gecen gun gazetede bır yazı okumustum;
bır erkek; eger kızlarla cok ıyı muhabbetı varsa,kuaforden anlıyorsa,kıyafetten anlıyorsa,kızsal sorunlardan anlıyorsa....
escınsel erkeklerden nefret edıyor,hatta tıksınıyorsa.....
ay bır sey daha vardı yaa unuttum sımdı..neyse boyle 3 tane madde sıralamıs ve altına da 'o erkek escınseldır ya da egılımı vardır' yazmıslar..
benım erkek arkdasım; bu ıkı maddeyı de barındıyor :1shok:
benim de tez danışmanım eşcinsel çıktı nasıl şok yaşadım anlatamam.
ben hocamda böyle bir şoka uğradıysam seni düşünemiyorum bile.
kızmakta çok haklısın
ama bence hiç inme onun seviyesine ve farkedip o adamla evlenmediğin için şükret Allah'a
Ne denilebilir ki bu durumda,ne söylenebilir.belki aklımdan geçenleri paylaşır rahatlarım biraz diye düşündüm,ama kimsenin bu konnuda söyleyebileceği birşey yok sanırım.çok ağır arkadaşlar çook ağır geliyor.
neeeeeeeeeeeeee lezmiiiakannehir kız kötükedihüso :1shok::mymeka:
asli eeee anlatsana konumuz gay malum
Arkadaş gitti topik bize kaldı ziyan olmasınkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
merhaba,değindiğiniz bir konuda özellkle çok önemli bir durum var maalesef;bugün psikoloğa gitmek zorunda kaldım.yanlış anlaşılmasın,psikoloğa gitmek değil zor gelen,bu insan müsfeddesi adamın benim ruh sağlığımı bu denli bozması daha da üzüyor beni.çok zor bişi bu ..büyük bir yıkım ....
senin kadar dumur olmasam da bende yaşadım ama benim sevdiğim değil ,iş arkadaşımdı eş cinsel olan ... Inanılmaz şaşkındım ..çünkü karşıdan adam gibi adamdı ,hiç ama hiç feminen bir tutumu ,davranışı ,aslaa yoktu..ama gel gör ki zamanla alıştım..evliydi hatta kendisi ,üstelik erkek bir sevgilisi de vardı...
bana onunla buluşmaya giderken ,hangi parfümü sıkayım,mavi yi mi -yeşili mi giyeyim diye de sorardı hattaa...
şunu hiç unutmam ,bana demişti ki ,''etrafta ben gibi yüzlercesi var,elbette hepsi toplumsal baskılardan dolayı gizli,ama sayısı inanılmaz fazla,dikkat et'' demişti....
o yüzden bu konu da ne yazık ki hayata dair ve hayatın içinde gizlice ,sesizce yaşanan bir tür dram aslında...
:uhm:vallahi bir kadınla aldatmadığı sürece hiç problem değil yani köpek kedi erkek vb. görünce kolay gelsin der rahatsız etmem. sositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?