- 6 Şubat 2016
- 1.287
- 1.298
- 133
- 38
- Konu Sahibi Mathildamae
-
Siz ne dediniz ben evlilik düşünüyorum söylediklerin hayal kırıklığına uğrattı beni ben de seviyorum ama bu şekilde olsun istemiyorum deseydiniz.
Müsait. Onun da aslında istediği buydu ama şimdi ne olduysa uzaklaşmış bu fikirden. Benimle ilgisi yokmuş ama benden ayrılmak gibi bir düşüncesi yok, valla çok karıştım konuşursam ne diyeceğim evlenmeyeceksek ayrılalım mı? Severken terkedemem ki
Çok mutlu olduğuna inandığı çiftlerden ayrılanlar boşanma aşmasına gelenler oldu
Evlilik konuşmanın yeni başlaması gereken tarihtesiniz bence. Siz biraz acele etmişsiniz. Adam soğumuş olabilir.
hayattan beklentileriniz farklıysa devam da edemezsiniz.
her şey yolunda diyorsunuz ama acaba onu terk edin diye mi ortaya böyle saçma bir şey attı?
bu evlilik bana göre değil diyen adamlar bir bakıyorsun 2-3 ayda başkası ile evleniyor genelde
O zaman normal şimdilik böyle düşünmesi. Travma gibi bir şey olmuş. Zamanla toparlar bence.
Hakkınızda hayırlısı olsun Rabbim iyilerle karşılaştırsınBen çok üzüldüm böyle soğuk soğuk konuşunca benden ayrılmak istiyor diye düşünüp baya sorguladım sorun ne diye. Sonuçta ayrılmak gibi bir düşüncesi yokmuş ama o konuda bir şey diyemedim beklemediğim için öyle kaldım biraz yatışınca olaylar konuşabilirim ancak bir süre bakacağım bana nasıl davrandığına
Hakkınızda hayırlısı olsun Rabbim iyilerle karşılaştırsın
Senden ayrılmalı istiyorsun yolunu mu yapıyorsun dedim yok asla öyle bir düşüncem yok dedi ama hal ve hareketlerine göre şekillenecek herşey hakkımızda hayırlısı
ben bu boşanma korkusunu da anlamadım. dünyanın sonu değil ki boşanmak.
3 çoçuğum var, canımı sıkacak şeyler yaşarsam boşanma fikri bana bile bu kadar korkunç gelmiyor.
hayat bu. boşanma olmaz, daha yıkıcı bir şey yaşayabilir. her şeye karşı bu kadar gardını alıp defansif yaşayamaz ki.
Böyle ne istediğini bilmeyen kişi ile uğraşma.Ayrıl gitsin ne demek korkmak.Merhaba kızlar. Sevgilimle 1 yıldır güzel giden bir ilişkimiz var çok büyük bir problemimiz olmadi çok şükür. Ilk o dedi evlenmek istiyorum iş durumlarımı ayarlayayım diye daha ilk aylarımızda. Ben de evlenmek istediğimi belirtim bundan sonra da arkadaşlar eş dost çevre anneler falan hep evlilik imalarıyla geçti. Sanırım bu durum onu bunalmış ya da korkutmuş olacak ki şimdi de ben evlilik fikrine uzağım evlenenler mutsuz oluyor dedi ve ben inanılmaz kırıldım.. böyle bir şey yaşayan var mı? Nasıl davranmam gerek? Bir akıl danışmak istedim.
Böyle ne istediğini bilmeyen kişi ile uğraşma.Ayrıl gitsin ne demek korkmak.
Çocuk m oyuncağı mı bu evlilik?
Böyle fikri değişen kişiden hayır gelmez.
Başta evlilik diyorsa fikri sonra değişmezse olmaz bu iş.
Uğraşma.
Ama biz daha 3-4 aylıkken o dedi ben evlenmek istiyorum diye ben demedim ki. Ondan sonra ama arkadaşlar etraf demeye başladı ben de plan yapmaya başladım belki ondan soğumuş olabilir bilemiyorum
1 yıl için teşekkür ederim. Ama sanırım fikirlerin zamana ve başkarının içinde bulunduğu duruma göre(diğer evliler) değişebiliyor. Ben ne istediğini bilen ve söylediğini yapan insanları seviyorum. Çünkü ben insana güvenip bu güven üzerine sözlerimi inşaa ediyorum. Hoşça kal. derdim. Bir de eklerdim; Peşimden gelme. Evlenelimde deme. Çünkü aklı sürekli karışan biri ileri de beni evliliğe zorladın yok sen beni terk edince aklım karıştı o zaman o kafayla evlendim de diyebilir. Sen yoluna ben yoluma derdim. Bir de eklerdim benim biyolojik bir saatim var ve çocuklarım olsun istiyorum o sebeple seninle sevdiğim için devam edersem yıllar sonra pişman olabilirim bu kararımdan, kusura bakma.
Boşanma korkusu değil nafaka korkusu bu.
son zamanda erkekleri nafaka ile korkutmaya başladılar bilerek 2 ay evli kaldı ömür boyu nafaka ödüyor türü haberler pompalanıyor kadınların ellerindeki hakları almak istiyorlar. kadını savunmasız bırakarak mahkemede boşanma sırasında para vermek istemiyorlar. bu olaylar da genç erkekleri korkutuyor işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?