Sevgiliniz/Eşinizle İletişiminiz Nasıl ?

Günlük şeyleri konuş işte kahvaltı yaptım, evi temizledim cok yoruldum ne zormuş vs. laf kalabalıgı yap

ee sonra sonra eee muhabbeti olucak sonrası

ama çözdük gibi ya bende kendimi çözemedim hem istiyorum sürekli benimle olsun hemde sıkılırım diye düşünüyorum

hep geçmiş tecrübelerden oluyo bu

ilk zamanlar surekli konusuluyor. birbirini tanimak ve etkilemek icin. Tabii is guc olunca zor ama yine de insan heycandan isi gucu aksatip, yine sevgilisine sariyor. Zamanla azaliyor tabii.

Her iliskinin sekli semali baska oluyor ama. Konuscak bisey bulamamak, hele ki ilk zamanlarda bence cok skici olurdu.

Hergün mıcıh mıcıh konusmaya gerek yok ki bence konuşcak konu boriktirin yaBi de o senin yeteneğine bağlı ben fena fır dırcıyım sevgili arkadaşım bilir @masalperisi_ kendisinin kafasını patlatmak süretiyle sişiyorum dimi balım

bizimkisi bir sınavdı geçtik galiba birincilikle bitircez bu dönemi

pekii tamam

anlat ozaman sıkıntını tekrar bana.
şöyle koltuga geç ve uzan.
gözlerini kapat ve ondan ne istedigini söyle
ne istiyosun ve ne yapıyo
evet terapimiz başladı
Nereye gittin
Öncelikle issiz olduğumdan dolayı ona sarmak baslica görevim. Her şeyi sorguluyorum vakit çok bol olunca. Bu problem dışında büyük hiçbir problemimiz yok yanyanayken ilgi hat safhada. Ama gel gelelim ben onun yanından ayrılınca kendimi çok yalnız hissediyorum. Bu konuyu ona actim ve bi rutine bagladik böylece de kapandı konu ama bana yetmiyor. Önceki iliskilerimde saatlerce sabahlara kadar konuşmaya alistigim için kendimi felaket yalnız hissediyorum bazen

Karşıdaki emojiyle cevap verince de devam ediyor musun?

hmmmm...

mesela sen uzunca bi mesaj attın duygularından bahsettin
yada
gün içindeki basit bi konudan bahsettin
yada
evleniceksiniz sonuçta evinizle ilgili bi hayalinden bahsettikten sonra mı atıo o salak emolojiyi ?

hmmmm...

mesela sen uzunca bi mesaj attın duygularından bahsettin
yada
gün içindeki basit bi konudan bahsettin
yada
evleniceksiniz sonuçta evinizle ilgili bi hayalinden bahsettikten sonra mı atıo o salak emolojiyi ?
Son 2konuda ever emojilerle ya da ask sözcükleriyle cevap verir ben sohbet etmek istiyorum uzun uzun haliyle asla cevap vermiyorum emojilerine duygularimdan bahsedince o da güzel bi şekilde karşılık verir

sevgilimlen ugraştım ve onu uyuttum sizinleyim

canım bende aynen issizim ve tek ugraşım o ve onun neyaptıgı kimle neyaptıgı tekbaşına neyaptıgı

öncelikle ben kendimi tedaviye başladım özellikle o yeni bi işe girdi 1 ay olcak bu hafta.
ben tabi ona sardım da sardım adam artık dur dedi bana

bende kendi içimde konuyu basitleştirdim ve rahatladık ikimizde. ( burda kesiyorum yavaş yavaş anlatıcam )

Cirkefe mi bagladin yoksa kiskancliktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…