Günlük şeyleri konuş işte kahvaltı yaptım, evi temizledim cok yoruldum ne zormuş vs. laf kalabalıgı yap
üyelerin açtıgı konuları bulamıyorum. çoktandır girmedim foruma degişmiş tüm düzenBu konu Hakkında Konu Açtım Orayı Okuyabilirsiniz.
Ahhaha aynı ben yaBende konu bulunamamasına şaşırıyorum. Laf lafı açar kız nasıl konusamıyorsunuz?
Ben sevgililik/nişanlılık döneminde o gun neler yaptıgımdan girerdim, dizideki başrol kızın ne kadar itici oldugundan cıkardım.
Karşıdaki emojiyle cevap verince de devam ediyor musun?Ahhaha aynı ben ya
Hee o zaman bi kıllanırım bırakırım teli ne hali varsa görsünKarşıdaki emojiyle cevap verince de devam ediyor musun?
Hergün mıcıh mıcıh konusmaya gerek yok ki bence konuşcak konu boriktirin yaBi de o senin yeteneğine bağlı ben fena fır dırcıyım sevgili arkadaşım bilir @masalperisi_ kendisinin kafasını patlatmak süretiyle sişiyorum dimi balım
Süpersiniz ozamanbizimkisi bir sınavdı geçtik galiba birincilikle bitircez bu dönemi
Süpersiniz ozaman
Nereye gittinpekii tamam
anlat ozaman sıkıntını tekrar bana.
şöyle koltuga geç ve uzan.
gözlerini kapat ve ondan ne istedigini söyle
ne istiyosun ve ne yapıyo
evet terapimiz başladı
Ohh ohh maşallah maşallahdaha çok böyleyiz
tabiiki öyle olduk sonuç itibariyle aşıkım
nazarlardan korusun Allah'ım
çok şükür bin şükür
maşallah
Karşıdaki emojiyle cevap verince de devam ediyor musun?
Ben de bırakıp yine yalnizligima surukleniyorum tekrardanHee o zaman bi kıllanırım bırakırım teli ne hali varsa görsün
Son 2konuda ever emojilerle ya da ask sözcükleriyle cevap verir ben sohbet etmek istiyorum uzun uzun haliyle asla cevap vermiyorum emojilerinehmmmm...
mesela sen uzunca bi mesaj attın duygularından bahsettin
yada
gün içindeki basit bi konudan bahsettin
yada
evleniceksiniz sonuçta evinizle ilgili bi hayalinden bahsettikten sonra mı atıo o salak emolojiyi ?
Nereye gittin
Öncelikle issiz olduğumdan dolayı ona sarmak baslica görevim. Her şeyi sorguluyorum vakit çok bol olunca. Bu problem dışında büyük hiçbir problemimiz yok yanyanayken ilgi hat safhada. Ama gel gelelim ben onun yanından ayrılınca kendimi çok yalnız hissediyorum. Bu konuyu ona actim ve bi rutine bagladik böylece de kapandı konu ama bana yetmiyor. Önceki iliskilerimde saatlerce sabahlara kadar konuşmaya alistigim için kendimi felaket yalnız hissediyorum bazen
Ohh ohh maşallah maşallah
Cirkefe mi bagladin yoksa kiskancliktansevgilimlen ugraştım ve onu uyuttum sizinleyim
canım bende aynen issizim ve tek ugraşım o ve onun neyaptıgı kimle neyaptıgı tekbaşına neyaptıgı
öncelikle ben kendimi tedaviye başladım özellikle o yeni bi işe girdi 1 ay olcak bu hafta.
ben tabi ona sardım da sardım adam artık dur dedi bana
bende kendi içimde konuyu basitleştirdim ve rahatladık ikimizde. ( burda kesiyorum yavaş yavaş anlatıcam )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?