Şuan buz gibi hissediyorum, kendimi çok değersiz hissettim onun için sıradan biri gibi olduğumu düşünüyorum.Bozulmamak elde değil..
Bozulduğunu anlasa gidip sana da zoraki bi hediye alacak..
O hediyenin ne değeri olacak..
Valla bilemedim..ben ilişkiyi bile bir kez daha gözden geçirebilirim bu durumda..
Cunku önemli olan gelen hedıye değil..seni yok sayması.
Gerçekten öyle acaba hediye almayı mı sevmiyor diye düşünüyordum önceden ama gayette iyi biliyormuş bugün onu gördümBu adamlar saf ya valla saff..
Evlenmeden belli ediyorlarda biz anlamak istemiyoruz işte..
Sonlar saflar değişiyor saftirik olup çıkıyoruz.
Normalde tavır koyarım hemen anlar fakat bu defa bişey diyemedim.pinti
ben olsam ben necıyım derdimniye alttan alıcaksın kı koy tavrını
Şok oldum bişey diyemedim fakat kendimi çok değersiz hissediyorum. Bir anlık kıxgınlıktan sanırım soğuk hissediyorum ona karşı."aslında sana da almayı düşünüyordum" derken?? Ee alsın o zaman, niye vazgeçmiş düşüncesinden?
Söylemesi hata.....
Ben olsam bozulurdum çoook.
Sevgilimsr bişey demez ama kocamsa ohooo sayar söverdim.
Ama sevgilime karşı bi soğuma da yaşardım yani, ayıp yahu ne biçim muhabbet. İnsan gibi sürpriz filan yapsana be adam!
Siz olsaydınız ne yapardınız benim yerimde yorumlarınızı takip ediyorum fikriniz önemli benim içinSana ayıp etmiş değersiz hissettirmiş
aynını ona yapardım ona kendini değersiz hissettiripSiz olsaydınız ne yapardınız benim yerimde yorumlarınızı takip ediyorum fikriniz önemli benim için
Allah aşkına nerde buldun bu öküzü birde 3 yılını mı verdin? sadece doğum gününde hediye alan sevgili mi olur ? evlenince zırnık göremezsin sinyali bu yani, ay kocam bana her gün çicek alır gelir diyenlere imrenerek bakarsın, daha böyle çok konu açarsın yani.
Aynen anladı ayıp ettiğini beni de ekledi sonradan ama alıcağından değil bundan önceki işinde de böyle yapmıştı sana ilk maaşımla hediye almayı düşünüyorum dedi ve kaldı..söylediğiniz gibi ağzında kaçırmış sonra sizi de ekleyivermiş mecburiyetten
belli bir müddet soğuk davranın ya da konuşmalarınızda anlayacağı şekilde laf sokun ne diyelim artık
ya da para biriktirdim ablama babama sürpriz hediye alıcam diyiverin karşılığında istediğiniz cevabı verirse yapıştırırsınız o zaman içinizdekileri.
Beni herkesten çok sevdiğini söyler en sevdiğim varlığımsın ilk sırada sensin der her zaman sadece annemle kıyaslarsam annemden de vazgeçemem senden de ama evlenince sen daha öncelikli olucaksın gibi şeyler söylemişti. Ben sormam pek böyle şeyleri kendi söyledi.Normalde nasildir? Yani ailesini sizden önde mi tutar? Az cok anlar insan.
Eger oyleyse bozulmakta haklisin. Ama artik dile getirme bence.
Belkide sanada alcakti ama supriz olsun diye soylemedi senin bozulduğunu anlayinca sanada alcaktim dedi.
Guddirik bir hediye için çok uzuluyorsun bence. Ne diyecekti ki sana. Aileme hediye alacağım sana da alacağım mi demeliydi.Beni herkesten çok sevdiğini söyler en sevdiğim varlığımsın ilk sırada sensin der her zaman sadece annemle kıyaslarsam annemden de vazgeçemem senden de ama evlenince sen daha öncelikli olucaksın gibi şeyler söylemişti. Ben sormam pek böyle şeyleri kendi söyledi.
Ama artık bana bunları dese bile inandırıcı gelmicek çünkü beni düşünmemiş bile...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?