• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgiliniz veya eşniz sizi bir erkekle aldatsa ne yapardınız?

Delirmek üzereyim,kafayı yiyecem.resmini internet sitelerine vermek istiyorum,ama kendime yakıştıramıyorum.ya bu erkeklerde nasıl bir nefis ben anlamıyorum ya.kızlar lütfen akıl verin bana.yakınımdaki kimseyle konuşamıyorum.

Hala inanamıyorum,konduramıyorum.olmaz diyorum.bu nasıl birşeydir böyle.sahi hepimiz lanetlendik mi?noldu böyle insanoğluna,vay halimize ki ne vayyy

Hanımlar lÜtfen kımseye gÜvenmeyın,ınanın dÜnyanın Çıvısı ÇıkmıŞ.ar,namus,ahlak hepsı hak getıre.

Hala inanamıyorum,konduramıyorum.olmaz diyorum.bu nasıl birşeydir böyle.sahi hepimiz lanetlendik mi?noldu böyle insanoğluna,vay halimize ki ne vayyy

yaa buu berbat bişey ewet çok haklısın ama bence deqmez düşme onun sewiyesine derim .denqesizmiş zaten:tomato::tomato: madem eşcinselsin tamam anladık ama neden birde bayan sewqilin war.:mymeka:bence sakin ol öle karar werr

Ne denilebilir ki bu durumda,ne söylenebilir.belki aklımdan geçenleri paylaşır rahatlarım biraz diye düşündüm,ama kimsenin bu konnuda söyleyebileceği birşey yok sanırım.çok ağır arkadaşlar çook ağır geliyor.

Yooo,onu kabul etmıyor mıkrop.(kÖtÜ kelımeler kullanmamaya Özen gÖstereceĞım,fakat,aĞzımdan kaÇabılır,kusuruma bakmayın,sÖzÜm meclısten dıŞarı).bır kereydı dıyor,meraktı dıyor,nasıl olduĞunu ben de anlamadım dıyor.senı sevıyorum dıyor.ben de dıyorum kı bu adam evlenmek ıÇın neden bu akdar ısrar edıyor,acele edıyor.

merakmı? bir keremi.?
iğrenç bişey bu. kabul edilemez bişey.
iyikide evlenmemişsin onunla.

Yooo,onu kabul etmİyor mİkrop.(kÖtÜ kelİmeler kullanmamaya Özen gÖstereceĞİm,fakat,aĞzımdan kaÇabİlİr,kusuruma bakmayın,sÖzÜm meclİsten dıŞarı).bİr kereydİ dİyor,meraktı dİyor,nasıl olduĞunu ben de anlamadım dİyor.senİ sevİyorum dİyor.ben de dİyorum kİ bu adam evlenmek İÇİn neden bu akdar ısrar edİyor,acele edİyor.

sakın ewlilik falan düşünme ence buqün bunu yapan yarın neler yapmazz aslaaaa derim..
ya bu çok farklı bi konu ne denilebilirki bu durumda sadece sapıklık demek geliyo içimden hastaalık belkide bunun merakı olabilrmi allahım esirqesin.korusun böyle şeylerden ewlerden ırak.bence sen dua et
çok şanslıymışsın bunu daha yolun başında fark etmişsin ya birde ewlensen falan ne olacaktı ya hamile falan olsaydın.heşeyin hayırlısı bence ama üzülmen bile mantıksın tamam
zoruna qitmiştir çok zor bir durum ama bence fazlada takmaa

Ben bır defa ŞÜphelendım.baŞka bır kadın tabıı.Öyle dÜŞÜnÜyorum.bıraz ıma etmeye ÇalıŞtım.ÜÇ gÜn konuŞmadı benımle.ben ŞızofrenmıŞım,ben ıyı bır senarıst olurmuŞum,Çok kuruntuluymuŞum...ya demedıĞını bırakmadı.sonra ben ne yaptım,neredeyse yalvararak ÖzÜr dıledım onu kırdıĞım,ona gÜvenmedıĞım ıÇın.

Ben bİr defa ŞÜphelendİm.baŞka bİr kadın tabİİ.Öyle dÜŞÜnÜyorum.bİraz İma etmeye ÇalıŞtım.ÜÇ gÜn konuŞmadı benİmle.ben ŞİzofrenmİŞİm,ben İyİ bİr senarİst olurmuŞum,Çok kuruntuluymuŞum...ya demedİĞİnİ bırakmadı.sonra ben ne yaptım,neredeyse yalvararak ÖzÜr dİledİm onu kırdıĞım,ona gÜvenmedİĞİm İÇİn.

erkek milleti işte aslında suçlu insan zeytin yagı ğibi üste çıkmaya çalışır biz anlamıyoruzzz

Kızlar allah rızası ıÇın sÖyleyın,ben bunun altında kalamam,ama aklımı bıryere sıĞdıramıyorum,beynım gıttı,hıncımı nasıl alayım,ıÇımı nasıl soĞutayım,ben bu top top top a ne yapayım?

canım ya çok kötü bişey haklısın çıldırmakta ........:delphin:.şok oldum inan .:1shok:.benim başıma gelse inme iner heralde..akannehirbir kadınla aldatmasını tercih ederim o durumda .....Allah korusun ........uzak dur canım sapkınlık bu bir kere olmuş,merakmış !ne demek ya özrü kabahatinden büyük......arkası gelir canım bunun Allahtan evlenmeden kurtuldun ya evli olsaydın .........offf offf çok zor ama kurtul ondan ...merak ettim nasıl anladın ?yada yakaladın ?kolay değildir anlamak derler de ....geçmiş olsun canım diyecek birşey bulamadım başka...bilmiyorumkismile

Annem gelıp gelıp gdıyor.sabah kalkamayacaksın dıye bana kızıyor.sız fıkırlerınızı yazın nolur.ben ıŞyerınde okurum yarın.bıraz ıÇımı soĞuturum.sızın aklınıza zekanıza gÜvenıyorum.allah hepınıze rahatlık versın.selam ve dua ıle...

Back
X