Sevgiliniz veya eşniz sizi bir erkekle aldatsa ne yapardınız?

başına gelen şeyden dolayı önce geçmiş olsun çok üzüldüm ..çok sarsıcı bir durum gerçekten ...kendini toparlaman zor olacaktır ama toparlanmak zorundasın ..eşçinsellik bir hastalık o yüzden birşeyler yapmayı düşünmekten ziyade kendini bu olaydan sıyırmaya çalış ...ALLAH böyle insanları ıslah etsin ne diyelim...bütün bunlar ahlaki yozlaşmadan sapkınlıktan başka birşey değil ..bu olaya cinsel tercihmiş bilmemmneymiş tutumuyla yaklaşılmaz ,bunun tercihi mercihi olmaz ..bu düpedüz ahlaksızlıktır başka hiçbirşey değil ..KURANDAKı kıyamet alametleri birerbirer vuku buluyor işte ...nasılki kedilere köpeklere tecavüz ediliyor erkeklerle biribrleriyle yatıp kalkıyor ..iğrenç bir durum ..böyle insanlara insan diyesim bile gelmiyor ..çünkü böyleleri insan değil ancak hayvandır bana göre ..hayvanlar da birbirlerine arkadan yaklaşıyorlar ..hayvandan farkı kaldımı şimdi böyle bir insanın ..okuduklarımdan öyle gerildimki tuşlar parmaklarıma yapışıyor resmen ..ALLAH bizi böylelerinden korusun ...

cocukken okula birlikte gidip geldigimiz bi cocukta escinselmis,hatta sevgilisiyle de ayni evde.hem sasirdim hemde sasirmadim ilkokulda bile hareketleri kiz gibiydi.ailesi de biliyor ogullari daha da kotu olmasin diye basindalarmis..bu tarz seyler cok var gizli sakli.
bi arada haberlerdeydi bi suru evli,cocuklu,kariyer sahibi adamlar internette erkek ariyor diye.tehdit falan olunca ihbar ettiklerinde ortaya cikmisti olay..
fazla sasirmiyorum artik..ama cok kotu bi durummm

tam olarak bilmiyorum ama bi ülkede böyle escinsel durumunda olanlara hormonel tedavi uyguluyorlarmis...bi arap ülkesindeydi galiba,,,bilmiyorumkismile

benim tuhafima giden bir durum daha var,,,,kuaför mesleyi yaptigimda orda farkettim bunu...escinsel erkeler neden kuaför mesleyini cok tercih ediyor acaba..

siz yine bekarsınız... burada çok etkilendiğim bir konu vardı, sitenin daimi üyelerinden birinin. kendisi konuşmadıkça rumuz vermem... o hanım evliyken öğreniyor bunu.. yakalıyor sanırım Allah muhafaza. çok da severek evlendiklerini, el üstünde tutulduğunu yazmıştı. yakalanınca adam çok yalvarmış yakarmış ama hanım yine de boşanmış.şimdi ikinci evliliğinde ve bir bebeği var. yani dünyanın sonu değil. bu adamların eşcinsel olup olmaması dışardakini ilgilendirmez tabi, ama sizi buna paravan olarak kullanmasına müsaade etmeyin. aldatma aldatmadır. eşcinsellik hakkında düşündüklerimi söylersem kavga çıkar, belki zaten çıkmıştır okumadım tüm sayfaları sempatiksalakcinni yani böyle olup da saklamak için evlenen çok erkek varmış, dikkatli olmak gerek...

bahsettiğim arkadaşım evli idi..boyunca da bir kızı vardı...
kariyer sahibi,olgun aklı başında ,her konuda fikri olan,kültürlü bir bey profili çiziyordu..ve bana görede öyle idi(özel hayatı dışında)eşi bilgisayar mühendisi ,çok hoş ,düzgün fizikli bir hanımdı ve eşi arkadaşımın bu durumundan haberdar idi,onun eşcinsel olduğunu biliyor ve hatta bir erkek sevgilisi olduğunu da...
buna çok şaşırmış ve affallamıştım ,hala da kabul edilir bu durum değil elbette,insanın aklı almıyor ,''bu nasıl bir evlilik '' demekten kendimi alamadığım çok oldu...

gelelim 2 erkeğin duygusal bağında (evet ,yanlış yazmadım DUYGUSAL BAĞ)neleri gözlemleyip ,birebir yaşadığıma...bir kere benim için çok uçlarda olan şeylere ,radikal boyutlara geçmiştim ben ,tüm bunlara şahit olurken...ama bu tercihi olan o arkadaşımın da insanlığı,beni ondan alıkoymaya ,iş arkadaşlığımı yürütmeme engel olamıyordu...insan gibi insandı cümlesini ,onun için rahatlıkla söyleyebilirim (dediğim gibi özel hayatı dışında)

arkadaşımın ,erkek arkadaşı da bir modacı idi...
onunla buluşacağı zaman ,ağzı kulaklarında,lise aşkıyla yanan bir genç kızın ilk buluşmsına
hazırlanır gibi hazırlık yapması ,saatleri iple çekmesi ,özenli hazırlanıp ,ona büyük bir özen göstermesi,ve erkek arkadaşına duyduğu hisler beni inanılmaz şaşırtmıştı,bu abartmıyorum her buluşmalarında böyle idi,mesai bitmeden uçarak giderdi sevgilisine ...

sonra aylar sonra aralarında bir takım prıblemler yaşanmış ,elbette sormadım ,(duyacaklarıma inanmayı istemedim belki de,bu kadarı yeter bana diye düşündüm sanırım ) iş yerindeyiz yine ,arkadaşım inanılmaz üzgün ,derbeder,hatta salya sümük bir elinde mendil ,bana dert yanıyor ,aşkını ,büyük sevgisini ,onsuz olmak ve yaşamak istemediğini vs vs ..ve ben artık duruma alışmaya gayret eder ve kendimle de mücadele halindeyken ,birden kendimi onu teselli ederken ,barışırsınız ,her ilişkide bu tazr sorunlar aşarsınız vs derken bulabildim ....

zaten şaşkın -dumur eşşek tepmiş misali olan ben ,bir kez daha aynı duyguları yaşamış ve onu anlamaya çalışırken buldum kendimi....
nasıl yani dedim içimdeki düşünceler savaş halinde idi,çinsan olarak çok sevdiğim ama aykırı sapkın olarak nitelendirirdiğim bir ilişkiye az da olsa ortak olmuştum ..
ve bana aşk tan bahsediliyordu ,karşı tarafta aynı durumdaydı ,benim arkadaşımda ,aşklarından hüngür hüngür ağlayan 2 erkek !!!!
inanbiliyor musunuz,aklınız mantığınız bunu alabiliyor mu !!!!
ama ben bunu birebir canlı yaşadım ,gözlerindeki yaşı gördüm ,sevgi sözcüklerini işittim ....
ve kendimi onları teselli etmeye çalışırken ve hatta gözlerim dolmuş içim burkulmuşken buldum !!!!

ve dedim ki; Allah'ım,bu da mı AŞK!!!!???

dip not; kendisine birgün cesaretimi toplayıp ,o önemli soruyu sordum:
ben ...'' ne zaman böyle hissettin kendini ''

eşcinsel olan arkadaşım .... ben hissetmedim ,ben böyle doğmuşum, bende ki var olanı yaşıyorum '' dedi....

bunları niye anlattığımı bilemiyorum...
sanırım içimizde hayatta her türlü karmaşaya,olumsuzluğa,asla dediğimiz şeylerin de asla olmadığını anlatabilmek ve sizlerle paylaşıp ,bilincinde olmanız adına...
bu ve bu insanlar da hayatın içinde ,içimizde....

ben eşcinselliği sapıklık ya da sapkınlık gibi kötü bir şeymiş görmüyorum açıkcası..
hormonal bir şey bu bence..
herkesin hormonları bildigimiz dogruda çalışmıyor olabilir..
bir kadına ilgi duymak bize nasıl igrenc geliyorsa,o erkegede kadına ilgi duymak aynı derecede igrenc geliyor..

bu olayda durum sevgili olunca,isin sekli değişiyor; aldatmaya giriyor..

pandora sorduğunda aldığı cevap; böyle dogmusum olmuş..bu sapıklık değil,bu o kisinin elinde olan bir dürtü değil..o da öyle doğmuş..ne yapsın?
bu yüzden bence eşcinsellik sapıklık değil..

ben eşcinselliği sapıklık ya da sapkınlık gibi kötü bir şeymiş görmüyorum açıkcası..
hormonal bir şey bu bence..
herkesin hormonları bildigimiz dogruda çalışmıyor olabilir..
bir kadına ilgi duymak bize nasıl igrenc geliyorsa,o erkegede kadına ilgi duymak aynı derecede igrenc geliyor..

bu olayda durum sevgili olunca,isin sekli değişiyor; aldatmaya giriyor..

pandora sorduğunda aldığı cevap; böyle dogmusum olmuş..bu sapıklık değil,bu o kisinin elinde olan bir dürtü değil..o da öyle doğmuş..ne yapsın?
bu yüzden bence eşcinsellik sapıklık değil..

Eşcinselliğin sapkınlık olup olmadığıyla ilgili olarak söyleyebiceğim tek şey,kur'an-ı kerim'i rehber alan herkes için bu sapkınlıktır.insanın kendi cinsiyle münasebet kurması elbette sapkınlıktır.meselenin fizyolojik kısmına gelince;bu konuda yeteri kadar bilgi sahibi değilim elbette ama,bildiğim,her insanda hem kadın hem erkek kromozonları bulunmaktadır.yani kadında erkek,erkek de kadın kromozonları vardır.fakat baskın olan kromozon cinsiyeti belirlemektedir.bu bilgi doğrultusunda belki buna eşcinsellik değil de çift cinsiyet denilebilir,ama bunun tedavisinde tıbbi ne gibi önlemler ve tedaviler vardır,hiç bir bilgim yok.bu nedenle bu konuda fazla bişey söylemek çok doğru değil.birkaç güne kadar dünyada bunun bir tek benim başıma geldiğini sanıyordum.ama gördüm ki,bu sık denilebilecek kadar fazla rastlanılan bir durummuş.bu içimi mi rahatllattı,asla!!!aksine mesele;benim için bireysel olmaktan çıktı neredeyse,sosyal,toplumsal bir mesele haline geldi.ricam bu konuda uzman görüşlerin de burada fikirlerini beyan etmesi.bizim de buradan bu konu hakkında bilgi sahibi olabilmemiz.
Bana gelince malum şahısla birkaç kez telefonda görüştük,şu anda ona öfkeden çok sanırım acıyorum.gördüm ki onun durumu benimkinden de zor.ya da bana demogoji yaparak kendisini deşifre etmemem için bana bu şekilde baskı yapıyor.
Ama bu yaşımda (evde kalmış,belki de son fırsatınıı da elinden kaçırmış biri olarak) ben bunun altından kalkamazken,ruhumda çok derin tahribatlar bırakmışken,beynimin bir tarafı sadece bu konuya kilitlenmiş vaziyette.
Ama şu bir gerçek,sevincin paylaştıkça arttığını,acının paylaştıkça azaldığını daha iyi anlamış oldum sayenizde.bazı rumuzların bu sıkıntımı,bu konuyu sabote etme tehlikesiyle de uğraşmak zorunda kalmak,tabi bu kişilerin asıl maksatlarının ne olduğunu,ne olabileeğini de düşündürmüyor değil hani.ama dediğim gibi;benim meselem,lafını sözünü bilmeyen cahil cüheda insanlara meramımı anlatabilmek değil,dilimin döndüğünce bir derdimi paylaşmak,bu konuda sizlerin bilgi ve tecrübelerinden,nasihatlerinden,ve en önemlisi dualarından faydalanabilmek ve inşaallah kimsenin benim yaşadıklarımı yaşamaması için bir nebze de olsa mücadele verebilmek.
"fake" diyen sayın rumuzlar;
bu sitede eminim sizi daha çok ilgilendiren konular vardır.(daha eğlenceli,daha alay edebileceğiniz malzeme çıkar oradan size).o değerli vaktinizi sizin tabirinizle "fake"ile boşuna harcamayın.ben gerekeni yazıyorum merak etmeyin.
Bana yoldaş olan herkese şükranlarımı sunarım.

valla bence ha erkekle aldatmış ha kadınla,yada gelmiş senden ters ilişki istemiş,bence hiç fark yok,ALLAH bizleri şaşırmasın,çok zor gerçekten,insanız,üzülmemiz çok doğal,geçer acısı,ama yınede dua edelim birbirmize

şaka olmalı bu ne ya neler oluyor millete sapkınlık diz boyulmazhaoldumsmileakannehir

Eşcinsellik başka şeydir, biseksüellik başka şey.
Eşcinseller malum sadece kendi cinsleriyle beraber olurlar ama biseksüeller her iki cinsle birden.
Arkadaşınızın eşcinsel olduğunu düşünmüyorum. Biseksüel gibi duruyor daha çok.

Bana sorarsanız onu rezil etmek, ifşa etmek gibi faaliyetlerle uğraşmayın.
Bu ilişkiden çekilin sadece, bırakın o kendi doğrusunu arasın, yaşasın ve bulsun.

Yaşadığınız şeyin kolay olmadığını biliyorum, ayrıca size inanıyorum da.
40 yıllık hayatımda bundan daha beterlerini gördüm ve hayatta her şeyin yaşanabileceğini bilecek kadar hayat tecrübem var.
Az da olsa tecrübelerime güveniyorsanız yol verin gitsin derim.
Onunla uğraşmak, ona acı çektirmeye çalışmak size daha çok acı verecektir.

Sizin yapacağınız en iyi şey bu olayı yeni bir tecrübe olarak cebinize atmak ve yolunuza devam etmek olmalı. Yargılamadan, kınamadan.... kınadığımız şeyin her an başımıza gelebileceğini unutmadan.

monapisa selamlar,
estağfirullah,elbette tavsiyede bulunduğunuz herşeyi dikkate alıyorum.
Ilk yazdıklarım can havliyle,ilk şok anında içimden dökülenler.kimseyi kınamak veya ifşa etmek değil elbette şu anki düşüncem.kınadığımız şeyin heran başımıza gelebileceğinin tecrübesini de önceleri birebir yaşadığım için o konuda dikkatli olmaya çalışıyorum.malum kişiyle ilişki namına bişey kalmadı zaten.duygusal olarak da hiçbirşey kalmadı.o şu anda çok başka korkular içerisinde,bunu biliyorum.bu korkusu yüzünden de,benim iyi olup olmadığımı sorma bahanesiyle bana ulaşmaya,benden haber almaya çalışıyor."allah ıslah etsin,"dedim ve son cümlemi söyledim ona zaten.büyük konuşmak istemiyorum ama böyle ve buna benzer biriyle aynı hayatı paylaşmayı bırakın,aynı masayı bile paylaşmam mümkün değil.hala daha hafsalam almıyor ama,38 yaşındaki bir adamın iş,güç sahibi,otorite,itibar sahibi birinin bunca zaman kendini bu kadar iyi gizleyebilmiş olmasını,ve bunca zaman başka biriymiş gibi yaşamına devam etmesini hafsalam almıyor.allah korusun evlendiğimi,aynı evi paylaştığımı,belki çocuğumun babası olabileceğini düşündükçe ürperiyorum.en kötüsü de etrafımdaki yakın insanlara da,acaba,gözüyle bakmaya başladım.
Böyle uzun uzun anlatıp sizi de sıkmak,bunaltmak istemiyorum,ama bilimsel anlamda fikir sahibi olmak,belki de bu duruma hastalık olarak bakıp buna inandırmaya çalışıyorum sanırım kendimi.
Evlenmek için ben nelere dikkat edip ölçü almışken,bu ölçülerde malum kişiden sağlam referanslar almışken,aklımın uzundan bile geçmeyecek bir konuda evlilik için ruhsat alamamak çok feci,çok.
Allah sizden binlerce kez razı olsun.

,,,,,,

Son düzenleme:
...........

Son düzenleme:
..........

Son düzenleme:
Bir kadınla aldatıldığında ne yaparsa insan, bir erkekle aldattığında da aynısını yapar.
Bir öc alma moduna girmeye gerek yok.
Böyle biriyle daha fazla beraber olmayı düşünüyormsunuz, hayır, o zaman uğraşmaya rezil etmeye ne gerek var. Bu işler merakla oluyorsa, her merak eden bu tarz yaşamaya kalksa, dünyanın çivisi çıkar heralde. Normal bir merak gibi karşılanacak bir durum değil bu.
Zaman harcayıp, uğraşınca da , rezil edince de elinize birşey geçecek değil.
Arkanıza bakmadan kaçın bence. Kurtulduğunuza da şükredin, ya evlenseydiniz.
Çok geç olmadan görmüşsünüz şükür.

canım gerçekten çok üzücü bi olay Rabbim dayanma gücü versin.Rabbimin sevgili kuluymuşsun ki evlenmeden önce farketmişsin,ya çok geç olduğunda anlasaydın...sürekli dua et canım hatta şükür namazı bile kıl Rabbim seni kurtardığı için...

her türlü iletişiminizi keseceksiniz. biseksüel olduğunu söylemiş. pasif zaten en beteri. yani kadın oluyor ilişkide.anlayan anlamıştır. .
yazık edersiniz kendinize.
tamamen bitirin tamamem

unutmak daha kolay olurdu bundan eminim..eger boyle birsey varsa bile rencide etmen buyuk hata olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…