___fstk dediydi
delikafadulden
buda yeni adet olduHanımlar ne yaptınız ya bÖyle,allahaŞkına yapmayın?bİr derdİmİ aÇmak,rahatlamak ve fİkİr almak İstedİm,yalancıya Çıkardınız benİ.nelere dİkkat edİlmİŞ de,oralardan yalan olduĞuna daİr İpuÇları yakalanmıŞ.Çok ÜzÜldÜm.İnanın Çok ÜzÜldÜm.belkİ bİrbİrİmİzİ tanımadıĞımız İÇİn,bu Önyargılar belkİ normal ama benİm derdİm baŞka ya.ben bunları hİkaye yazayım,İnsanlar da yorum yapsınlar dİye yazmadım.ben gerÇekten kendİmİ Çok kÖtÜ ve yalnız hİssettİĞİm bİr anda kendİme dert ortaĞı aradım.derdİme ortak olmaya ÇalıŞan bÜtÜn hanımlara can-ı gÖnÜlden teŞekkÜrederİm.anlamayanlar veya yalan olduĞunu dÜŞÜnenlere de dİyecek pek bİrŞeyİm yok.sadece Şunu sÖyleyebİlİrİm;bu rezaletİn İnsana neler hİssettİrdİĞİnİ bİr yaŞayan bİlİr,ama dİlerİm allahtan bunu yaŞayan en son kİŞİ de ben olayım.allah baŞka kİmsenİn baŞına vermesİn,kİmseyİ de sevdİĞİyle İmtİhan etmesİn.
Mesajların bazılarından burada kalmamın sorun ÇÖzeceĞİne deĞİl Çok farklı polemİklere sebep olacaĞını dÜŞÜndÜĞÜm İÇİn;sanırım bu son mesajım olacak,en azından bu konuda.belkİ de ruhen Çok kırılgan bİr dÖnemİmde olduĞum İÇİn bu yazılanlar da kırıyor benİ,her ne kadar sİzİ tanımasam da.ama samİmİyetle sİzlerle paylaŞtıĞım Çok hassas bİr konunun boyutunun bÖyle İpe alınması daha da kırıcı.kİmse bana hadİ bİr Şey anlat da bakalım ne kadar İnandırıcı olacak dİye bİrŞey demedİ kİ ben bÖyle bİrŞey anlatayım.ÜyelİĞİme ve takİp ettİĞİm konulara da bakarsanız İlgİ alanlarım saÇ dÖkÜlmezİ(alopesİ)ve dİyet.Çok fazla da mesajım yoktur.
Yazdıklarımı okudunuz,yazdınız,paylaŞmak İstedİĞİnİz,hepİnİz hakkınızı helal edİn hepİnİz allaha emanet olun.
biri gitti digeri geldi buyrunnn guclubacismileseni burda en iyi ben anlarım çünkü benim eski sevgilimde gaydi ve beni saklamak için kullanıyordu ben öpüştüklerini de gördüm canını fazla sıkmamanı tavsiye ediyorum çünkü o zaman kendi kendini yiyip bittiriyorsun muhtamelen iki erkeği yanyana gördüğünde rahatsız olucaksın şüpheyle bakıcaksın ama zamanla atlatacaksın buna emin ol üzülme ben bile daha yeni atlattım atlattım diyorum ama hala kimselere helede erkeklere güvenemiyorum
fıstıkcım çok haklısın... şimdi kendini desteklemek için yeni hesap açmış bence...
kaydirigubbakcemile3__fstk dediydi
bencedeee, baksana yani bu kadarda tesadüf olmaz cünküfıstıkcım çok haklısın... şimdi kendini desteklemek için yeni hesap açmış bence...
cekhuuu cekhuuuuuuualsanaalsanasmilegecen gun gazetede bır yazı okumustum;
bır erkek; eger kızlarla cok ıyı muhabbetı varsa,kuaforden anlıyorsa,kıyafetten anlıyorsa,kızsal sorunlardan anlıyorsa....
escınsel erkeklerden nefret edıyor,hatta tıksınıyorsa.....
ay bır sey daha vardı yaa unuttum sımdı..neyse boyle 3 tane madde sıralamıs ve altına da 'o erkek escınseldır ya da egılımı vardır' yazmıslar..
benım erkek arkdasım; bu ıkı maddeyı de barındıyor :1shok:
yok yok şükürler olsun erkekimden şüphem yok :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?