Sevgiliniz/ Esinizle boyunuz:)

Sevgiliniz/ Esinizle boy farki

• Ankete Katılan
    833
benim boyum 1.75 eşim 1.76:1rolleyes: topuklu ayakkabı giymeyide çok seviyorum giyiyorumda eşimin ailesi diyo bana topuklu giyme uzun oluyosun eşim hiç sorun etmiyor bunu yakışıyo giy diyo:roflol::sm_cool:

eşim 1.72 ben 1.68 4 santim var arada tabi şişmanladıkça eşimden 4 santim degil 10 santim kısa gözüküyorum kızlar

ben eşimden 5 cm uzunum 175 benim boyum 170 onun boyu ama hiç problem etmez istediğim gibi topuklu giyerim ailesi de karışmaz ama eşimle beni ilk görenlerin şaşkınlıkları komik oluyor aaa sen eşinden uzunsun diye aslında çok değil fark ama hissediliyor hatta ilk istediklerinde nasıl olur ki diye düşünmüştüm kararsız kalmıştım

benim aşkım çoook uzun yaa 1 86 ben de 160 ım aramızda 25 cm var.. oooof ooooof akannehir

ya biz lise 1de aynı boydaydık; şimdi ben 1.66 bitaneciim 1.82 :bbo: baya fark attı bana kaydirigubbakcemile3

22 cm var aramızdadelikafadulden

ben 1.63 üm o 1.85

topuklu giydiğimde bile fark oluyo haliyle...en fazla 7-8 cm topuk giyiyorum

1.68
1.85boshayallersmile
topuksuz omuzlarındayım..topukluyla aradaki fark kısmen kapanıyor..poff çok zor bu kadar uzun biryle olmak..sürekli topuklu giymelisin.yoksa deve cüce oluyo insanolumunekankayizsmile

ben gayet minyon biriyim sevgilim, müstakbal eşim eski sporcu basketbolcu
1.63 - 1. 93 ama hiçde göze batmıyoruz gayet tatlı buluyor bizde dahil herkes

Ben 1.60 , sevgülüm 1.72 ..du bakiyim şöle iyiyizz yaa süperizzz kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan

ben 1.63 eşimse 1.75 boy olarak uyumlu olduğumuzu düşünüyorum yanında rahatlıkla hem düz hem topuklu ayakkabı giyebiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…