Sevgiliniz/ Esinizle boyunuz:)

Sevgiliniz/ Esinizle boy farki

• Ankete Katılan
    833
ben 1.75 erkek arkadaşımın boyu 1.83 yine de topuklu giymiyorum uzaylı gibi hissediyorum kendimi topuklu giyince devrilecekmişim gibi...

Ya bu türk bayanlarının boy ortalaması baya yüksekmiş ben etrafımda dışarda böyle uzun hatunlara pek rastlamıyorumda Baya fazlaymışınız...Ben 1.70 eşim 178 diyo ama bana kalsa 176 filan topuklu giyinemiyorum Malesef...(((

ben 1.62 eşim 1.82 20 cm boy farkı var ama bu durumdan eşimde bende çok memnunuz hatta ben topuklu ayakkabı giymeyide sevmem boyumdan memnunum

aramızda 1-2 cm fark var..ben uzunum..hıçte sorun olmuyor

158 ben 180 o .d
20 cm den fazla fark var bazen takılır bana ama şöyle bacaklarımı toplayıp yanında oturduğumda iyice ufacık kalıyorum bayılıyo minik kedim diyo.d

158 ben 180 o .d
20 cm den fazla fark var bazen takılır bana ama şöyle bacaklarımı toplayıp yanında oturduğumda iyice ufacık kalıyorum bayılıyo minik kedim diyo.d

minik kedi:)guzelmiş..

boy farkı,eğer komplekssiz bırıyle bırlıkteysenız hıç sorun değil

ben 1.70 im o 1.73 ama görenler benim uzun olduğumu düşünüyo eskiden takıyodum da şuan umrumda bile değil sanırım ben sonradan falan aşık oldum
ama takıntısı yok topuklu giymek istiyosan giy ma o 8 cm lik olanlardan değil az topuklu diyo

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…