merhaba,değindiğiniz bir konuda özellkle çok önemli bir durum var maalesef;bugün psikoloğa gitmek zorunda kaldım.yanlış anlaşılmasın,psikoloğa gitmek değil zor gelen,bu insan müsfeddesi adamın benim ruh sağlığımı bu denli bozması daha da üzüyor beni.
Oldukça tecrübeli olduğu belli olan,45-50 yaşlarında müspet bir hanımdı psikoloğum.söyledikleri beni çok şaşırttı.türkiye de cinsel tercihi çok farklı olan ama bunu ömrünün sonuna kadar gizlemeyi başaran her kesimden,her yaştan çok ama çok fazla erkek var.benim durumumda olan kadın sayısı çok fazlaymış.
Yooo,onu kabul etmİyor mİkrop.(kÖtÜ kelİmeler kullanmamaya Özen gÖstereceĞİm,fakat,aĞzımdan kaÇabİlİr,kusuruma bakmayın,sÖzÜm meclİsten dıŞarı).bİr kereydİ dİyor,meraktı dİyor,nasıl olduĞunu ben de anlamadım dİyor.senİ sevİyorum dİyor.ben de dİyorum kİ bu adam evlenmek İÇİn neden bu akdar ısrar edİyor,acele edİyor.
eşcinsellik başka şeydir, biseksüellik başka şey.
Eşcinseller malum sadece kendi cinsleriyle beraber olurlar ama biseksüeller her iki cinsle birden.
Arkadaşınızın eşcinsel olduğunu düşünmüyorum. Biseksüel gibi duruyor daha çok.
Bana sorarsanız onu rezil etmek, ifşa etmek gibi faaliyetlerle uğraşmayın.
Bu ilişkiden çekilin sadece, bırakın o kendi doğrusunu arasın, yaşasın ve bulsun.
Yaşadığınız şeyin kolay olmadığını biliyorum, ayrıca size inanıyorum da.
40 yıllık hayatımda bundan daha beterlerini gördüm ve hayatta her şeyin yaşanabileceğini bilecek kadar hayat tecrübem var.
Az da olsa tecrübelerime güveniyorsanız yol verin gitsin derim.
Onunla uğraşmak, ona acı çektirmeye çalışmak size daha çok acı verecektir.
Sizin yapacağınız en iyi şey bu olayı yeni bir tecrübe olarak cebinize atmak ve yolunuza devam etmek olmalı. Yargılamadan, kınamadan.... Kınadığımız şeyin her an başımıza gelebileceğini unutmadan.
her türlü iletişiminizi keseceksiniz. biseksüel olduğunu söylemiş. pasif zaten en beteri. yani kadın oluyor ilişkide.anlayan anlamıştır. .bu durum hiç kimseye anlatılıyor en yakın arkadaşşınız sırdaşınız bile olsa. . çıkmazdayım ..ben biraz fazla medeni davranabiliyorum kimseyi dışlamam seçimlerinden dolayı.. arkadaşça konuşuyoruz hala.. eğer beraber olsaydık evlenirdik falan dedi geçen de ne saçmalıosun dedim.. sevgimin bitmediğinin farkında kullanıyor bu durumu.. pasif ilişkiden bana artık bahsetmiyor hiçç..zaten fantazi diyor bu duruma dediğim gibi. bugün bunu diyen yarın allah korusun grup isterim der ben birini mi kınadım başıma geldi bilmiyorum. . çok çaresizim konuşmasam merak ediorum konuşunca moralim bozuluyor depresyona giriyorum resmen evde kimse anlamasın diye kendi kendime çıkıp geziyorum kafam dağılsın diye ama yok. . sevilmeyen biri değilim çok şükür. . ama başkasını gözüm görmüyor ne yapcam bilmiyorum.. değişir mi acaba diyorum kendime güveniyorum .. ben inançlı biriyim ona da söyledim ibadetlerimi yaptığımı ben de isterim böyle olmak dedi allah sevgisiyle yola gelir belki diorum offf kafam çok karışık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?