Sevgiliniz veya eşniz sizi bir erkekle aldatsa ne yapardınız?

Soruya cevap veriyim, o insanın suratına kocaman bir :mymeka: çakardım...
Konu sahibi, bu olayı gerçekten yaşadıysan aynen böyle yap yeter...
Pis sapkın insan.
Ne yapılabilir ki bu durumda?

Hanımlar ne yaptınız ya bÖyle,allahaŞkına yapmayın?bır derdımı aÇmak,rahatlamak ve fıkır almak ıstedım,yalancıya Çıkardınız benı.nelere dıkkat edılmıŞ de,oralardan yalan olduĞuna daır ıpuÇları yakalanmıŞ.Çok ÜzÜldÜm.ınanın Çok ÜzÜldÜm.belkı bırbırımızı tanımadıĞımız ıÇın,bu Önyargılar belkı normal ama benım derdım baŞka ya.ben bunları hıkaye yazayım,ınsanlar da yorum yapsınlar dıye yazmadım.ben gerÇekten kendımı Çok kÖtÜ ve yalnız hıssettıĞım bır anda kendıme dert ortaĞı aradım.derdıme ortak olmaya ÇalıŞan bÜtÜn hanımlara can-ı gÖnÜlden teŞekkÜrederım.anlamayanlar veya yalan olduĞunu dÜŞÜnenlere de dıyecek pek bırŞeyım yok.sadece Şunu sÖyleyebılırım;bu rezaletın ınsana neler hıssettırdıĞını bır yaŞayan bılır,ama dılerım allahtan bunu yaŞayan en son kıŞı de ben olayım.allah baŞka kımsenın baŞına vermesın,kımseyı de sevdıĞıyle ımtıhan etmesın.
Mesajların bazılarından burada kalmamın sorun ÇÖzeceĞıne deĞıl Çok farklı polemıklere sebep olacaĞını dÜŞÜndÜĞÜm ıÇın;sanırım bu son mesajım olacak,en azından bu konuda.belkı de ruhen Çok kırılgan bır dÖnemımde olduĞum ıÇın bu yazılanlar da kırıyor benı,her ne kadar sızı tanımasam da.ama samımıyetle sızlerle paylaŞtıĞım Çok hassas bır konunun boyutunun bÖyle ıpe alınması daha da kırıcı.kımse bana hadı bır Şey anlat da bakalım ne kadar ınandırıcı olacak dıye bırŞey demedı kı ben bÖyle bırŞey anlatayım.ÜyelıĞıme ve takıp ettıĞım konulara da bakarsanız ılgı alanlarım saÇ dÖkÜlmezı(alopesı)ve dıyet.Çok fazla da mesajım yoktur.
Yazdıklarımı okudunuz,yazdınız,paylaŞmak ıstedıĞınız,hepınız hakkınızı helal edın hepınız allaha emanet olun.

kizlar kusura bakmayin ama ben inanmiyorum, okadar karisik anlatilmiski..neyi okudumu anlamiyorum, ve bunun biryerden kopyalanip buraya eklendiginden eminim....okadar olay oluyor da bilmem ne, adam anlamadan dinlemeden bagirip cagiriyor.....ayyyy cok karisik ben inanmiyorum

ya boyle sapkinliklarla bizlerin neden midesini bulandiriyorsunuzki sizde her önunuze gelenle arkadaslik yapmayin arastirin sorun

seni burda en iyi ben anlarım çünkü benim eski sevgilimde gaydi ve beni saklamak için kullanıyordu ben öpüştüklerini de gördüm canını fazla sıkmamanı tavsiye ediyorum çünkü o zaman kendi kendini yiyip bittiriyorsun muhtamelen iki erkeği yanyana gördüğünde rahatsız olucaksın şüpheyle bakıcaksın ama zamanla atlatacaksın buna emin ol üzülme ben bile daha yeni atlattım atlattım diyorum ama hala kimselere helede erkeklere güvenemiyorum

daha neler duyucaz allahım yaaa:1shok::1shok::1shok:şok oldum cidden
evlenmeden önce öğrendiğin için şanslısın canım
hiçbir şey yapma yüzüne bile bakma bırak kendi pisliğinde boğulsunkötükedihüso

buda yeni adet oldu
ben küstüm size gidiyorum ayaklari fln :2:
gitme lütfen özür dileriz :gitme: dememizi beklemiyosun heralde dimi
heyy allaahim yaaa :umursamaz:

biri gitti digeri geldi buyrunnn guclubacismile
mesaj sayisida 3
ya ben iyice paranoyak oldum sempatiksalakcinni
yada sapiklar sürekli fink atiyo burda :mymeka:
kii bence ikinci secenek gercege daha yakin

fıstıkcım çok haklısın... şimdi kendini desteklemek için yeni hesap açmış bence...

gecen gun gazetede bır yazı okumustum;
bır erkek; eger kızlarla cok ıyı muhabbetı varsa,kuaforden anlıyorsa,kıyafetten anlıyorsa,kızsal sorunlardan anlıyorsa....
escınsel erkeklerden nefret edıyor,hatta tıksınıyorsa.....
ay bır sey daha vardı yaa unuttum sımdı..neyse boyle 3 tane madde sıralamıs ve altına da 'o erkek escınseldır ya da egılımı vardır' yazmıslar..
benım erkek arkdasım; bu ıkı maddeyı de barındıyor :1shok:

ayy cekhu :) bi dengesiz hepimizi paranoyak yapıcak nerdeyse :) ben size eşcinsel tarifi yapayım sürekli yanlız kalmak isteyen hatta yanlız yaşayan görünüş de çok maço tiplerdir... zaten kendin de bunu fark eden insan kızlarla sadece sohbet eder :) sevgili olmaz bundan emin olun ooof ya :) hahaha gülecem yaa :) ooof cekhuuuu :)

kaydirigubbakcemile3
fıstıkcım çok haklısın... şimdi kendini desteklemek için yeni hesap açmış bence...
bencedeee, baksana yani bu kadarda tesadüf olmaz cünkü

cekhuuu cekhuuuuuuualsanaalsanasmile
delinin biri kuyuya tas atmis 40 akilli cikaramamis hesabi seninkide kaydirigubbakcemile3

ya bu arada suan KK hanimlari beni cok sasirtti
nasil olurda böyle bi konuda reytingler tavan yapmaz yaaaadelikafadulden
:roflol:

neeeeeeeeeee Allahım ne günlere kaldık Allah göstermesin böyle bişi yarabbimmmmmmmmmmmmmmmmmm:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…