Sevgiliniz evlenme fikrinden vazgeçerse ?

Siz ne dediniz ben evlilik düşünüyorum söylediklerin hayal kırıklığına uğrattı beni ben de seviyorum ama bu şekilde olsun istemiyorum deseydiniz.

Ben çok üzüldüm böyle soğuk soğuk konuşunca benden ayrılmak istiyor diye düşünüp baya sorguladım sorun ne diye. Sonuçta ayrılmak gibi bir düşüncesi yokmuş ama o konuda bir şey diyemedim beklemediğim için öyle kaldım biraz yatışınca olaylar konuşabilirim ancak bir süre bakacağım bana nasıl davrandığına

hayattan beklentileriniz farklıysa devam da edemezsiniz.
her şey yolunda diyorsunuz ama acaba onu terk edin diye mi ortaya böyle saçma bir şey attı?
bu evlilik bana göre değil diyen adamlar bir bakıyorsun 2-3 ayda başkası ile evleniyor genelde

Evlilik konuşmanın yeni başlaması gereken tarihtesiniz bence. Siz biraz acele etmişsiniz. Adam soğumuş olabilir.

Ama biz daha 3-4 aylıkken o dedi ben evlenmek istiyorum diye ben demedim ki. Ondan sonra ama arkadaşlar etraf demeye başladı ben de plan yapmaya başladım belki ondan soğumuş olabilir bilemiyorum

Kötü durum ya.
Şimdi sen beklentilerimiz farklı diyerek ayrılsan arkandan "evlenmek içinmiş her şey kezo yaa" falan diyecekler. Kimse adama "sen hayırdır?" demeyecek.

Benim burnuma güzel kokular gelmedi. Bu tipler genelde bu şekilde ayrıldığı birinin hemen ertesinde 3 5 ayda başkası ile evleniyor.

Senden ayrılmalı istiyorsun yolunu mu yapıyorsun dedim yok asla öyle bir düşüncem yok dedi ama hal ve hareketlerine göre şekillenecek herşey hakkımızda hayırlısı

Hakkınızda hayırlısı olsun Rabbim iyilerle karşılaştırsın

Senden ayrılmalı istiyorsun yolunu mu yapıyorsun dedim yok asla öyle bir düşüncem yok dedi ama hal ve hareketlerine göre şekillenecek herşey hakkımızda hayırlısı

ben bu boşanma korkusunu da anlamadım. dünyanın sonu değil ki boşanmak.
3 çoçuğum var, canımı sıkacak şeyler yaşarsam boşanma fikri bana bile bu kadar korkunç gelmiyor.
hayat bu. boşanma olmaz, daha yıkıcı bir şey yaşayabilir. her şeye karşı bu kadar gardını alıp defansif yaşayamaz ki.

Yani dünyanın sonu değil. Hayat bu her şey bir anda değişebilir. Kendi daha önce boşanmış olsa kötü bir deneyimi olsa anlarım da öyle bir durum da yok

Böyle ne istediğini bilmeyen kişi ile uğraşma.Ayrıl gitsin ne demek korkmak.
Çocuk m oyuncağı mı bu evlilik?
Böyle fikri değişen kişiden hayır gelmez.
Başta evlilik diyorsa fikri sonra değişmezse olmaz bu iş.
Uğraşma.

Bilmiyorum biraz tavırlarına göre bakacağım şu an çok mantıklı olamıyorum duygusalım

Ama biz daha 3-4 aylıkken o dedi ben evlenmek istiyorum diye ben demedim ki. Ondan sonra ama arkadaşlar etraf demeye başladı ben de plan yapmaya başladım belki ondan soğumuş olabilir bilemiyorum

Sizi umutlandırmış ama gerçekler başlayınca korktu sanırım. İlişkinizi gözden geçirin. Ben istiyorum hoppa evlilik, ben istemiyorum evlilik yok diyor adam.

1 yıl için teşekkür ederim. Ama sanırım fikirlerin zamana ve başkarının içinde bulunduğu duruma göre(diğer evliler) değişebiliyor. Ben ne istediğini bilen ve söylediğini yapan insanları seviyorum. Çünkü ben insana güvenip bu güven üzerine sözlerimi inşaa ediyorum. Hoşça kal. derdim. Bir de eklerdim; Peşimden gelme. Evlenelimde deme. Çünkü aklı sürekli karışan biri ileri de beni evliliğe zorladın yok sen beni terk edince aklım karıştı o zaman o kafayla evlendim de diyebilir. Sen yoluna ben yoluma derdim. Bir de eklerdim benim biyolojik bir saatim var ve çocuklarım olsun istiyorum o sebeple seninle sevdiğim için devam edersem yıllar sonra pişman olabilirim bu kararımdan, kusura bakma.

Bu öyle bir durum ki bunu söyleyip gitsem sonuna kadar haksız olacağım. Senin tek amacın evlenmekmiş demek klasik 30 yaşına gelmiş kadın sendromu diyecek. Şaşkınım üzgünüm nasıl davranacağımı bilemiyorum

Boşanma korkusu değil nafaka korkusu bu.
son zamanda erkekleri nafaka ile korkutmaya başladılar bilerek 2 ay evli kaldı ömür boyu nafaka ödüyor türü haberler pompalanıyor kadınların ellerindeki hakları almak istiyorlar. kadını savunmasız bırakarak mahkemede boşanma sırasında para vermek istemiyorlar. bu olaylar da genç erkekleri korkutuyor işte.

Nafaka konusu değil. Maddi konu değil bizimki manevi bir konu kalbimi fazlasıyla kıran bir konu

Her ilişki evliliğe gitmek zorunda değil. Evlilik elbette güzel şey ama evlilik bir ilişkinin nihai amacı olmamalı. İlişkinizin tadını çıkarın. Evlenmek gibi bir arzunuz varsa bunu tabii dile getirin, sonuçta evlenmek istemiyorsa sizi zorla alıkoyamaz. Sizi de engellemiş olur. Ama korktuğu şey maddi açıdan zorluğuysa evliliğin, orta yolu bulmaya çalışın ve çok masraf çıkarmadan evlenin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…