Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben dün öğrendim dünden beri onu rezil etmek her yerde söylemek istiyorum
Hala inanamıyorum,konduramıyorum.olmaz diyorum.bu nasıl birşeydir böyle.sahi hepimiz lanetlendik mi?noldu böyle insanoğluna,vay halimize ki ne vayyy
Yooo,onu kabul etmİyor mİkrop.(kÖtÜ kelİmeler kullanmamaya Özen gÖstereceĞİm,fakat,aĞzımdan kaÇabİlİr,kusuruma bakmayın,sÖzÜm meclİsten dıŞarı).bİr kereydİ dİyor,meraktı dİyor,nasıl olduĞunu ben de anlamadım dİyor.senİ sevİyorum dİyor.ben de dİyorum kİ bu adam evlenmek İÇİn neden bu akdar ısrar edİyor,acele edİyor.
Ben bİr defa ŞÜphelendİm.baŞka bİr kadın tabİİ.Öyle dÜŞÜnÜyorum.bİraz İma etmeye ÇalıŞtım.ÜÇ gÜn konuŞmadı benİmle.ben ŞİzofrenmİŞİm,ben İyİ bİr senarİst olurmuŞum,Çok kuruntuluymuŞum...ya demedİĞİnİ bırakmadı.sonra ben ne yaptım,neredeyse yalvararak ÖzÜr dİledİm onu kırdıĞım,ona gÜvenmedİĞİm İÇİn.