sevgiliniz/eşiniz sizin için hiç ağladı mı?

sevgiliniz/eşiniz sizin için hiç ağladı mı?

• evet

OY: 231 88,8%
  • hayır

OY: 29 11,2%

• Ankete Katılan
    260
Evet ama ben dayanamam ağlamasın o...
Canım erkeğim....

ağlamadı valla çünkü çok şükür hiç ağlanacak bir durumumuz olmadı
bu arada tekim heralde:86:

bende varım ağlamadı allahta ağlatmasın sevgiyle ağlamayı bi arada tutmak bence çok saçmalık yapı meselesi birazda ben bilirim beni ne kadar sevdiğini üzüldüğü zamanları ama asla ağlamaz...

kıyamam meleğime, birkaç kez ağladı.

bir kez ayrılık eşiğine gelmiştik, onda çok kötü ağlamıştık. ikimiz de.

Allah ağlatmasın artık :)

Ay bu çok hoşuma gitti :) duygulandırdı beni:)

Benim aşkımda ağlamıştı, saklamıştı gözyaşlarını .. Yeşil gözlerine kurbaannnnnnnn .. Kıyamam ben O'na .. Çok özledimm..

benim aşkım da bir kere ağlamıştı =(=(=(=(
çok kötü bir kavga etmiştik yine benim kıskançlıklarım sonucu ben böyle bir adam mıyım diye ağlamıştı sinirden ağlamıştı onu öyle görünce bende ağlamıştım sonra sarılıp ağlamıştık sonra öpüştük barıştık=)

eevet ağladı canım benım ya kıyamam onaa

ağladığı zaman cok romantikti simdi odun

Hemde Nasıl Ağlattım..
Bak Aklıma Geldi Şimdi Çok Üzüldüm..

Eşime Sevgiler ..

ewt benim aşkımda ağladı...nişanlıydık ağladığında ciddi bi sebebi wardı onu terkedeceğimi sanıyordu.hüngür hüngür ağladığını hala unutamıyorum o ağlayış ilk we sondu zaten

eşim genelde çakırkeyifken duygularını rahat bir biçimde ifade edebiliyor ve böyle zamanlarda gözümün içine bakıp gözlerinin dolduğunu görebiliyorum ama ben nedense bunu samimi bulmuyorum sanki gözlerime baktığında beni değil başka şeyleri düşünüyormuş gibi geliyor bana ( ben de abarttığımı düşünüyorum :) ) yine de etkilenmiyor değilim bu durumdan

Son düzenleme:
1.5 senede 5 kez ağladı..ileriki zamanlarda ne olur bilemem:)

her ağladığındada ben babamın öldüğünde bile ağlamadım seni kaybetmek ölümden beter korkuyorum ağladım der.düşününce kıyamıyorum ama nedense hoşumada gidiyor.bencilmiyim neyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…