Sevgiliniz/Eşinizle İletişiminiz Nasıl ?

bi anormallik bende hissediyorum ama çözüm ne sorun ne bilemedim ki. ikimizde konuşkan degiliz ondan olsa gerek
Yani birbirinizle konuşacağınız alanları daha bilmiyor olabilirsiniz, bizde öyle telefonda çok konuşmuyoruz ki, şurdayım şuraya gideceğim falan filan, ortak alanları kesfetmeniz lazım, tek derdin bu olsun düzelir yakında inşallah.

işte öyle istedigimden böyle oluyo pamuk helvam

bende atarlarımı sinirlerimi asabiyetimi bıraktım biyerlerde hep. böyle rahat kalayım istiyorum zaten sevgilimde öyle aynı ben gibi onun atarı bize yeter.
okadar anlayışlıyım ki kendime şaşırıyorum o da şaşırıyo bukdar anlayışlı olma dedi hayatımda ilkkez böyle bişey diyen oldu bana hiç bişeyi dert etmeye gerek duymuyorum naparsa yapsın nasıl olsa hayatımda oda seviyo bilmem ne diye kendimi bırakmış durumdayım. oda öyle zaten bi sıkıntımız yok ki.
sadece onu böyle konuşucak bişey bulamayınca sıkıyomuyum acaba sıkıldı mı ne düşünüyo gibi şeyleri dert edip olmayan seyi sorun ediyorum ve tartışma cıkartıyorum benim yüzümden yani

pek sevdim seni ben

3 senelik iliskim var. Bende konuscak konu bol garibimin sesi çıkmaz pek. Sagdan soldan guncel olaylardan capslerden konusurum. Hic bisey bulamazsak dalga geçiyoruz birbirimizle

bende öyle diyorum kendime tek derdimiz bu olsun ya. neler yaşıyo insanlar zamanla degişir herşey zaten bikaç konu buldum bu konuyu açmam sebebiyle bişeyler daha iyi olcak

bende öyle diyorum kendime tek derdimiz bu olsun ya. neler yaşıyo insanlar zamanla degişir herşey zaten bikaç konu buldum bu konuyu açmam sebebiyle bişeyler daha iyi olcak
İnşallah daha da iyi olursunuz, allah mutluluğunuzu arttırsın

3 senelik iliskim var. Bende konuscak konu bol garibimin sesi çıkmaz pek. Sagdan soldan guncel olaylardan capslerden konusurum. Hic bisey bulamazsak dalga geçiyoruz birbirimizle

biz ikimizde sessiz kalıyoruz işte
yoksa 23 24 yıldır hiç mi anlatcak bişey yaşamadık illa bulunur ama boş mevzular gibi geliyo susuyoruz galiba. bu işi ben yoluna koycam ama boşta olsa konuşcam elbet yolunu bulur konular açılır

benim ilk ilişkimdi saldım kendimi :-D ama sende haklısın kıyaslama yaptığın için kafan karışıyor yaşadığın durum gayet normal.. şuan mesaj yazarken beynime odaklandım eşim soruyor; hayırdır niye sustun diye evde susamıyoruz öyle bi seçeneğimiz yok :-D :-D :-D

gün içinde onu aramayı bir sorumluluk olarak mı hissediyorsun yoksa gerçekten zevk aldığın sesini duymak istediğin için mi arıyorsun?

Cok tesekür ederim bende seni pek bi sevdim. Kendime benzettim seni vallahi. Anlayisli olman onu mutlu eder sonra o da sana karsi öyle olur (odun degilse - ki sanmiyorum anlatiklarindan yolla cikarak).
Ben 3 aydir kendime sasiriyorum. Asik olduguma basli basina sasiriyorum :) Belki o da senin gibi böyle düsünüyordur S1k1lsa fark ederdin zaten. ARanizda uyum güzel bir bag var ,öyle kolayca s1k1lmaz. SEn dedigimiz gibi eskilerden falan sor iste. Günün nasil gecti. Bugün arkadaslarla suraya gittik falan filan. Ama Bana sanki sen bu konuyu kendine fazlaca dert ediyormussun gibi geldi. Böyle seyler yüzünden üzmeyin birbirinizi :)

Burdan bakinca masAllah güzel illerliyorsunuz.

Çok şükür ikimiz de telefon ile uzun konuşmayı sevmeyen insanlarız nişanlım ile.. Mesajlaşma daha mantıklı..

Biz 3 yıldır tanıştığımız günden beri surekli konuşan, konusurken zamanin nasil gectigini anlamayan, sabahtan aksama kadar birlikte takilip gece eve gidince mesajlasmaya devam eden cıvık cıvık bir çifttik hep Öğrenciyken böyleydi tabi, iş hayatımiz başladigindan beri konusmaya vakit yetmiyor. 12 gun sonra dugunumuz var kismetse cenesi dusuk bir cift olmaya bir omur soz verecegiz Sizin iliskinize gelince iliskinin ilk donemleri daha fazla konusacak konu bulunan donemlerdir. Cunku karsindakini keşfetmeye yeni baslamissindir. Soracak konusacak seyler zamanlara sığmaz.. Siz nasil konusacak bisey bulamiyorsunuz ki ? Hic ortak yonunuzdemi yok yahu.

Biz de ayniyiz saat başı arar eşim ne olsa arariz hemen birbirimizi gün içinde hatta oda arkadaslarimin diline dusecek kadar.
bnde 1.5 yıl nisanliliktan sonra 2.5 yıldır evliyim akşam gün içinde yaşananların kritigini yaptıktan sonra konuscak konu kalmiyo tabi

3 sene oldu bilggisayar mühendisliği okuyorum
eğer normalde birlikteyseniz tatillerde ayrıysanız takma bu kadar bi olay olmadıkça muhabbet kıtlığı yaşanır telefonda mesajlarda filan

kafam karışıyo evet ona yansıttıgımdada tepki alıyorum çünkü yapılcak herşeyi yaptıgımızı düşünüyo yanii onun içinde konuşamıyo olmak sıkıntı ama abartılcak kadar degil o hep içim rahat diyo benide rahatlatıyo

eşinde konuşmana okadar alışmış ki bu kadın neden sustu diye endişe duydu yani

3 sene oldu bilggisayar mühendisliği okuyorum
eğer normalde birlikteyseniz tatillerde ayrıysanız takma bu kadar bi olay olmadıkça muhabbet kıtlığı yaşanır telefonda mesajlarda filan
aynı iş yerindeydik ben ayrıldım ordan ozaman birlikte degildik ama meger karşılıklı aşıkmışız
yanyanaydık hep sorun yoktu ama şimdi hergün görmüyorum sonuçta veee aslında alıştıgımız düzen bozuldu diye oldu böyle zamanla geçeçek ya inanıyorum bize

gün içinde onu aramayı bir sorumluluk olarak mı hissediyorsun yoksa gerçekten zevk aldığın sesini duymak istediğin için mi arıyorsun?
gerçekten özleyip arıyoruz birbirimizi ama gün içinde bişey yapmıyoruz oda evde bende evdeyim dışarda degiliz biraz özleyelim diye hergün görüşmemeye calışıyoruz ki özleyip özleyip tartışıyoruz

görüşseniz ortak noktalarınız çoğalır belki. telefonda bir süre sonra patlat bi konuda konuşalıma bağlanmaz muhabbet

ayyyyyy

bende hiç aşık olamıcam diye dert yanıyodum anneme ki karşıma cıktı o buramm buram mis kokusuyla
aslında ilkkez aşık oldugumu hissettim o kalp atışlarım falan beni öldürecekti sanki cok uzun yaşamam diyodum kalbim dayanmaz. tabi zamanla alıştım aşk yine var da o atışlar yavaşladı

oda benim gibi düşünüyomuş evet burda konuyu açtıktan sonra dayanamayıp onada patlattım ve baya içini döktü bana benide mantıklı konuşmalarıyla ikna etti yine yeniden.

artık daha az düşünücem bunu düşündükçe zaten cıkmaza giriyoruz. daha iyiyim olumlu düşünüyorum

görüşseniz ortak noktalarınız çoğalır belki. telefonda bir süre sonra patlat bi konuda konuşalıma bağlanmaz muhabbet

ayynenn güzelim ya hadi konuşalım deyince olmuyo tabiii onu dedikten sonra zaten dönülmez bi yola girilmiş gibi hissediyosun var olanda aklından ucup gidiyo sanki saçma sapan bi durum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…