Sevgiliniz,nişanlınız, eşiniz size böyle bişey deseydi ne yaparsınız?

Bu mantıklı lakin gerçekten düşünmediyse şunu söylemek istiyorum; burada "maddiyatla değer ölçmek" diye bir şey yok.
Önemsememek var, düşünmemek var ve bunlar bana göre çoook önemli, istedi mi düşünebiliyorsa bir önemim varsa düşünmeli. Sonuçta annenin, babanın, kardeşin değeri de maddiyatla ölçülmüyor dimi?
Düşünmeliydi kesinlikle.

bundan koca olmaz net ilk maasını aldıhında hayallerinde senin de olman hatta sana söylemeden hediye yollamal yada gelmeliydi bugun cuma yarın icin izin alıp bu geceden gelebilirdi

simdiden anasını ablasını düsünün yarın cok ugrasırsın yazık 3 yıl daha bosa ugrasma

Is degisikligi yapmis ilk maasini almis.Ilk maas hayatta aldigin ilk maas degilmi ya.Her is degistirmede ilk maasi birilerine mi harciyo insanlar :)

Kime dediniz bunu
Bana demis bana
Kendi yaptigi cocukluklar, benim mantik cercevesinde istedigim ve yaptigim seyleri anlayamayacak durumda oldugundan konusuyor isteSevgilisinin gunde kac mesaj attigini tek tek sayan kisilikte bu insan

Bana demis bana
Kendi yaptigi cocukluklar, benim mantik cercevesinde istedigim ve yaptigim seyleri anlayamayacak durumda oldugundan konusuyor isteSevgilisinin gunde kac mesaj attigini tek tek sayan kisilikte bu insan
Biraz ağır laf yapmış o yüzden takıldım. Şuan onun konusundayız sizin hakkınız da böyle demesi garip.

ben çok önemsemezdim canım sonuçta evli değilsiniz aile anlamında söylemiş(anne,baba,kardeş) ama eşi olsam alınırdım tabi ha birde seni kıskanacakmısın die denemiş de olabilir..

Biz de onu diyoruz işte hediye alınca mı önemsemiş olacak.Bana göre benimle bunu paylaşması bile beni önemsediğini gösterir.Ailesine karşı yapacağı şeyleri bana anlatabilecek kadar yakınım demek ki ona.
Hem sevdiğim insanın ailesine karşı alacağı hediyeler beni rahatsız ediyorsa,ben neredeyim ya dedirtiyorsa,üzgünüm rolümü karıştırıyorum demektir.Biri aile biri sevgili.İkisinin yeri çok başka.Aile daha ileridir demiyorum.Sadece insanın kalbinde bu ikisine vereceği yerler çok başka olur.

Bu adamdan sana asla Hayır gelmez mevzu hediye değil düşüncedir eğer seni gerçekten seviyor olsaydı ailesini düşünürken senide buna dahil ederdi.. üzüldüm böyle insanlara kendinizi mahvettirmeyin lutfen

Ben bu ama sevgilisin hiç bir şey bekleme eşin olsa neyse diyen resmiyet delilerini anlamıyorum. Kırılmakta gayet haklısın. Koskoca üç yıl sevgiliymişsiniz elbette ailesinin yanında sizi de düşünmesi gerekirdi. Boşboğazlık ve biraz da düşüncesizlik etmiş.
Ama üç yıl da artık o samimiyet o rahatlık gelir. Bence açıkça söyleyin ilk buluşmada size hediye gelmezse. Hani yapınız nasıldır bilemem. Ama isterseniz hediyeye layık gördüğü özel insanlardan olmadığınıza kırıldığınızı söyleyin bence. Yada şakaya vurun ama söyleyin, haklısınız bilsin düşüncesizliğini.

Bence sürpriz yapacaktır, biraz bekleyin derim. Ailesine alacağını söylemekle de belki sürprizi daha bi sürpriz şekline sokmak istiyor :) bir bekleyin :)

Hediye almayı "düşünmesi" evet önemseme belirtisi benim gözümde.
Bir zahmet onu da anlatsın zaten bana göre, insan sohbet eder sevgilisiyle, arkadaşına bile söyler, çok normal.
Ayrıca burada ailesine aldığı hediyeler rahatsız etmiyor, tabi ki alacak, ama ben de hayatındayım sonuçta dimi, beni de önemsiyor, küçük bir hediye ilk maaşından mutluluğundan bana da pay düşünmesi büyük ve zor bir şey değil. Burada ayrım yapıldığını ben görmedim. "Çok başka"lık büyük bir zahmet yok ortada. Dostuna almasa bile ayıp olabilir. Ha ne olur maaşı düşüktür ihtiyaçları vardır sıkışacaktır ikinci maaşla alır vs.

Uyuz olurdum. Onun maaşına da hediyesine de muhtaç değilim ama insan 5 liralık da olsa bir şey düşünür. Bir de öküz gibi gelip sana anlatıyor annemgile alıcam diye. ''Aslında sana da alacaktım ama'' ne be?
Buz gibi davranırdım.

Yalnız ilk kirmizigitar'ın yorumu gibi düşünün bence, sana hediye alıcam demek hoş gelmemiş olabilir.
Ha gerçekten düşünmediğini düşünüyor/hissediyorsanız o ayrı.

Eğer altından sürpriz çıkmıcaksa çok ayıp etmiş hadi bitek annesi neyse de yanına bide iki kardeşi eklemiş,ailesine evlenince çok düşkün olacaklardan birisi sanırım..

Ayrıca süpriz yapacak insan aileme hediye alacağım demez düşünür yani şimdi böyle desem yanlış anlar üzülür diye o da çok saçma ve esin değil sevgilin alınma gibi şeyler de söylüyorsunuz ama 3 yıldır beraber oldugunuz insanı önemsemek var bu işin içinde madem o kadar yıl beraberlik var ciddiyet te olmalı ileriye yönelik güzel şeyler düşünmeli insan. Ben ileriye yönelik biriyle beraber olamayacakSam o ilişkiyi mutlaka bitiririm yazık belki karşımdaki evlilik hayali kuruyor. Hatta nisanlimi çok severek bırakmıştım çünkü evlenmek istemiyordum korkuyordum planlarım vardı e sonra demekki hayırlı imiş ki daha çok aşık olup evlenmek istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…