Sevgiliniz evlenme fikrinden vazgeçerse ?

Mathildamae

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2016
1.287
1.298
133
38
Merhaba kızlar. Sevgilimle 1 yıldır güzel giden bir ilişkimiz var çok büyük bir problemimiz olmadi çok şükür. Ilk o dedi evlenmek istiyorum iş durumlarımı ayarlayayım diye daha ilk aylarımızda. Ben de evlenmek istediğimi belirtim bundan sonra da arkadaşlar eş dost çevre anneler falan hep evlilik imalarıyla geçti. Sanırım bu durum onu bunalmış ya da korkutmuş olacak ki şimdi de ben evlilik fikrine uzağım evlenenler mutsuz oluyor dedi ve ben inanılmaz kırıldım.. böyle bir şey yaşayan var mı? Nasıl davranmam gerek? Bir akıl danışmak istedim.

Eğer yaşlar, maddi koşullar vs evliliğe müsaitse ve sizin evlilik gibi bir beklentiniz varsa oturup bu konuyu ciddi ciddi konuşmanız gerekir.

yok yok evlenmiyor bu nesil
çok duyuyorum evlenmek istemiyorlar vaz geçiyorlar hayatlarını yaşamak istiyorlar dünyayı gezeceklermiş sorumluluk ağır işmiş

20 civarı olsaydı hak verebilirdim ama şu aşamada bana komik geldi. ayrıca bu çocuk oyuncağımı gel evlenelim gel vazgeçtim. kaldı ki ortada bi şey de yok. neyinden korkmuş ki?

Valla hiç anlamadım etrafında bosananlar mutsuz evlilikler var ama bu bizim de mutsuz olacağımız anlamına gelmiyor ki. Hiç öyle dengesiz bir tip de değildir ben üzerine de gitmedim evlenelim hemen diye ama boyle dedi bana şaşkınım

Eğer yaşlar, maddi koşullar vs evliliğe müsaitse ve sizin evlilik gibi bir beklentiniz varsa oturup bu konuyu ciddi ciddi konuşmanız gerekir.

Müsait. Onun da aslında istediği buydu ama şimdi ne olduysa uzaklaşmış bu fikirden. Benimle ilgisi yokmuş ama benden ayrılmak gibi bir düşüncesi yok, valla çok karıştım konuşursam ne diyeceğim evlenmeyeceksek ayrılalım mı? Severken terkedemem ki

bence sakin bi dille konuşun. bu onun tek başına karar verebileceği bişey değil. evilik kararı ortak alınır. bir taraf istiyor bir taraf istemiyorsa erkeğin istediği olacak diye bişey yok. hayatta neyin garantisi var ki?

Bence de o zaman kime ilişki yaşamasın bir gün mutsuz oluruz belki diye böyle bir mantık yok .. Biraz zaman geçsin bir yatışsın şu durumlar daha sakin konuşmayı denerim

Ayrılmasanız bile hislerinizi açın. Ben evlenmeyi istiyordum sen böyle söyleyince hayal kırıklığı yaşadım, çok üzüldüm vs diye kendinizi anlatın.

Ben olsam direkt sorardım zamanında böyle dusunuyodun şimdi ne oldu da fikir böyle oldu diye . Sorun ne diye sorardım . herkesin evlilikle ilgili tedirginlikleri olabilir bu normal ama farklı bir durum da olabilir.

Ben olsam direkt sorardım zamanında böyle dusunuyodun şimdi ne oldu da fikir böyle oldu diye . Sorun ne diye sorardım . herkesin evlilikle ilgili tedirginlikleri olabilir bu normal ama farklı bir durum da olabilir.

Sordum her ihtimali sordum ama yok başka bir neden söylemiyor.. beni seviyormuş mutluymuş ama evlilik zormus evlenenler mutsuzmus bu kadar dedi

Sordum her ihtimali sordum ama yok başka bir neden söylemiyor.. beni seviyormuş mutluymuş ama evlilik zormus evlenenler mutsuzmus bu kadar dedi
Siz ne dediniz ben evlilik düşünüyorum söylediklerin hayal kırıklığına uğrattı beni ben de seviyorum ama bu şekilde olsun istemiyorum deseydiniz.

Çok mutlu olduğuna inandığı çiftlerden ayrılanlar boşanma aşmasına gelenler oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…