- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
evet haklısın ama bir türlü cesaret edemiyorum o kadar sıkıntı çektim şimdi çok az kalmışken okulunun bitmesine nasıl sabrederim bilmiyourm sabır kalmadııı
evet hala öyle hala benı yalancılıkla ve yapmadığım şeylerle suçluyor normal bir insan gibi değill bilmiyorum :26:
hep benim canımı acıtmak bir şeylerden hesapğ sormak üzmek peşinde neden ki gören de ona kötülükler yapıyrum sanarrr
O zaman biraz zamana bırak.Onun sana davrandığı gibi,sende ona davran..
İlgi gösteriyorsa, ilgi göster..
Ararsa, ara..
Mesaj atarsa at..
Buluşalım derse git..
Bakalım sende ki bu suskunluğu veya ilgisizliği farkedip bir şeyler öğrenmek için çabalayacak mı ?
Veya değişmek için bir konuşma veya sana bir söz verecek mi ?
Görürsün..
Baktın hala aynı, gerisi sana kalmış.Ya tamam diyip bitirirsin.Ya devam diyip bu kötülükleri çekersin
Karar senin..
evet öyle yapıcam bakalım
daha önce söz verdi kaç kez ama değişen bir şey olmadı yıprandım sadece , bakalım ne olucak :44:
mesaj atıcam sana bak
Burada yazılanları okudukça kendi halimize şaştım ya
Salak da laf mı neler demişliğimiz olmuştu sonra öpüşüp koklaşıyoruz
Biz de böyle bir cinsiz işte
bana göre olmamalı işte napıyım yaa diyemezz
Kullanıcağım avatarı çalmışsın biiiiiiiiiiiir
ikincisi de çarpsana ensesine bir tane
ya da yapma benden tavsiye alma ya ne bileyim hep böyle şiddete yönelik benimkiler
en güzeli buydu değil miii
kafasında odun kırmak istiyoırum
bende inanmıyorum aynen öyle annene babana diyebiliyo musun salak hadi de bakalımBu sinirlenince kendimi tutamıyorum durumuna inanmıyorum ben
Her gün nelere sinirleniyoruz ; patronumuza, iş arkadaşlarımıza, yoldaki insanlara vs vs herkese salak diyor muyuz kendimizi tutamayıp, hayır =)
O halde eşine de söylememeli insan, söylerse ne olur öyle bir cıngar çıkartırım ki bir daha cesareti olmaz
hayır bu daha seksi
bence kırmanın vakti gelmiş artık
evet bence de hakederçok bozulurum herhalde ve kesin bir dille uyarırım bi daha yapmaması konusunda..bi kez daha yaparsa da güzel bir tokadı hakeder herhalde
bende hoş gören biri değilim işte kaldıramıyorum bendeHic hos degil. Direk ayrilma sebebim olur muydu bilmiyorum ama kendim kisilik olarak bu tarz seyleri hos goren biri degilim. O yuzden iyi bi sekilde haddini bildirirdim zannedersem
bende uyardım ciddi anlamda özür diledi falan amaa aynı yineuyarırım ciddi bi şekilde.etkili olur genelde uyarılarım zaten.ama sürekli böyle yaparsa naparım bilemiyorum.hiç böyle bişeyle karşılaşmadım. bi kez ben kullanmıştım şapşal anlamında söylemiştim ama baya patavatsızca olmuştu.beni uyarmadı bile sen öyle diyosan öyledir dedi gayet sakin.şimdi düşününce kötü hissettim.bana söylense sinirlenirim çünkü
katılıyorum saygı çok önemliüzücü,kırıcı seyler söylememeli,saygı bitmemleliii ilişkide
o da güzelmişşşTerkederim kendi salakligiyLa kalir
Merhaba hanımlar ,
Sevgiliniz / eşiniz size çok sinirlendiği zaman salak , gerizekalı gibi kelimeler söylese ; siniri geçince de pişman olsa sinirden tutamıyorum kendimi dese özür dilese ama yine her sinirlendiğinde aynısını yapsa sürekli , tepkiniz ne olurdu merak ediyorum :26:
Samimi cevaplar istiyorum , teşekkürler şimdiden
Valla ben böyle zamanlarda ağır konuşurum. O salak kelimesini ona yediririm ki bir daha o kelimeyi edemesin.
Bir kere o kim oluyo ki hangi vasıfla hangi zeka kat sayısıyla senin salak olduğun hükmünü veriyor. Neticede beyni penisinde calısan bir erkek.
Cok sinirleniyorum bu durum karsısında kusura bakma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?