sevgiliniz size surekli cevresinde ki insanlarin sizi ona yaki$tirmadigini soylerse

tepkisi ne oldu çakma brad pitt in ? :)) kızma ona böyle dediğim için ama seni o kadar üzmüş ki çok sinir oluyorum ona !!!

Aynen cakma Brad Pitt :))...yok canim ne kizicam ;) az bile ona.

Ilk once sasirdi, uzgun bir ses tonuyla seni cok uzmusum canim, ozur dilerim dedi, gelince konusuruz lutfen boyle yapma dedi. Bende yok bitti dedim kusura bakma, icimde sana karsi ufacik bi kirinti birakmadin, soyle o beni begenmeyenlere sana bulsunlar yanina yakisan bi hatun..bye diyip yuzune kapattim

ya sevgiliyken bunu söyleyen evlenince neler söyler kim bilir.Çok sevsen bile mi ne demek yani,Sırf seviyom diye ağzından çıkan lafın kulağına ulaşmadığı biriyle kör sağır yaşamak istiyorsanız siz bilirsiniz tabi ,biz ne diyelim??????

Cok haklisiniz, ben aptalliktan katlandim ve sesimi cikarmadim bugune kadar.
Ama bene ondan ayrildim :))

senin yüreğin yeter gülümmm! nazik ve düşüncelisin.. seni bunca üzen adamın bile düşünki tatilden dönüşünü bekliyordun.. emin ol o seni kaybetmiş bebişim.. Allah sana yüreğine göre birini verecek.. Hiiçç ama hiiçç üzülme sen emi? :)) ardı karanlığa bakan kapılar kapatılmalıki hanemizdeki ışık boşuna o karanlığı aydınlatmaya çalışmasın :))

:))tesekkur ederim canim benim o senin nazikligin. Oyle vallah beklicektim.

Umarim cnm :)...uzuldum yine de, yani keske boyle olmasaydi.

Cok dogru :)).

Sende evleniyor musun? Oyle yaziyor alta..dugunumuze 20 gun kaldi diye?

:))tesekkur ederim canim benim o senin nazikligin. Oyle vallah beklicektim.

Umarim cnm :)...uzuldum yine de, yani keske boyle olmasaydi.

Cok dogru :)).

Sende evleniyor musun? Oyle yaziyor alta..dugunumuze 20 gun kaldi diye?

canım benim ben 5 yıllık ilişkimi şakk! diye kestim attım.. nişanlıydım ayrıldım üstelik.. ne bana bir saygısızlık etti ne başka birşey .. birazcık zamanın verdiği bıkkınlık birazcık ailevi sorunlar derken bana geldiler.. ve hep adını koyamadığım bir hissizlik bi olmamışlık içimde .. onun üzerine daha niceee flörtlerim oldu.. şimdiki nişanlım yani 20 gün sonra evleneceğim adamı tanıdıktan sonra dedimki Allah'ım kimlere nelere ağladım üzüldüm.. Ama sen yüreğini bildiğin kulunun yanındaymışsın.. Meğer beni kimse sevmemiş kimse aşık olmamış eğer aşkta sevgide buysa dedim.. Allah herkese öncelikle yüreği temiz birini nasip etsin derim.. hep dedimki hayırlıysa olsun.. hem sevgili, hem arkadaş, hem sırdaş, hemde baba olsun.. çok ama çokk önemli.. yaşın ilerledikçe aşktan daha önemli şeyler olduğunu anlıyorsun..

arkadaşım ne zaman ayrıldın sen yaa bir geldim 36 sayfa mı ne olmuş kısacık özet geçer misin? ilk okuduğumda konu beni geçmişime götürmüştü.
eski sevgilim de beni hiç beğenmezdi. sürekli eleştirirdi kalbimi kırardı. aşkın gözü kördü de... neyse ya...

Aynen cakma Brad Pitt :))...yok canim ne kizicam ;) az bile ona.

Ilk once sasirdi, uzgun bir ses tonuyla seni cok uzmusum canim, ozur dilerim dedi, gelince konusuruz lutfen boyle yapma dedi. Bende yok bitti dedim kusura bakma, icimde sana karsi ufacik bi kirinti birakmadin, soyle o beni begenmeyenlere sana bulsunlar yanina yakisan bi hatun..bye diyip yuzune kapattim[/QUO
aferim kız sana valla çok iyi demişsin. hatta az bile söylemişsin :) allah iyi insanlar çıkarsın karşına

canım benim ben 5 yıllık ilişkimi şakk! diye kestim attım.. nişanlıydım ayrıldım üstelik.. ne bana bir saygısızlık etti ne başka birşey .. birazcık zamanın verdiği bıkkınlık birazcık ailevi sorunlar derken bana geldiler.. ve hep adını koyamadığım bir hissizlik bi olmamışlık içimde .. onun üzerine daha niceee flörtlerim oldu.. şimdiki nişanlım yani 20 gün sonra evleneceğim adamı tanıdıktan sonra dedimki Allah'ım kimlere nelere ağladım üzüldüm.. Ama sen yüreğini bildiğin kulunun yanındaymışsın.. Meğer beni kimse sevmemiş kimse aşık olmamış eğer aşkta sevgide buysa dedim.. Allah herkese öncelikle yüreği temiz birini nasip etsin derim.. hep dedimki hayırlıysa olsun.. hem sevgili, hem arkadaş, hem sırdaş, hemde baba olsun.. çok ama çokk önemli.. yaşın ilerledikçe aşktan daha önemli şeyler olduğunu anlıyorsun..

:(( uzuldum canim, hic ama hic kolay olmamistir senin icin...hem nisanliymissiniz hemde 5 senelik bir iliski, ne olursa olsun kolay olmamistir....hissetmissin demek ki olamiyacagini ama hayirlisi buymus belki de.

Ne guzel mutluysan ve oyle dusunuyorsan:))...Amin canim umarim oyle olur hepimiz icin, evet karsin da ki insan cooook onemli.

Dogru asik oldugun insanla olmussun ama mutlu olmamissin neye yarar.

Canim insallah cok ama cok mutlu olursun bundan sonra, bir yasam boyu birbirinizi sevmeniz ve hep nese icinde, huzurlu bir hayat surmeniz dilegimle :)))simdiden tebrikler

Bende ilerde boyle dusunurum herhalde :)

arkadaşım ne zaman ayrıldın sen yaa bir geldim 36 sayfa mı ne olmuş kısacık özet geçer misin? ilk okuduğumda konu beni geçmişime götürmüştü.
eski sevgilim de beni hiç beğenmezdi. sürekli eleştirirdi kalbimi kırardı. aşkın gözü kördü de... neyse ya...

30/03/13 de.
Sozluyduk, nisanlanacaktik...surekli cevresindekilerin beni guzel bulmadiklarini soyler dururdu, bende bir gun bile sesimi cikarmadim bu dediklerine ama cok uzuluyordum.
kimseye de anlatmadim hatta ben mi abartiyorum dedim kendi kendime, ama ayrilmayi dusunmuyor da degildim...sonra buraya uye oldum, ben mi abartiyorum diye dusunmeye basladigim icin, burda ki kizlarin ne dusundugunu bilmek istedim. kafam da netlestirdim ve ayrildim, simdiden ustumden bi yuk kalkmis gibi hiss ediyorum :).

:((, demek ki bi ben yasamamisim bunlari....ne gibi elestirilerdi? Boyle ask olmaz olsun

sen de her ana baba evladı gibi el üstünde tutulmaya layıksın
seni el üstünde tutacak adamı bekle

Üzülerek soyluyorum kı; bu ılıskının sonu hayra alamet degıl! Bır kere madema onlar yakıştırmıyor, bır densızlık edıp hakkında ılerı gerı konuşuyor; esas müstakbel eş adayının sana bunları ıletmesı bence cok daha cırkın ve vahım olan...benım anladığıma gore; asıl kendısı senı kendıne layık gormuyor ve bunu sorumluluğu kendı ustunden atarak dolaylı yoldan sana hıssettırıyor...tabıı yıne de kendın bılırsın ama bence bağrına taş bas ve yol yakınken dön...

Pardon yeni goruyorum yazdigini....

Olmadi zaten canim bitti en son...
Aynen, hadi millet soyluyordu ama o patavatsizin gelip bana soylemesi cok sacma, artik kimi yanina yakistiriyorlarsa gitsin onunla olsun kendini bilmez

yar saçların lüle lüle hadi sana güle güleeee..... bu şarkı eşliğinde kapıya kadar uğurlaman gerek....

Back
X