Sevgiliniz,nişanlınız, eşiniz size böyle bişey deseydi ne yaparsınız?

Canım geçenlerde benimde başıma benzer bi olay geldi 1buçuk ay önce doğum yaptım ve sürekli evde olmak beni aşırı bunaltıyordu. Yılbaşından önce eşimin iş yerinden 1000 liralık bi alışvriş yapma imkanı verilmiş ve eşim o parayı sadece kendine harcamış. Bende buna çok öfkelenmiştim ona belli etmemeye çalışmıştım ama o kadar bozulmuştum ki bu benim hal ve hareketlerime yansımıştı eşimle 3 5 gun tartışmalı geçti oda anlam veremedi neden olduğuna en sonunda sakin bi şekilde patladım. Açık konuşucam o parayı sadece kendine harcamana çok bozuldum diye sakin sakin anlattım o da neden öyle yaptığını falan izah etti tabi benim için geçerli sebep değil. Şimdi sonraki ayki maaşından banada alışveriş yaptırıcam madem öyle o zaman böyle. Sende ona anlat bu durumu. Ki siz 3 yıldır birlikteymişssiniz biz 2 yıl bile olmadı birlikte olalı sevgililik dahil.

Aslında sana da almayı düşünüyorum diyeceğine sana da alacağım bir şeye ihtiyacın var mı diye sorsaymış bari. Ayıp etmiş biraz.
Benim de doğum günüm yaklaştı şimdiden sinyal veriyorum sevgilime doğum günümde yaklaştı ona göre diye

Banada 2. Maasini alinca alirsin hediyemi. Derdim..

Takılmazdım.
Hatta kıymet bilen bir insan olduğunu düşünüp mutlu olurdum.Olaya neden sadece kendi açınızdan bakıyorsunuz ki ? Sizin de ailesinin de yeri farklı.Size belki defalarca hediye almıştır ama onlara aldığı sayılıdır.Değişken şeyler bunlar.
Ayrıca böyle maddi şeylere takılmayın size tavsiyem.Alınan bir hediyenin sevgiyi gösterdiğini düşünmüyorum asla da düşünmem.

Bence abartiyorsun. Ailesiyle yaşıyor akşam Hediyelerini verecektir. Belki sana da alacak ama o sırada söylemek istememiş tir. Bulustugunda getirir hediyesi. Çok takma mak lazim

e sanada almayı düşünüyordum demiş zaten belki öyle diyip size süpriz yapıcaktı

Cok kucuk konulari buyuten bir yapin var konu sahibi. Diger actigin konularini da biliyorum cok cocukca davranislarin var. Olgunlas biraz..

Cok kucuk konulari buyuten bir yapin var konu sahibi. Diger actigin konularini da biliyorum cok cocukca davranislarin var. Olgunlas biraz..
Siz benim yerimde olsaydınız ne yapıcaktınız acaba?
Kayınvalidenizle kayınpederinizin arasını açtınız sıra biz de mi

Siz benim yerimde olsaydınız ne yapıcaktınız acaba??
Takmazdim bile... Sonucta ayni evde yasadigi ailesi var once onlari dusunmek durumunda. Ha bak evli olsaydin derdim ki once esin seni dusunmek zorunda. Ama su an oyle bir durum olmadigina gore bu kadar kucuk bir meseleden tatsizlik cikarmaya deger mi? Bence degmez canim. Kendine yapiyosun ne yapiyosan.
Kaldi ki; hediye ismarlanmaz...

Tekrar okumanızı tavsiye ederim sanırım tek okumada sorun yaşıyorsunuz.

Demek ki kazandıklarını artık annesine yollayacak köşesine atacağına , bir anakuzusu daha derdim içimden

Bence çok kaba davranmış.
Madem sana almayacak neden anneme babama kardeşime hediye alcam diyor ne gerek var kendi kendine alsaydı.
Sana da alacaktım da bla bla bla ben olsam bende çok sinir olurdum.
Bekle bakalım eğer bu bir oyunsa yani süpriz yapıp alırsa ne ala, aksi halde tepkini koymalısın.
Tamam ailesini düşünmesi güzel birşey de sen dış kapının mandalı mısın nispet yapar gibi söylüyor falan hiç hoş değil.

Bence gereksiz yere üzüyorsun kendini. Bir insana verdiğin değeri göstermek için illa hediye mi gerek. Bence değil. Adam zaten sevincini seninle paylaşmis , ailesine hediye alması normal, ben de ilk maasimla öyle yapmıştım. Biraz sevgili dozunu aşmamak gerek bence, eşi olursun evde sevincini seninle paylaşmaz o zaman değersiz hissedersin de sevgiliyken çok bogmamak lazım insanı küçük detaylarla.
Siz ne yapardınız diyorsun ben ne hediye alacak sorardim öneri verirdim. Sevgili oldu diye insan dünyasının merkezine onu koymak zorunda değil.

Ben almıcaksam normal arkadaşıma bile ilk maaşımla annemeeee babamaaaa ablamaaaa hediye alıcam demezdim açıkçası. Kim olsa kırılır diye düşünüyorum kaldı ki kaç yıllık sevgilisi. Sonuçta böyle yaptı bende evi ateşe verip ayrıldım demiyor yada ilk maaaşını aldı nerde benim hediyem diye hayıflanmıyor. Hediye alınan kişilere bakılırsa hayatındaki özel kişileri düşünmüş hani kaç yıllık sevgilisi? Almıcaksa anlatmaya gerek yok bence.Buna takılmayı gereksiz bulanlar ne kadar anlayışlı cidden şaşırdım...

Belki sürpriz yapacaktır sana?

benim konusma gidisatindan anladigim:
hepinize hediye almayi dusunmus. anne babama kardesime sana hediye alicam dese surpriz bozulacagindan anneme babama kardesime alicam demis. bunu soylerken durumun salak gorundugunu fark ederek aslinda sana da alicaktim diyerek aciklama yapmak zorunda hissetmis ama tabi bu durum kirmis sizi.

Bana da en mantıklı açıklama bu gibi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…