sinirden ne yazdıgınıbir daha hele bir desin bende ağır konuşucam bakalım ne yapıcak sinir oluyorum çünkü
salak mısın ne demek evet mi dememiz bekleniyor acaba
evet öyle demek lazımmmışKim salak biriyle birlikte olmak ister ki? Bana öyle dediği an 'Sen de salak dediğin biriyle birlikte olduğun için ultra salaksın,tencere kapak' derim.
cocuk mu kandırıyor?
tam agzına kelimeler gelip de aldatan kız arkadasına bile kufur yaz(a)mayan insanlar tanıyorum...
kimse sinir falan demesin o yuzden.
azaltmaya calısır da yine de agzından kacar, bunu farkedersin zaten. sizin durum cok farklı, goz gore gore bir de yalan soyluyor.
agır konustuktan sonra bile devam ederse... o durumda ne yapacagının kararını ver bence.
senin tolere edebilecegin bir tavır degil demek ki bu, ilerde daha cok sıkıntı cekersin.
kolay gelsin...
Merhaba hanımlar ,
Sevgiliniz / eşiniz size çok sinirlendiği zaman salak , gerizekalı gibi kelimeler söylese ; siniri geçince de pişman olsa sinirden tutamıyorum kendimi dese özür dilese ama yine her sinirlendiğinde aynısını yapsa sürekli , tepkiniz ne olurdu merak ediyorum :26:
Samimi cevaplar istiyorum , teşekkürler şimdiden
evet öyle demek lazımmmış
benimki çok sinirli biri işte birden öyle bir parlıyor ki ben böyle kalıyorum
dememeye çalışıyor ama yine de en ufak bir şey de hemen diyor salak salak konuşma falan diye
evet tolere edemeyecğim bir şey bakalım canım sağol
Merhaba hanımlar ,
Sevgiliniz / eşiniz size çok sinirlendiği zaman salak , gerizekalı gibi kelimeler söylese ; siniri geçince de pişman olsa sinirden tutamıyorum kendimi dese özür dilese ama yine her sinirlendiğinde aynısını yapsa sürekli , tepkiniz ne olurdu merak ediyorum :26:
Samimi cevaplar istiyorum , teşekkürler şimdiden
evet aynen öyle çok kalp kırıyor , sinirlenince kırıyor döküyo
değişmiyor dimi evet çok basitleşiyor bende çok uzatıyorum kin tutuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?