Canım geçenlerde benimde başıma benzer bi olay geldi 1buçuk ay önce doğum yaptım ve sürekli evde olmak beni aşırı bunaltıyordu. Yılbaşından önce eşimin iş yerinden 1000 liralık bi alışvriş yapma imkanı verilmiş ve eşim o parayı sadece kendine harcamış. Bende buna çok öfkelenmiştim ona belli etmemeye çalışmıştım ama o kadar bozulmuştum ki bu benim hal ve hareketlerime yansımıştı eşimle 3 5 gun tartışmalı geçti oda anlam veremedi neden olduğuna en sonunda sakin bi şekilde patladım. Açık konuşucam o parayı sadece kendine harcamana çok bozuldum diye sakin sakin anlattım o da neden öyle yaptığını falan izah etti tabi benim için geçerli sebep değil. Şimdi sonraki ayki maaşından banada alışveriş yaptırıcam madem öyle o zaman böyle. Sende ona anlat bu durumu. Ki siz 3 yıldır birlikteymişssiniz biz 2 yıl bile olmadı birlikte olalı sevgililik dahil.Merhaba bayanlar
Erkek arkadaşımla 3 yıldır birlikteyiz.Ben öğrenciyim kendisi çalışıyor iş değişikliği yaptı ve bugün ilk maaşını aldı Farklı şehirlerdeyiz
Sabah beni aradı konuştuk dışardaymış planın ne bugün napıcaksın falan dedim.
İlk maaşımı aldım anneme, ablama, kardeşime hediye alıcam dedi.Ben de çok iyi olur dedim.Sonra bozulur gibi oldu aslında sana da almayı düşünüyodum dedi böyle der demez yok aşkım teşekkür ederim hiç gerek yok dedim. ( Öyle bi bozuldum ki ama hiç belli etmedim insan beni de unutmaz 3 yıldır birlikteyiz ve doğum günümde hediye alır sadece bişey beklediğimden değil ama bana herşeyim sensin diyen insan ama sadece söz de insan unutur mu bir de bana söylüyor hediye alıcam anneme ablama kardeşime diye)
Çok bozuldum zaten hastayım salgın var gribim iyice moralim bozuldu.Tepkimi de gösteremedim ama canım çok sıkkın siz olsanız ne yapardınız benim yerimde ne derdiniz?
aslında sana da almayı düşünüyodum dedi
Merhaba bayanlar
Erkek arkadaşımla 3 yıldır birlikteyiz.Ben öğrenciyim kendisi çalışıyor iş değişikliği yaptı ve bugün ilk maaşını aldı Farklı şehirlerdeyiz
Sabah beni aradı konuştuk dışardaymış planın ne bugün napıcaksın falan dedim.
İlk maaşımı aldım anneme, ablama, kardeşime hediye alıcam dedi.Ben de çok iyi olur dedim.Sonra bozulur gibi oldu aslında sana da almayı düşünüyodum dedi böyle der demez yok aşkım teşekkür ederim hiç gerek yok dedim. ( Öyle bi bozuldum ki ama hiç belli etmedim insan beni de unutmaz 3 yıldır birlikteyiz ve doğum günümde hediye alır sadece bişey beklediğimden değil ama bana herşeyim sensin diyen insan ama sadece söz de insan unutur mu bir de bana söylüyor hediye alıcam anneme ablama kardeşime diye)
Çok bozuldum zaten hastayım salgın var gribim iyice moralim bozuldu.Tepkimi de gösteremedim ama canım çok sıkkın siz olsanız ne yapardınız benim yerimde ne derdiniz?
Siz benim yerimde olsaydınız ne yapıcaktınız acaba?Cok kucuk konulari buyuten bir yapin var konu sahibi. Diger actigin konularini da biliyorum cok cocukca davranislarin var. Olgunlas biraz..
Takmazdim bile... Sonucta ayni evde yasadigi ailesi var once onlari dusunmek durumunda. Ha bak evli olsaydin derdim ki once esin seni dusunmek zorunda. Ama su an oyle bir durum olmadigina gore bu kadar kucuk bir meseleden tatsizlik cikarmaya deger mi? Bence degmez canim. Kendine yapiyosun ne yapiyosan.Siz benim yerimde olsaydınız ne yapıcaktınız acaba??
Tekrar okumanızı tavsiye ederim sanırım tek okumada sorun yaşıyorsunuz.Takmazdim bile... Sonucta ayni evde yasadigi ailesi var once onlari dusunmek durumunda. Ha bak evli olsaydin derdim ki once esin seni dusunmek zorunda. Ama su an oyle bir durum olmadigina gore bu kadar kucuk bir meseleden tatsizlik cikarmaya deger mi? Bence degmez canim. Kendine yapiyosun ne yapiyosan.
Kaldi ki; hediye ismarlanmaz...
Canim ben senin gereksiz alinganliklarini biliyorum tekrar okumama gerek.Tekrar okumanızı tavsiye ederim sanırım tek okumada sorun yaşıyorsunuz.
Bana da en mantıklı açıklama bu gibi geliyor.benim konusma gidisatindan anladigim:
hepinize hediye almayi dusunmus. anne babama kardesime sana hediye alicam dese surpriz bozulacagindan anneme babama kardesime alicam demis. bunu soylerken durumun salak gorundugunu fark ederek aslinda sana da alicaktim diyerek aciklama yapmak zorunda hissetmis ama tabi bu durum kirmis sizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?