cnm bunu sordugumda bana oyle acıklamalar yapıyrkı ben sordugm ıcın utanyrm hataa özur dıleycek duruma gelıyrm neredeyse yanıı kendınce okadar gecerlı acıkamalar yapıyr kı bende kalakalıyrm bunları söylerkende duzelmıcem demıyr ama oyle bı konuusyor kı sen kendını suclu hıssseddyrsn bunu denedım ıkı kez olmadı dmemek kı artık baska taktık kullanmalıym ve sanırım dedıklerımı yapıcammm işe yarayacagını sanıyrm yaptıkca sızınle paylasırm
Aynı durumları bende yaşadım canım onun için net olarak sana söyleyebilirim ki, bu adam seni sevmiyor.Senin onla ilgilenmenden hoşlanıyor sadece. Beni böyle kabullen gibi bir mantık yok çünkü. İnsan sevdiği için çok meşgul dahi olsa 1 dakikalık zaman yaratır arar senin sesini duyar. 1 saatliğinede olsa görmeye gelir. Onun için tavrını kesin koymalısın, diyeceğin şey bana bahane üretme çözümle gel. Bana ilgi alaka göstermediğin sürece ben yokum. Olay bu kadar basit.
Aynı dertten muzdaribim, off ki off, ne off, benimki de hemen hemen böyle, seninki gibi aynı, aynılarını söylüyor, bekle, sabret, herşey yoluna gircek, yoluna koycam herşeyi, bilmem ne diyor, bende her seferinde dayanamıyorum, yumuşuyorum, ne olacak bizim halimiz böyle yaa, hemen affediyoruz, kıyamıyoruz, onlar için o kadar çok fedakarlık yapıyoruz ama onlar hiç kıllarını bile kıpırdatmıyorlar.
Evlilik kararı çok önemli bir karar. İlerde keşke biraz daha bekleseydim belki daha uyumlu biriyle olabilirdi diyebilirsiniz. Seçilen değil seçen olduğunuz fikrini düşünün. Kadınlar seçer, erkekler rakiplerinin arasından seçilir. Nişan kararından bile dönülebiliyorken şu raddeden dönmek sizin için zor olmamalı. Çünkü bu süreçler niçin var, karşınızdaki insan doğru insan mı diye. Bence acele olmasına izin vermeyin. hatta nişan değilde önce söz olsun, biraz daha tanıyalım birbirimizi diye seçen kişinin siz olduğunu hissettirmeye başlayın. gerçek budur. ancak aklı bu şekilde başına gelir birşeyler yapması konusunda. Bu süreçtede sevginizi kenara bırakın ve iyi düşünün bu kişi sizi tamamlıyor mu, istediğiniz özellikler var mı? Süreci uzatmanın zararı yok.Söz konusu hayatınız. sınavdanda daha büyük sonuçları var bu evlilik olayının. Aklınızı sınava verememeniz doğal bu yüzden.
ne dedi peki ne dediiiii
4 aydır resmı bı sekılde görustugum bırı var görucu usulu oldu ondan cok hoşlanıyrm gun gectıkcede baglandım ıyıce ama sankı o benm kadar sevmıyor gun ıcınde ben onu hıc aramıyrm benı aramasını beklıyorum mesajda atmıyorum cogu zman 10dk konusuyor telefonda ılk kez gecen gun 1 saat konustuk yanı görstugumuzden berı toplasanız 2 yada 3 kez uzun konustuk hakettıgım ılgıyı göremıyorum okadar anlayıslı davranıyorum sorun cıkartmıyorum ne bıleyım ona yuk olmuyorum kısacası ama bu durum benı cok uzuyor duzgun hos bırı aılelerde onaylıyor ılıskımızı ama nolur yardım edın benm göremedıgım bırseyler mı var acaba daha ılıskının cicim aylarında bu tuhaf degılmı yaa haftada bı görusuyorz zaten 4aydr 3 4 kez ertelemek zorunda kaldı görusmelerımzı ama benm kadar sorun etmıyor bunuu ben konusunu acıncada senı sevıyorum ama elımde degıl işlerim çıkıyor olur böyle seyler benı anlamalısın ben böyleyım sevgımı bellı edemem basıt bı adamım ben benı allttan almalısın bu ılıskıyı bıtırsen bıtırsen sen bıtırırsın sabırlı ol evlenınce daha farklı olur ortamımız yok sımdı deyıp duruyor ama 4 aydr beraberz daha gecen gun ben dıyene kadar sarılmamıstım bıle ona cekıne cekıne sarılmak ıstedgımı söyledımde arabada bıyerde durduk sarıldım bı dak kadar sızce bunlar normal mı benı aptal yerıne koyıyor olabılır mı onu cok sevdıgımı anladı da onadan mı boyle davranıyor lutfen yardm edın caresız hıssedyrm onu kaybemek ıstemıyrm ne yapmalıyım kendımı gerı mı cekeyım ama nasıl yapılır lutfen ben onu ıstyrm ve elımden ne gelıyosa yapmalıyım
aslanlar aslanlar aslanlar... vakit kaybılar.ne kadar vasat ilişkim olduysa onlarla oldu.sevilmekten ilgi görmekten hoşlanıyorsan yanlış adamla berabersin.ego tatminleri bencillikleri yetişilmeyecek düzeyde.aramaz sormaz çiçeği bırak kibrit çöpü almazo kaçtıkça sen de kendini ona aşık zannedersin değere biner gözünde.
evettt yaaaa tam bır aslan erkegı işimiz var deseneeeeamaa artık bulastım ona ve fark ettım kı o hıcbırseyı bılınclı yapmıyor yanıı konuusnca cıkıyor ortaya bılerek kaçmıyor yada bılerek ıhmal etmıyor ona göree o herseyı normal yapıyor olması gerekenlerı yapıyorr cidden bana dedıgı gıbı ben basıt bı adamm canm böyleyım dıyorr neysee artık ugrasıcaz baska carem yok ona alıstım ve onu sevıyorumm bugune kadar hep ılıskılerımde sımartıldım pohpohlandım sımdıde durum tam tersı neysee artık
öküzün teki çıkar aşık olursun işteD: ahahah ne diyim tatlım bana göre değil çünkü ben de egoistim o aramaz ben de aramam o mesaj atmaz ben de atmam kavga gürültü biter gider aslanlarla böyle oldu karşılıklı ego tatmini yaptık galip gelemedik babam aslan annem terazi .ancak bir terazinin sabrı ve hoşgörüsü başgelebilir bu adamlarla ama kesinlikle ben değil nayır senin burcun ne ki tatlım :)
ayy harikasınnnbenm burcum yay canm bende cok uyumluyumdur özgurlugume duskunm en zından kısıtlamaz benı sanırım bulastık artık napalım aslındaaa bende tutarsızm yanı bı erkek benmle cok ılgılendıgınde sımarttgnda ozman da pek deger vermıyorum en son ılıskımde böyleydı durum allah belamı verdı yanıı neysee artık atraksiyon heyecan devam edıcezzz
ben de yay burcuyummmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?