Sevgiliniz veya eşniz sizi bir erkekle aldatsa ne yapardınız?

çok zor bişi bu ..büyük bir yıkım ....
senin kadar dumur olmasam da bende yaşadım ama benim sevdiğim değil ,iş arkadaşımdı eş cinsel olan ... inanılmaz şaşkındım ..çünkü karşıdan adam gibi adamdı ,hiç ama hiç feminen bir tutumu ,davranışı ,aslaa yoktu..ama gel gör ki zamanla alıştım..evliydi hatta kendisi ,üstelik erkek bir sevgilisi de vardı...
bana onunla buluşmaya giderken ,hangi parfümü sıkayım,mavi yi mi -yeşili mi giyeyim diye de sorardı hattaa...

şunu hiç unutmam ,bana demişti ki ,''etrafta ben gibi yüzlercesi var,elbette hepsi toplumsal baskılardan dolayı gizli,ama sayısı inanılmaz fazla,dikkat et'' demişti....

o yüzden bu konu da ne yazık ki hayata dair ve hayatın içinde gizlice ,sesizce yaşanan bir tür dram aslında...

benim de tez danışmanım eşcinsel çıktı nasıl şok yaşadım anlatamam.
ben hocamda böyle bir şoka uğradıysam seni düşünemiyorum bile.
kızmakta çok haklısın
ama bence hiç inme onun seviyesine ve farkedip o adamla evlenmediğin için şükret Allah'a

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
allah iyiliiğini versin emi
hatta bu gün görüştüğünde sor
aşkım sen şeymisin kem küm:smiley-cool:
valla yersin bi osmanlı
o zamanda beni tanıma eymi-tatlicadiarzu-

alın burdan yakınkafamçokkarıştı

millet mi? kudurdu yoksa biz mi? cok anormaliz:bbo:

canım hiçmi anlamamıştın hareketlerinden falan yada ne bilim sana davranışından.gerçekten normal bi erkek arkadaş gibimi davranıyodu hani kıskanç böyle herşeyine karışan falan ya nasıl oldu vala bende şoktayım şu an az çok belli etmedimi kendini????:1shok:

asli eeee anlatsana konumuz gay malum
arkadaş gitti topik bize kaldı ziyan olmasınkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

asli eeee anlatsana konumuz gay malum
Arkadaş gitti topik bize kaldı ziyan olmasınkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yanlış anlamışsınız.konumuz gay değil.hatta bunun konumuzla ilgisi de yok.konumuz,ya da sizin konunuz hatta sizin alay konunuz!!!benim bu dünyada başıma gelen en acı şey.rabbim kimseye yaşatmasın.
Yani sn.bayan,eğer ilk tanışmamızda böyle bir cinsel tercihinin olduğunu söylemiş olsaydı,allahın selameti üzerine olsun diyerek yolumu ve yönümü zaten ayıracaktım.ama bu konuda onun sahte bir kimliğe bürünerek beni,ailemi kandırması,küçük düşürmesi,beni evlilik maskesinin altında kullanarak şimdiye kadar ustalıkla gizlediği bu özelliğini kamufle etmeye çalışmasıydı çirkin olan.
Ayrıca;kimseye küs değilim.ama başıma gelen bu çirkin durumun samimi bir şekilde sizlerle paylaşmak isterken olmadık eleştirilere ve alaya maruz kalmaya gönlüm çok kırıldı.moral olarak kötü günler yaşıyorum.başka bir gün herekese verebilecek bir cevabım muhakkak olurdu allahın izniyle,her cevabın hakkını verirdim,zira;şu sıralar buna gücüm yok.inşaallah başka zaman.ama yine de dileğim bu konunun kendi içimde bir hükmünün kalmamış olması.insanın başına herşey ama herşey gelebilir.şöyle olsaydı,böyle olsaydı keşkelerle dolu bir ömür yazgıdan başka nedir ki?rabbim ol!der,olur herşey.imtihan dünyazı burası.

merhaba,değindiğiniz bir konuda özellkle çok önemli bir durum var maalesef;bugün psikoloğa gitmek zorunda kaldım.yanlış anlaşılmasın,psikoloğa gitmek değil zor gelen,bu insan müsfeddesi adamın benim ruh sağlığımı bu denli bozması daha da üzüyor beni.
Oldukça tecrübeli olduğu belli olan,45-50 yaşlarında müspet bir hanımdı psikoloğum.söyledikleri beni çok şaşırttı.türkiye de cinsel tercihi çok farklı olan ama bunu ömrünün sonuna kadar gizlemeyi başaran her kesimden,her yaştan çok ama çok fazla erkek var.benim durumumda olan kadın sayısı çok fazlaymış.

bu konuda neden bu kadar çok alay edilmiş geyik yapılmış anlamadım
bende bu konunun fake olmadığını gerçek olduğunu düşünüyorum
zati bazı kişiler nereye gitse her konuya fake deyip ortalığı karıştırıyor

vallahi bir kadınla aldatmadığı sürece hiç problem değil yani köpek kedi erkek vb. görünce kolay gelsin der rahatsız etmem. sositososito

alay ettiğim sanılmasın.bunu düşünmekbile insanı delirtiyor.yani kadına tercih edilince duyulan his başka olur kendi cinsiyle aldattığını duyunca çok başka olur.diğerinde demek ki sevmemiş dersin ağzına geleni sayar yoluna gidersin.başka kadının tercih edilmesinin gurur kırıcılığı olur.ama bu bir erkekse insan ne hissedeceğini bilemez ki.vallahi Allah başa vermesin.

sanirim bir kadinin onuru serefi 2 kat ayaklar altina alinir .2 kat asagilanir üzülür...düsünmek bile istemiyorum...allah kimseye yasatmasin bu aciyi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…