- 21 Ekim 2015
- 2.545
- 5.235
- 78
Yani birbirinizle konuşacağınız alanları daha bilmiyor olabilirsiniz, bizde öyle telefonda çok konuşmuyoruz ki, şurdayım şuraya gideceğim falan filan, ortak alanları kesfetmeniz lazım, tek derdin bu olsun düzelir yakında inşallah.bi anormallik bende hissediyorum ama çözüm ne sorun ne bilemedim ki. ikimizde konuşkan degiliz ondan olsa gerek
Seni kendime benzetim. Bende eskiden beya atarli, nazli biseydim son 2 yilda beya bir olgunlastim. Suan atar matar yok hic üstüne gitmemeye calisiyorum anlayisli olmaya calisiyorum. Üstüne gidince ters tepiyo bende tatli tatli istediklerimi yaptiriyorumKarsilikli fikirlere saygi duymak güzel birsey. Anlayisla herzaman orta yol bulunur. Birde sunu fark ettim. Ben nasil davranirsam bir süre sonra o da bana karsi öyle. Bana nasil davranmasini istiyorsam öyle davraniyorum. Etki, tepki olayi. Sürekli iletisim zor kiz :). Mesela sabah yaz sonra aksam ara. Birde bu zaten konuya bakar. Bazen tüm gün iletisim halinde oluyorsun. Illa sürekli iletisim halinde olalim dersen tabi konu bulamazsin :)
Yani birbirinizle konuşacağınız alanları daha bilmiyor olabilirsiniz, bizde öyle telefonda çok konuşmuyoruz ki, şurdayım şuraya gideceğim falan filan, ortak alanları kesfetmeniz lazım, tek derdin bu olsun düzelir yakında inşallah.
İnşallah daha da iyi olursunuz, allah mutluluğunuzu arttırsınbende öyle diyorum kendime tek derdimiz bu olsun ya. neler yaşıyo insanlar zamanla degişir herşey zaten bikaç konu buldum bu konuyu açmam sebebiyle bişeyler daha iyi olcak
3 senelik iliskim var. Bende konuscak konu bol garibimin sesi çıkmaz pek. Sagdan soldan guncel olaylardan capslerden konusurum. Hic bisey bulamazsak dalga geçiyoruz birbirimizle
İnşallah daha da iyi olursunuz, allah mutluluğunuzu arttırsın
benim ilk ilişkimdi saldım kendimi :-D ama sende haklısın kıyaslama yaptığın için kafan karışıyor yaşadığın durum gayet normal.. şuan mesaj yazarken beynime odaklandım eşim soruyor; hayırdır niye sustun diyebende önceki ilişkimde öyleydim şimdi böylesini yaşayınca bi bocaladım noluyoruz dedim bişey de yapamıyorum sanki daha önce hiç tecrübe edinmemişim gibi oldum konu açtım baksana
hertürlü o konuşmalar msjlaşmalar son bulucak desene. cokta dert etmemek lazım
işte öyle istedigimden böyle oluyo pamuk helvam
bende atarlarımı sinirlerimi asabiyetimi bıraktım biyerlerde hep. böyle rahat kalayım istiyorum zaten sevgilimde öyle aynı ben gibionun atarı bize yeter.
okadar anlayışlıyım ki kendime şaşırıyorum o da şaşırıyo bukdar anlayışlı olma dedi hayatımda ilkkez böyle bişey diyen oldu banahiç bişeyi dert etmeye gerek duymuyorum naparsa yapsın nasıl olsa hayatımda oda seviyo bilmem ne diye kendimi bırakmış durumdayım. oda öyle zaten bi sıkıntımız yok ki.
sadece onu böyle konuşucak bişey bulamayınca sıkıyomuyum acaba sıkıldı mı ne düşünüyo gibi şeyleri dert edip olmayan seyi sorun ediyorum ve tartışma cıkartıyorum benim yüzümden yani
pek sevdim seni ben
Biz de ayniyiz saat başı arar eşim ne olsa arariz hemen birbirimizi gün içinde hatta oda arkadaslarimin diline dusecek kadar.Ben 1.5 yil nisanli kaldim. 2 yil 3 aylik da evliyim hala gun icinde en az 5 kez konusuruz masallah cok sukur. Bi sey duysa ya da bi seye sevinse uzulse hemen arar bana anlatir esim ben de ayni sekilde.
Siz daha cok yenisiniz. Sanat, spor, siyaset her sey konusabilirsiniz aslinda..
3 sene oldu bilggisayar mühendisliği okuyorumben sürekli içiçe olmak istedigimden cok sevdigim özledigimden oluyo galiba.
kabullenemiyorum abarttıkca abartıyorum.
konuşcak şeyler günlük olunca yaşadıgımız bişey yok napıyosun naptın bunu konuşmak enfazla 10 dk.
çok mantıklı acıklamalar yapıyo rahatlıyorum 2 saat sonra bi daha
siz nezamandır berabersiniz. ne okuyosunuz
benim ilk ilişkimdi saldım kendimi :-D ama sende haklısın kıyaslama yaptığın için kafan karışıyor yaşadığın durum gayet normal.. şuan mesaj yazarken beynime odaklandım eşim soruyor; hayırdır niye sustun diyeevde susamıyoruz öyle bi seçeneğimiz yok :-D :-D :-D
aynı iş yerindeydik ben ayrıldım ordan ozaman birlikte degildik ama meger karşılıklı aşıkmışız3 sene oldu bilggisayar mühendisliği okuyorum
eğer normalde birlikteyseniz tatillerde ayrıysanız takma bu kadar bi olay olmadıkça muhabbet kıtlığı yaşanır telefonda mesajlarda filan
gerçekten özleyip arıyoruz birbirimizi ama gün içinde bişey yapmıyoruz oda evde bende evdeyim dışarda degiliz biraz özleyelim diye hergün görüşmemeye calışıyoruz ki özleyip özleyip tartışıyoruzgün içinde onu aramayı bir sorumluluk olarak mı hissediyorsun yoksa gerçekten zevk aldığın sesini duymak istediğin için mi arıyorsun?
gerçekten özleyip arıyoruz birbirimizi ama gün içinde bişey yapmıyoruz oda evde bende evdeyim dışarda degiliz biraz özleyelim diye hergün görüşmemeye calışıyoruz ki özleyip özleyip tartışıyoruz
Cok tesekür ederim bende seni pek bi sevdim. Kendime benzettim seni vallahi. Anlayisli olman onu mutlu eder sonra o da sana karsi öyle olur (odun degilse - ki sanmiyorum anlatiklarindan yolla cikarak).
Ben 3 aydir kendime sasiriyorum. Asik olduguma basli basina sasiriyorum :) Belki o da senin gibi böyle düsünüyordurS1k1lsa fark ederdin zaten. ARanizda uyum güzel bir bag var ,öyle kolayca s1k1lmaz. SEn dedigimiz gibi eskilerden falan sor iste. Günün nasil gecti. Bugün arkadaslarla suraya gittik falan filan. Ama Bana sanki sen bu konuyu kendine fazlaca dert ediyormussun gibi geldi. Böyle seyler yüzünden üzmeyin birbirinizi :)
Burdan bakinca masAllah güzel illerliyorsunuz.
görüşseniz ortak noktalarınız çoğalır belki. telefonda bir süre sonra patlat bi konuda konuşalıma bağlanmaz muhabbet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?