- Konu Sahibi yaren_38
-
işte konu tamda bu canım
adam olmamışlarla yaşanan ilişki
hemde üniversite mezunu diye adam yerine konulup adam olma sıfatını
hak etmeyenlerle......mirmirmirmirmirmirmirmir
evet Allah herkesın gönlüne göre versin.. ama şunu çok merak edıyorum ne bılım bu iddalı bi kaç arkasımızn maddı durumlar ii olmasaydı okuyamsalrdı ve başkalrı onlar için okumamışlr cahiller yada fıkırlerımız onlarla uyuşmaz falan deselerdi ne derlerdi o zaman
kendi adıma cevap vereyim size göre sanırım iddialı konuşanlardan olduğum için...
sosyal hayatımda her eğitim seviyesinde insan var...hepsi ayrı ayrı değerli benim için...
ama eşim olamaz...
bunun okumayanları aşşağılamakla alakası yok...benim annem lise mezunu, babam mühendis...annemi de mi aşşağılıyorum yani...o babamın tercihi...çok şükür 30 yıllık şahane bir evlilikleri var...Allahım mutluluklarını sonsuz etsin...
ama bir arkadaş empati dedi...siz empati yapın o zaman...kızınız var, canınızı dişinize takıp okuttunuz, iyi bir kariyeri var, herkesçe hem karakteri hem eğitimiyle takdir ediliyor, bir gün ben evleniyorum dedi, sevgilim ilkokul mezunu...ister misiniz..hiç içinizden geçmez mi ben onu nasıl okuttum bu konuma getirdim diye...bence geçer...
bir insan üniversite mezunu diye adam olacak değil tabi, ama ilişki başka bir şey.
kaydirigubbakcemile5
bunu önyargı olarak görmüyorum ben. bu bir seçim. neden önyargı diyorsanız. ben erkek arkadaşımın ve eşimin eğitiminin benle eşit yada daha ileride olmasını isterim..önyargı değil sadece SEÇİM.sengözlerimebaksanab..evet empati kurmak lazım dedim..
varsayalım senin dediğin gibi bir durum oldu
içimden bunlar geçer veya geçmez
o mutlu olacağını düşünüyorsa kararını vermişse bize laf düşmez öyle değil mi
aaa ilkokul mezunu mu tü kaka yok daha neler demem
önce bir tanımak gerek
bütün yorumlarımda hep aynı şeyi söyledim
önyargılı olmayın insanları harcamayın.....delikafaduldendelikafadulden
önce bir tanıyın sonra karar verin
karşınıza ne üniversite mezunu odunlar çıkarda anlamazsınız dedim heppp delikafadulden
ben görüşmem , işin açıkçası....... tepki alacağımı biliyorum. ama üniversite mezunu bir kadınla ilkokul mezunu bir erkeğin, anlaşabileceğini düşünmüyorum.
evet Allah herkesın gönlüne göre versin.. ama şunu çok merak edıyorum ne bılım bu iddalı bi kaç arkasımızn maddı durumlar ii olmasaydı okuyamsalrdı ve başkalrı onlar için okumamışlr cahiller yada fıkırlerımız onlarla uyuşmaz falan deselerdi ne derlerdi o zaman
evet empati kurmak lazım dedim..
varsayalım senin dediğin gibi bir durum oldu
içimden bunlar geçer veya geçmez
o mutlu olacağını düşünüyorsa kararını vermişse bize laf düşmez öyle değil mi
aaa ilkokul mezunu mu tü kaka yok daha neler demem
önce bir tanımak gerek
bütün yorumlarımda hep aynı şeyi söyledim
önyargılı olmayın insanları harcamayın.....delikafaduldendelikafadulden
önce bir tanıyın sonra karar verin
karşınıza ne üniversite mezunu odunlar çıkarda anlamazsınız dedim heppp delikafadulden
çok özür dilerim ama böyle bir konuya ayet eklenmesini hiç doğru bulmuyorum. bu dünyayı tartışıyoruz şu anda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?