- Konu Sahibi supurgelicadi
-
ben zaten kapalı olduğum için o saydıklarınızı giymiyorum ama dar veya kısa birşey giymemden çok rahatsız oluyo.ben de bu durumdan rahatsız oluyorum.sık sık tartışma konumuz oluyo bu.bir çok şeyi aştığımız gibi bunu da aşarız umarım.
niye çok mu anormal birşey ki? kısa dediğim; çok uzun olmayan bi etek mesela bilekler görünecek şekilde.dar dediğim de badi mesela.yani bütün kapalılar pardesü giymiyo ki neyini anlamadınız ben de bunu anlamadım?
Yok öyledir..:sm_confused:
Siz öyle diyorsanız öyledir..
Ben bilmem,sadece meraktan sordumyerimseniben
Ayak bileği konusunda da bir malumatım yok.
Evet benim çevremdeki tüm kapalılar pardesü giyer,badi hiç görmedim üzerilerinde mesela..:1no2:
LAALE canımm cok büyük konuşmuşsun umarım bu söylediklerini sana tersini yaptıran biri cıkmaz karşina büyük lokma ye ama büyük konuşma bu dünyada herşeyle karşilaşman mümkün canım
Ya pek alakası yok topikteki soruyla ama ben şu noktaya değinmek istiyorum çünkü çok garipsiyorum;
Şuan tüm dünyada olduğu gibi türkiyedede ayak fetişizmi hızla yayılmakta,bilen bilir,bazı erkekler için bayan ayakları türbanla örtülen baştan bile çok daha tahrik edicidir,benim günülk hayatta gözlemlediğim kadarıyla sokaklardaki türbanlı kızların pek çoğu açık fantezi ayakkabı ve bileği gösteren etekle geziyor,bence ya bunu bilmiyorlar yada sözüm meclisden dışarı ama bilmezliğe vuruyorlar:uhm:
E bu durumdada bize bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diye şaşırmak kalıyor...
walla laleye aynen katılıyorum
25 aşına kadar ailem karışmamış, o yaştan sonra karışan biriyle de ben yapamazdım zaten
ben kendimi bilirim, eşimin yönlendirmesine ihtiyacım yok kıyafet konusunda
karışması nasıl hoşuna gider insanın onu da anlayamıyorum doğrusu
yalnız daha evlenmeden beyaz pantolon ve file çorap sevmediğini söylemişti, onları zaten ben de giyemiyorum
ama şimdi giysem beyaz pantolona da karışmaz, e desenli çorap zaten sıradan oldu, onu da giyiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?