Kime dediniz bunuSiz benim yerimde olsaydınız ne yapıcaktınız acaba?
Kayınvalidenizle kayınpederinizin arasını açtınız sıra biz de mi
benim konusma gidisatindan anladigim:
hepinize hediye almayi dusunmus. anne babama kardesime sana hediye alicam dese surpriz bozulacagindan anneme babama kardesime alicam demis. bunu soylerken durumun salak gorundugunu fark ederek aslinda sana da alicaktim diyerek aciklama yapmak zorunda hissetmis ama tabi bu durum kirmis sizi.
Bana demis banaKime dediniz bunu
Biraz ağır laf yapmış o yüzden takıldım. Şuan onun konusundayız sizin hakkınız da böyle demesi garip.Bana demis bana
Kendi yaptigi cocukluklar, benim mantik cercevesinde istedigim ve yaptigim seyleri anlayamayacak durumda oldugundan konusuyor isteSevgilisinin gunde kac mesaj attigini tek tek sayan kisilikte bu insan
Bu mantıklı lakin gerçekten düşünmediyse şunu söylemek istiyorum; burada "maddiyatla değer ölçmek" diye bir şey yok.
Önemsememek var, düşünmemek var ve bunlar bana göre çoook önemli, istedi mi düşünebiliyorsa bir önemim varsa düşünmeli. Sonuçta annenin, babanın, kardeşin değeri de maddiyatla ölçülmüyor dimi?
Düşünmeliydi kesinlikle.
Biz de onu diyoruz işte hediye alınca mı önemsemiş olacak.Bana göre benimle bunu paylaşması bile beni önemsediğini gösterir.Ailesine karşı yapacağı şeyleri bana anlatabilecek kadar yakınım demek ki ona.
Hem sevdiğim insanın ailesine karşı alacağı hediyeler beni rahatsız ediyorsa,ben neredeyim ya dedirtiyorsa,üzgünüm rolümü karıştırıyorum demektir.Biri aile biri sevgili.İkisinin yeri çok başka.Aile daha ileridir demiyorum.Sadece insanın kalbinde bu ikisine vereceği yerler çok başka olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?