sevgiliniz kolsuz,askılı,bikini giymenize karışıyormu

Karıstırtmayıııııııııııınnnn yawwwwwwwklava:

ya bi kerede bi kız desin yaa ben asla ..... giydirtmem.
mesela bazı tipler var daracık kot giyiyolar. ay kokmu bunun karısı,sefgilisi felan yaww bagırsın ona
ne bu böyle balet gibi çıkmıss herbişiin senden önce selam verior dieeeeeeeklava:

karışmazmııı kaydirigubbakcemile3 bırak bikiniyi askılıyı mayo bile giydirmiyor mayonun altına tayt giyecekmişmişim ve tişört giyecekmişmişim yani resmen kıyafetlerinle gir demek istiyor bende her defasında olurrr hııı diyip duruyorum :)))))

arkadaşlar bu bendede çok büyük bi problem haline geldi her geçen gün dahada çok kısıtlamaya çalışıyo bende tam tersine her kıyafeti gayet güzel taşıyorum tamam çok açık abartıya kaçmıyorum ama neredeyse kapanmamı istiycek bikimi bile pareosuz giymemi istemiyo aslında bu bile ona göre çok sinir bozucu çok kıskanç çooooooooook :çok üzgünüm:

kadınlar mal değil ki birileri hayatlarına kota koysun arkadaşlar bnce çok saçma bnm de 4 senelk bi ilşkm war erkek arkadaşım önceleri karışmaya çalştı ama ben nasıl gyineceğimi bilicek kadr zeki briym,kendmi de ortalık yerde teşhhir etmeye merakllı değilim.ben nasıl gyeneceğimi başkasından çok bilirim. ayrıca babamın bile karışmadıı kıyafetme erkek arkadaşım karışamaz.. ama tabi eşler için bişi diemem ewli olmadığım için,lafım ewlilere değğil yani yanlş anlaşılmasınn=)

mini etek ve ip askılı bodyler giymemi istemiyor.

önceleri bikiniyede karşıydı ama baktı onu tınlayan yok ses çıkarmıyokaydirigubbakcemile3

zaten ip askıl ve mini etek giyinen biri deilim kıyafetimede karışmaz sen sana uygun olan şeyi bilirsin der ne giysemde çok yakıştığını soler saolsun..:teselli:

eski sevgilim karışırdı.
bikini giymeme karışırdı.
göğüs dekoltesi vs.. ciddi manada kızardı. hani parlamasın diye giymezdim.
şirinlik falan yapsam bile sinirleniyordu.
askılı giymeme de karışırdı.,etek giymeme karışırdı. omuzu açık giymeme karışırdı.
hatta bana attığı bi mesaj vardı. dışarı çıkacaktık o gün.
nasıl makyaj yaparsan yap nası saçını yaparsan yap ama kapalı giyin!

çok ama çok kıskanç bir sevgiliye sahibim ama bir okdarda bana yeterli güveni olan biri herşeyi orta karada tutabilen biri....ama asla bikini askılı bluz falan böyle şeylere karışmaz ama bende neyin nerde nezaman giyinilmesi gerektiğini biliyorum tutupta günlük haytta istanbulda minicik dapdar bir etek giymem giysem herhalde bu bir gerçkki oda karışır ama tatile gitğimizde giymemde hiç bir sakınca görmüyorum oda böyle düşünüyorki... hiç bir zaman kıyafet konusuyla ilgili tartışmadık tartışmayızda ama onun düşünceleri benim için çok önemlidir aşkım bu sana yakışmadı sanki be derse eğer o kıyafet zaten benim içime sinmezki :asigim:

Son düzenleme:
benim sevgilimde çok kıskanç acaip hemde askılıydı kolsuzdu fln giymiyorum zaten ama tişörtlerimin yakası tam kapalı olcakmş çok açık giyiniyomuşum halbuki yok öle bişe ama ona anlatamıorum en sonunda sıkıldım benimle çıkmadan önce böle gördn beğendn değişmemi bekleme çıkmadan öncede biliyodun dedim pek tepki vermedi ama bu kdrıda fazla bende daha sade giyinen birini tanımıyorum ama illaki karışıcak ya bulur mutlaka bişe ama fazla izin vermiyrum ben hihoyyyt

Benim eşimde yanında olduğum sürece istediğimi giyebileceğini söylüyor. ıp askılıyı şişko kollarım olduğu için zaten ben de giymiyorum. Ama hele bi zayıfliim neleri giyebileceğimi ben de anlicam tam olarak

aynen katiliyorum zaten normal hayatimda minide giymem askilida almanyada ihtiyacinda olmuyor hep soguk ama tatilde bikinide dekoltede minide farketmez bence sinirida onemli degil cunku bikini giyiyorsam tatilde herseyide giyerim esimde bikini giymemi istiyorsa ozaman digerlerinede birsey diyemez ama tatilde tabi ama gunluk hayatimd cok ozel gunlerim olmadikca tercih etmem giymem

off off aynı dert beni öldürücek kızlar ya.zaten ben açık giyinmiyorum dışarıda asla etek,ince askılı,kolsuz,şort felan giymem.bi tek evde yabancı yokken etek giyerim oda diz altında.buna bile karışıyo.hadi bunları geçtik şimdiden daha az önce gelinlik kavgası yaptık.illa ya kendi istediği olcakmış yada ikimizin ortak beyendiği olcakmış(böle dediğine bakmayın yine kendi istediğini yapcak).benim beyendiğim olmazmış ben açık istermişim..delircem valla bana bi akıl verin.

benim sevgilim hicbiseyime karismaz.. eger hosuna gitmeyen bisi varsada güzellikle söyler..
yerim ben onu yaa... ama ben karisirim ona. sunu giy bunu giyme diye sengözlerimebaksanab

Denizde boğazlı kazaklı girilmiyince göre tabikide bikini ile girecem
Kimse karışamaz:jeyyar:
Ama ben Ankara gibi bir şehirde yaşadığım için pek açık giyinmem
ip askılı badi filan:mymeka:

benım bı sevgılım acık gıy derdı acık gıyınce kızardı kapalı gıy derdı-
bırısı hıc karısmazdı neredeyse ıplı tangalarla gezsem hosuna gıderdı
kımın ne oldugu bellı degıl kı
ben zaten genelde kapalı gıyınıyorum bazen bazen cok cok açılırım canım ısterse,
ee hava da sıcak olursa

hangi sevgilinle yasamayi tercih ederdin birbirinin zittiymis cunku sengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…