sevgiliniz kolsuz,askılı,bikini giymenize karışıyormu

mersinin yazı cok sıcak bunaltıcı oluyor oda bunu bildiginden hiç bişey demiyor diyemezde zaten beni aldıgındada ben böyleydim zırt bırt oranı buranı gosterme dıyen bi heriflede yapamam :)
geneldede çalıştıgım için istesemde giyemem:)
onun haricinde ip askılımıda giyerim straptezimide ..beyaz altlara izin yok ama uzun bi badiyle giyebiliyorum :)

ben zaten kapalı olduğum için o saydıklarınızı giymiyorum ama dar veya kısa birşey giymemden çok rahatsız oluyo.ben de bu durumdan rahatsız oluyorum.sık sık tartışma konumuz oluyo bu.bir çok şeyi aştığımız gibi bunu da aşarız umarım.

Nasıl yani?
Kapalılar kısa ve dar giyinirler mi?:uhm:

niye çok mu anormal birşey ki? kısa dediğim; çok uzun olmayan bi etek mesela bilekler görünecek şekilde.dar dediğim de badi mesela.yani bütün kapalılar pardesü giymiyo ki neyini anlamadınız ben de bunu anlamadım?

Yok öyledir..:sm_confused:
Siz öyle diyorsanız öyledir..
Ben bilmem,sadece meraktan sordumyerimseniben
Ayak bileği konusunda da bir malumatım yok.
Evet benim çevremdeki tüm kapalılar pardesü giyer,badi hiç görmedim üzerilerinde mesela..:1no2:

valla bilemicem ama ilginç geldi bu durum.neyse olabilir tabi çevrenizdekiler öyle giyiniyorsa görmemiş olabilirsiniz.

Ya pek alakası yok topikteki soruyla ama ben şu noktaya değinmek istiyorum çünkü çok garipsiyorum;

Şuan tüm dünyada olduğu gibi türkiyedede ayak fetişizmi hızla yayılmakta,bilen bilir,bazı erkekler için bayan ayakları türbanla örtülen baştan bile çok daha tahrik edicidir,benim günülk hayatta gözlemlediğim kadarıyla sokaklardaki türbanlı kızların pek çoğu açık fantezi ayakkabı ve bileği gösteren etekle geziyor,bence ya bunu bilmiyorlar yada sözüm meclisden dışarı ama bilmezliğe vuruyorlar:uhm:
E bu durumdada bize bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diye şaşırmak kalıyor...

canımm cok büyük konuşmuşsun umarım bu söylediklerini sana tersini yaptıran biri cıkmaz karşina büyük lokma ye ama büyük konuşma bu dünyada herşeyle karşilaşman mümkün canım

LAALE canımm cok büyük konuşmuşsun umarım bu söylediklerini sana tersini yaptıran biri cıkmaz karşina büyük lokma ye ama büyük konuşma bu dünyada herşeyle karşilaşman mümkün canım

sevgilim yazlık mekanlar haricinde mini etek giymeme bide gögüs dekoltesi vermemi istemiyor.. onun dısında hersey serbest.. ki bende anormal dekolte giymiyorum zaten.. bitek cok makyaj yapmama deli oluyor istemiyor... oda cok uzun zaman ayırdıgımdan.. baskada bişeye karısmasın zaten.. okadarda sıkıntıya gelebilecek yapıda degiliz ikimizde..

karışmıyo aykırı gıyınmedığim için...denızede gırıyorum bıkınıde gıyıyorum ama askılı falan sanmıyorum izin vermez heralde bende talep etmem zaten..

LAALE canımm cok büyük konuşmuşsun umarım bu söylediklerini sana tersini yaptıran biri cıkmaz karşina büyük lokma ye ama büyük konuşma bu dünyada herşeyle karşilaşman mümkün canım

İyi de adamın bana karışıp karışmaması benim elimde di mi?yerimseniben
Ben o tavizi verirsem elbette karışır,hatta gerekirse evden çıkarmaz di mi?:mymeka:
Ama ben istemedikten sonra bana ne yapabilir ki?şakkıdı

Canım bu da bişeymi yok ayak bileği görünüyormuş, asıl ben şuna şaşırıyorum ve çok fazla görüyorum kadın ya da genç kapalı, diz kapağının çok az altında bir etek, altına ten rengi çorap ve uzun çizme. tabi çizme ve etek arasında desenli yada ten rengi çorap görülüyor(görülmese bile o bacağı saran çizme bacaktan daha çekici görünüyor), bunuda üzerine dar badi.. Alın size son derece seksi bir kapalı. :1shok:

Son düzenleme:
Asıl konuya gelecek olursak Laale'ye katılıyorum, bizler izin veriyoruz aslında bizlere karışmalarına. en baştan tepkimizi koyabilsek belki çok fazla yasak şeklinde konuşmayacaklardı. Benim eşimde plajdayken bikini giyimeme hiçbirşey demiyori, hatta mayo giyidiğimde bikini daha güzel oluyor bikini giy diyor, amaaaaa dışarda kesinlikle karışıyor mesela elbisem kalçayı biraz çıkarıyorsa "giymeyeceksin" diyor... onun kendine göre yer uygunluğu var, plajda giyiyorum diyince herkes giyiyor göze gelmiyor, yakışıyor diyor, ama ona göre seksi duran bişeyi kesinlikle dışarda üzerimde örmek istemiyor.
Başlarda saf gibi sırıtırdım, hoşuma giderdi kıskanıyo zannederdim, şimdi canımı sıkmaya başladı, hamileyim buna rağmen karışıyor...
Aslında istesem dinlemem,ama yok surat asacak, yok tadım kaçacak diye pek ses çıkarmıyorum.

Lafın kısası en baştaki tavrınız önemli, buna alıştırmamak lazım pek eşleri.

walla laleye aynen katılıyorum
25 aşına kadar ailem karışmamış, o yaştan sonra karışan biriyle de ben yapamazdım zaten
ben kendimi bilirim, eşimin yönlendirmesine ihtiyacım yok kıyafet konusunda
karışması nasıl hoşuna gider insanın onu da anlayamıyorum doğrusu
yalnız daha evlenmeden beyaz pantolon ve file çorap sevmediğini söylemişti, onları zaten ben de giyemiyorum
ama şimdi giysem beyaz pantolona da karışmaz, e desenli çorap zaten sıradan oldu, onu da giyiyorum

benim esim yazlik mekanlarda benim acik giyinmemi dogrusu sexi giymemi ister (yani bizde tam tersi bir durum var )normal yasamda almanya hep soguk zaten giymiyorum oda pek istemiyor zaten burdA AMA TATILDE OOOO benden daha cesur giymemi ister hep

ahh ahhh!!! maalesef herşeye karışıyor senağlama
ama ben takmıyorum istediğimi giyiyorum lülülülülülü gerekirse papaz oluyoruz sonra sırnaşık şey

karisamaz... en nefret ediyorum ne yapacagimi, ne giyineyecegimi söylemelerinden...
kimseden komut almam ben...
beni tanidiginda nasildiysam sonra öyle olucagimi bilmeli...
beraber oldugum kisilere göre degistiremem kendimi...
oldugum gibi kabul etmeli beni...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…