Sevgiliniz / Eşiniz Size Salak Derse ??

O zaman biraz zamana bırak.Onun sana davrandığı gibi,sende ona davran..
İlgi gösteriyorsa, ilgi göster..
Ararsa, ara..
Mesaj atarsa at..
Buluşalım derse git..

Bakalım sende ki bu suskunluğu veya ilgisizliği farkedip bir şeyler öğrenmek için çabalayacak mı ?
Veya değişmek için bir konuşma veya sana bir söz verecek mi ?
Görürsün..

Baktın hala aynı, gerisi sana kalmış.Ya tamam diyip bitirirsin.Ya devam diyip bu kötülükleri çekersin

Karar senin..

evet öyle yapıcam bakalım

daha önce söz verdi kaç kez ama değişen bir şey olmadı yıprandım sadece , bakalım ne olucak :44:

mesaj atıcam sana bak

Burada yazılanları okudukça kendi halimize şaştım ya
Salak da laf mı neler demişliğimiz olmuştu sonra öpüşüp koklaşıyoruz

Biz de böyle bir cinsiz işte

bana göre olmamalı işte napıyım yaa diyemezz

Kullanıcağım avatarı çalmışsın biiiiiiiiiiiir

ikincisi de çarpsana ensesine bir tane

ya da yapma benden tavsiye alma ya ne bileyim hep böyle şiddete yönelik benimkiler

Kullanıcağım avatarı çalmışsın biiiiiiiiiiiir

ikincisi de çarpsana ensesine bir tane

ya da yapma benden tavsiye alma ya ne bileyim hep böyle şiddete yönelik benimkiler

en güzeli buydu değil miii

kafasında odun kırmak istiyoırum

Bu sinirlenince kendimi tutamıyorum durumuna inanmıyorum ben
Her gün nelere sinirleniyoruz ; patronumuza, iş arkadaşlarımıza, yoldaki insanlara vs vs herkese salak diyor muyuz kendimizi tutamayıp, hayır =)

O halde eşine de söylememeli insan, söylerse ne olur öyle bir cıngar çıkartırım ki bir daha cesareti olmaz

bende inanmıyorum aynen öyle annene babana diyebiliyo musun salak hadi de bakalım
hayır bu daha seksi

bence kırmanın vakti gelmiş artık

aynı o ifadedeki gibi yapmalı

çok bozulurum herhalde ve kesin bir dille uyarırım bi daha yapmaması konusunda..bi kez daha yaparsa da güzel bir tokadı hakeder herhalde

Hic hos degil. Direk ayrilma sebebim olur muydu bilmiyorum ama kendim kisilik olarak bu tarz seyleri hos goren biri degilim. O yuzden iyi bi sekilde haddini bildirirdim zannedersem

uyarırım ciddi bi şekilde.etkili olur genelde uyarılarım zaten.ama sürekli böyle yaparsa naparım bilemiyorum.hiç böyle bişeyle karşılaşmadım. bi kez ben kullanmıştım şapşal anlamında söylemiştim ama baya patavatsızca olmuştu.beni uyarmadı bile sen öyle diyosan öyledir dedi gayet sakin.şimdi düşününce kötü hissettim.bana söylense sinirlenirim çünkü

üzücü,kırıcı seyler söylememeli,saygı bitmemleliii ilişkide

çok bozulurum herhalde ve kesin bir dille uyarırım bi daha yapmaması konusunda..bi kez daha yaparsa da güzel bir tokadı hakeder herhalde
evet bence de hakeder
Hic hos degil. Direk ayrilma sebebim olur muydu bilmiyorum ama kendim kisilik olarak bu tarz seyleri hos goren biri degilim. O yuzden iyi bi sekilde haddini bildirirdim zannedersem
bende hoş gören biri değilim işte kaldıramıyorum bende
bende uyardım ciddi anlamda özür diledi falan amaa aynı yine
üzücü,kırıcı seyler söylememeli,saygı bitmemleliii ilişkide
katılıyorum saygı çok önemli
Terkederim kendi salakligiyLa kalir
o da güzelmişşş

zamanında böyle bir ilişkim vardı,
ilk dediğinde kızdım ettim ama üstü kapandı(yani ciddi ciddi önlem almamıştım),
sonra baktım saygısızlık almış başını gidecek,ben kendimden veriyorum,kendimi değersiz hissediyorum ayrıldım(tek etken bu değildi tabi ana faktörler çok daha kötüydü).
hiç dönüp arkama bakmadım bile.
sevgili boyutunu bi kenara bıraktım ve düşündüm,
insan olarak kimse benim şahsımı aşağılayamaz,kimse benim kendimi kötü hissedeceğim sözleri bana söyleyemez.
bunu düşünerek hep dikkat ettim.
şuan yaklaşık 2 senelik evliyim.
eşimden öyle bişey görmedim çok şükür.
fakat görsem ve tedbirlerime rağmen önünü alamazsam oturur ciddi ciddi ayrılmayı düşünürüm.
ben kendime olan güvenimi,saygımı yitirirsem hayat biter.
o yüzden buna mahal vermemeye çalışırım.

eylülcüm onu öyle bi adam ederimki bidaha ağzından salak çıkacakken sevgilim çıkar.kırmasın seni .

Maalesef ben çok kızınca bu tarz şeyler söylerdim eşime.

Ama o zamanlar daha evlenmemiştik.

Kendimden çoooooook rahatsız olur ve pişman olurdum.

Sonra bu saçma huyumu törpüledim.

İsterse o da törpüleyebilir bence.

: )) vallahi bravo, erkekleri ne güzel betimlediniz.

cevabıma gelince, tutamıyorsa dilini öder bedelini. Ağır cezalar verin. Ödül ceza sistemini araştırın internetten bana hak vereceksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…