Sevgiliniz,nişanlınız, eşiniz size böyle bişey deseydi ne yaparsınız?

Şuan buz gibi hissediyorum, kendimi çok değersiz hissettim onun için sıradan biri gibi olduğumu düşünüyorum.
Haline tavrına baksan bana olan sevgisinin bambaşka olduğunu söyler ama icraat yok artık söylediği kelimelerde benim için bi anlam ifade etmicek...
Ona çok kırıldığımı söylicem, beni de saymanı beklerdim benim ismimi söylemeyince çok şaşırdım senden bişey beklediğim için değil ama beni unutma üzdü dicem. ( Tabi söyleyebilirsem çok çekiniyorum sanki hediye ister gibi)

Bu adamlar saf ya valla saff..
Evlenmeden belli ediyorlarda biz anlamak istemiyoruz işte..
Sonlar saflar değişiyor saftirik olup çıkıyoruz.
Gerçekten öyle acaba hediye almayı mı sevmiyor diye düşünüyordum önceden ama gayette iyi biliyormuş bugün onu gördüm

pinti

ben olsam ben necıyım derdim niye alttan alıcaksın kı koy tavrını
Normalde tavır koyarım hemen anlar fakat bu defa bişey diyemedim.
Sizce ne yapıyım
Şok oldum bişey diyemedim fakat kendimi çok değersiz hissediyorum. Bir anlık kıxgınlıktan sanırım soğuk hissediyorum ona karşı.
Benim ne kadar içerlediğimi anlasın istiyorum fakat nasıl belli edicem bilemiyorum

sevgili olduk 4. ayımız filan 1 ay önceden doğum gunumun lafını yaptı sonra g.tünü bile kaldırmayıp internetten pasta söyledi
ben de 3 senedir onunla doğum günü kutlamıyorum hediye verince de parçalayıp geri veriyom

Şu an düşünüyoruuuummmm =)))
Ben doğum günü hediyesi bile almıyorum =)))
Klasik bir çiçek, bir pasta, evlilik yıldönümümüzde hamsi pişirdi bana, benim ki aşmış kendini =))))

Aynen anladı ayıp ettiğini beni de ekledi sonradan ama alıcağından değil bundan önceki işinde de böyle yapmıştı sana ilk maaşımla hediye almayı düşünüyorum dedi ve kaldı..
Çok kırıldım mesaj atmış ama ben soğuk cevap verdim..Kesin sorucak bişey mi oldu diye..
Hastayım diye dua et işte vırtta zırtta hiç bişeyin önemi yok artık sadece lafta umursuyo beni..

Kesin beni bir yerden gözetliyordur , şakadır falan derdim mutlaka süpriz yapar sana

Normalde nasildir? Yani ailesini sizden önde mi tutar? Az cok anlar insan.
Eger oyleyse bozulmakta haklisin. Ama artik dile getirme bence.
Belkide sanada alcakti ama supriz olsun diye soylemedi senin bozulduğunu anlayinca sanada alcaktim dedi.
Beni herkesten çok sevdiğini söyler en sevdiğim varlığımsın ilk sırada sensin der her zaman sadece annemle kıyaslarsam annemden de vazgeçemem senden de ama evlenince sen daha öncelikli olucaksın gibi şeyler söylemişti. Ben sormam pek böyle şeyleri kendi söyledi.
Ama artık bana bunları dese bile inandırıcı gelmicek çünkü beni düşünmemiş bile...

"Hani bana, hani bana demiş gunicen" derdim
İlerleyen günlerde de bi güzel tatlı tatlı lafları yerleştirirdim

Guddirik bir hediye için çok uzuluyorsun bence. Ne diyecekti ki sana. Aileme hediye alacağım sana da alacağım mi demeliydi.
Adam sana neler neler demiş değeri bir hediyeyle mi ölctun. Erkekler böyle şeyleri pek düşünmez.

tatlı dilini kullanman gerekir canım nasıl devam ederse öyle gider tamam onlarada alsın ama ne yap ne ufakta olsabirseyler aldır ona ... Bunu huy edinmeli maddi boyutu önemli dahi olmasa bir kalem bile olsa almalı

Ooooo linda gelmisss :) Eliff in banlanmasindan sonra ilac gibi geldin.En son ablasini kiskaniyodun.Son surat devam sanirim.

3 yıl valla az değil ben esime bile kızıyorum bana hediye almiyosun hediye al diye insan yuzsuzlesiyo bi zamandan sonra şimdi içinde kalcak keşke tavrını belli edip soğuk davransaydin ben soğuk davranirdim ama asla hediye almasına izin vermezdim burnundan getirirdim hediyeyi alsa bile kabul etmezdim biraz fazla inat biriyim ben bikere bozulduysam bitti acısını sonuna kadar cikartirim

ben nişanlıyken baktım eve gelip gidiyor dedim yok artık insan sevdiğine hediye almaz mı ne düşüncesizsin sakın hediye almadan gelme dedim insan bazı konularda tavrını koymalı. 7 ay içinde bi tek kolye aldı sevinsem mi üzülsem mi bilemedim :)

Size almayı akıl edemediyse öküzlük yapmış ama belki söylemeyip sürprizde yapabilirdi. Gün gelir sizde bu yaptığını ödetirsiniz olur biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…