sevgiliniz kolsuz,askılı,bikini giymenize karışıyormu

göğüs dekoltesine, beyaz pantolona, streç pantolona (üzerine kalçayı örten bişi giyiyorsam sorun olmuyor)

ama plajda falan bikiniye karışmaz artık mayo giyen mi var yaaa, 70lik teyzeler bile bikini giyiyor artık

karışmaya çalışıodu ama fırsat wermedim zaten çok aşırıya kaçacak şeyler pek giymem ama o bazen benim düşünemediim bazı şeyleri izah edio aklıma yatarsa onu dinliorum yoksa bildiimi okuorumkaydirigubbakcemile2

karışmasını gerektircek bişi giymiyorum kiii-tatlicadiarzu-
ama kalabalık bi yerse bikiniye kızar tenhada olabilüüü

bikiniye kızmazz..
askılı yada omzu acık bluzlar vs.. kızıo..
beyaz pantolon yada badi tişört kızar..
mini etekte kızıo

agzina saglik canim cok güzel demissin aynen bende bugüne kadar kimse karismadi ne giydigime bundan sonrada karismasin :mymeka:

ımm gece klübüne giderken mini giyince kızıyor gögüse cok kızmadı şimdiye kdar..cok acık giymedim daha onu dumura uğratıcak şekilde yanı:):)
bide belim acık olunca kızıo biras gece yanıma gelme ağrım var diye dioo.sinir oluo.ama giyme höt höt diye hiç birzaman konusmaz..konusarak hallederis genelde

Sevgilimle çıkmadan öncede ben askılı giyiyordum o zaman benle çıkmasaydı beni öyle beğendi öyle kabul etti
Ama yine de tavır trip yapar.Söylenir durur.İşte çok açık giyiniyorsun ne anlıyorsun falan filan bir sürü şey ama ben yine giyiyorum kusura bakmasın.Hele hele bağrım açık olunca badynin önü falan çıldırıyo.Garibim koluyla kapatmaya çalışıyo aklı sıra:roflol:
Bikiniyide havuza gidersek birşey demezmiş yalnız ikimiz olucakmışız ama şartı bu.
Walla bikinimide giyerim beni tınlamaz karışmaya hakkı yok:mymeka:
Ben giyeceğimi giyerim söylensin dursun:dilcikar:

önceleri çok üzülürdüm bu adam beni hiç kıskanmıyo diye.çünki istediğim kıyafeti giyerim asla karışmaz eşim.iki çocuğum var hala bikini ile denze havuza girerim tık demez.böylesi en güzeli sanırım.hiç kıyafet yüzünden kavgamız olmamıştır

Sevgilimin karışmasına gerek kalmıyor çünkü ben hangi ortamda nasıl giyinececegimi biliyorum..

agzina saglik canim cok güzel demissin aynen bende bugüne kadar kimse karismadi ne giydigime bundan sonrada karismasin :mymeka:

bende buna katılıyorum. zaten normal hayatta kaçımız abartılı dekolteler minimini etekler giyiyoruzki .askılı body de yasak olurmuymuş yasak ne ayrıca.kişi kendinden bilir işi diyorum ben böyle erkeklere. her erkeğe sapık muamelesi yapmaktır bu. herkes ne giyeceğini ne giymeyeceğini bilir zaten. bikini kısmı hele tam saçmalık bence. denizde kimse birbirinin göğsüne poposuna bakmaz. hele yanında erkek varsa.herkes yarı çıplaktır zaten 2 dk baksa sıkılır başka erkek de. biraz sert oldu belki ama kimse kusura bakmasın gelemioyrum hiç böyle kısıtlamalara. herkesin kendi fikri tabi bazısının hoşuna gider belki ben böyle düşünüyorum yasakkelime

ben de askıLı koLsuz vs. giyenLerden değiLim zaten dışarda,bu yüzden böyLe bişey söz konusu değiLL Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…