Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eğer gerçekten seviyorsa sürekli buluşmak, seni görmek isteyecektir tabi.. biz son sevgilimle çok mutluyduk ve bir gece saat 02:00 sularında özlediğini söyleyip yarım saatlik mesafeden evime gelmişti beni 5 dakika görebilmek için.
ama eğer sürekli bir bahane bulup seni ekiyorsa, görüşmek istemiyorsa, kaçıyorsa tehlike çanları çalıyor demektir.
Allah daim etsin mutlulugunuzu :97:bız 4 4luk anlasamask sureklı kavqada etsek dun bırlıkteydık butun qun aksam ewe qıttım arıyo ozledım dıo sabah arıyo nıe yanmda deılsın dıo ıs yerlermız 2 saatlık uzak olmasına raqmen ve ısten ızın almakta zorlanmasına raqmen yarın oqlene kadr ıse qıtmıckmıs cok ozlemıs cunku :) ayy canım benım yaa bak sımdı bende ozledım he:d
Allah daim etsin mutlulugunuzu :97:
saoll tatlımmm :) allahım hepmızn yuznu quldursun ıns
Elbetteki seven insan buluşmak için can atar. buluşmak istemiyorsa yeterince sevmiyordur![]()
sebep sadece sevmemesi midir ?[/QUOTE
![]()
sebep sadece sevmemesi midir ?![]()
Değildir tabiki de işi gücü vardır yoğundur. Ama bu çocuk hiç mi eve gelmiyor? Akşamları 5 dk da olsa görebilmek için insan nelerini vermez ki![]()
bence işi gücü onu haklı çıkarmaz.1 saatini bile ayıramıyor mu?bana değer veriyorsa eğer buluşmak için can atmalı, imkanlarını zorlamalı![]()
Çok fazla can atıyor hemde. Biz aynı yerde oturduğumuz için iş çıkışları görüşüyoruz 10 dk da olsa. Ben bazen cok yorgunum eve gidicem diyorum bozuluyor hemen. Eskiden hiç böyle değildi![]()