şaka olmalı bu ne ya neler oluyor millete sapkınlık diz boyulmaz haoldumsmileakannehir
sevgili kardeşim;bu arkadaş doğru mu söylüyor bilmem ama benim de başıma geldi böyle bi olay. . önce beni çok istediğini falan söylüyordu tabi ki beni istemesi normal bişi olabilir dedim ..sonra ben de istiyorum aslında böyle bişi dedi. önce anlamadım nasıl yani falan derken açıkladı bir erkekle asla olmadığını ve olmayı da düşünmezmş iğrenç falan dedi. . Pasif olmak istiomuş yani diyebileceğim kadarı bu. . Bana bunu kabul edersem hemen evleniriz dedi bu kişi gayet büyük bi şirkette çalışıyor adını versem şirketin departmanını falan söylesem kesin burdan tanıyanlar çıkar diye düşünüyorum .yani bu işin boy pos yakışıklılık eğitim yada sosyal statüyle bi ilgisi yok.. Ben bunu öğrendiğimde çoktan aşık olmuştum ne yapıcağımı şaşırdım yüzüne karşı sen biseksüelsin dedim hiç tepki vermedi kabul etti hatta. Sonra askerlikte ne yaptığını sordum orda erkekler arasında kesin böyle olduun anlaşılmıştır dedim evet anladılar dedi.. Daha başka sapkın hareketleri de var ama fantazi diyor kendince allahtan aramızda bişi yaşanmadı..
bu arkadaş doğru mu söylüyor bilmem ama benim de başıma geldi böyle . . ...........................................................................................................................................................................................
BU ARKADAŞ DOĞRU SÖYLÜYOR EMİN OL KARDEŞİM.
BEN NAARF!
BİR KEZ DAHA SÖYLÜYORUM,BU SADECE BENİM BAŞIMA GELMEDİ,O KADAR ÇOK KİŞİNİN BAŞINDA VAR Kİ...
EŞİ BİLDİĞİ HALDE BUNA GÖZ YUMAN BİLE VAR.BUNUDA ŞU SON 15 GÜN İÇİNDE ÖĞRENDİM.VE BU HANIMIN 3 ÇOCUĞU VAR.
BİLE BİLE GÖZ YUMUYOR,EŞİ OLACAK CİNSİYET FAKİRİ MAHLUK,KADINI TEHDİT EDİYORMUŞ,AMA AYNI ZAMANDA DA PAHALI HEDİYELER,LÜKS BİR YAŞAMLA İKNA EDİYORMUŞ.KADINCAĞIZIN ALTINDA SON MODEL BİR JİP...ELLERİNDE BÜYÜK ALIŞVERİŞ ÇANTALARIYLA DERDİNİ UNUTMAYA,KENDİNİ AVUTMAYA ÇALIŞIYOR....DAHA NELER NELER.AMA TABİİ BU BİZİM KONUMUZUN DIŞINDA KALIYOR.ÇÜNKÜ BURADA KARŞILIKLI RIZA SÖZKONUSU.BİZİM KONUMUZ BİR TARAFIN CİNSEL TERCİHİNİN...BEN KISACA SAPIK DİYECEM ARTIK,LÜTFEN KUSURA BAKMAYIN,BİR TARAFIN SAPIK OLUP,BUNU EVLENME BAHNESİ VE VAADİYLE BAYANDAN GİZLEMESİ,BAYANIN BU KONUDA KESİNLİKLE RIZASININ OLMAMASI...VE BUNDAN KAYNAKLI SORUNLAR VE MESELELER.
BU ARADA,SİZE DE ÇOK BÜYÜK GEÇMİŞLER OLSUN.AŞK DEMİŞSİZNİZ,BEN DEMEMİŞ FARZEDİYORUM,ÇÜNKÜ DEMİŞ OLMAYIN,BÖYLE BİRİNE AŞIK OLMAYIN.KİMSE OLMASIN.
sevgili kardeşim;
böyle bişey yok,olamaz da.lütfen,rica ediyorum.böyle bir durumu mazur görürcesine cümleler kurmayalım burada.rabbim kadın ve erkeği yaratmış.her ikisine çok farklı ruh üflemiş.ve ümmetin devamı için üremeye vesile olması için kadını erkeğe,erkeği kadına cezbetmiş.bunun ötesi yok,gerisi yok,berisi yok.biseksüel,eşcinsel vb.tanımlar be meseleyi meşrulaştırıyor,biz bunlara sadece ve sadece sapkınlık diyebiliriz.aşk mı?asıl olan ilahi aşksa eğer,aşk da allahtandır demek,bir kadının kadına(haşa),bir erkeğin erkeğe aşık olması nasıl mümkün olabilir?kaldı ki,senin gibi inançlı bir kardeşimizin bu düşüncede birine aşığım demesi doğru mudur?bence kesinlikle değilsin.nesin bende bilmiyorum.ama aşık olamayacağının mümkün olmadığını biliyorum.
Bacım biz günlerdir neden bahsediyoruz,dün benim başımdaydı,bugün snin başına geldi,yarın başkaları bunu yaşamasın.
her türlü iletişiminizi keseceksiniz. biseksüel olduğunu söylemiş. pasif zaten en beteri. yani kadın oluyor ilişkide.anlayan anlamıştır. .
yazık edersiniz kendinize.
tamamen bitirin tamamem
Selamlar,
bir kardeşimizin yine aynı şey gelmiş başına.demek k aslında ender rastlanmayan,ama iyi gizlenen özellermiş bunlar.yazık!!!allahtan bu (bu,bu,bu,nedir bu!!!)erkekden bozma,ama kadınlıklada alakası olmayan cinsiyet garibesi mahlukat;kardeşimize daha açık olmuş hiç değilse.
Bir de şunu düşündüm;insanların mahremiyetinin bu şekilde alenen konuşulması doğru mudur,yoksa fantezi denilen mahremiyetin deşilerek cinsel bir sapkınlık olduğunu ya da olabileceğini tartışmak,buna paralel fikir üretmek,doğru olana hep bir akılda(çünkü aklın yolu birdir)kanalize olmak mı doğrudur?daha türkçesi eski ermeydanı,şimdi forum meydanında yüzlerce kişinin istişare ederek doğrudan yana ortak hareket etmeleri güzel olan diye düşünüyorum,ki bizim de burada bunu yapmamız gerekiyor.ben de dahil olmak üzere;
hanımların bazı meselelerde daha duygusal davrandığı,
hele ki bu meselelerde çok fazla bilgi sahibi değilse kararsız kalarak,çözümü bulamayarak,
hataya daha da yakınlaştığını görmekteyiz.
Buradan şu sonuç çıkıyor,
bilgi sahibi arkadaşlarımızın bilgilerini burada bizlerle paylaşması gerektiğini anlıyoruz.
Ayrıca internet ya da google dede gibi derin bir ansiklopedi elimizin altındayken buradan ciddi araştırmalar yapıp burada yayınlamamız gerekiyor.
öğrendiğimde zaten sevmiştim çoktan. . ama olacak bişi değil zaten bana evlenme teklif etmesine rağmen (hem de defalarca ) böyle bişi bu durumdayken olamaz dedim.. ben normalde çok kıskanç bi insanım bunu öğrenmeden önce de devamlı peşindeydim çok kıskanırım fazlasıyla. . bunu öğrenince yok artık dedim. tamamen kendimi kurtardım artık bu düşünceler olmıcak dese bile ben onu bide erkeklerden mi korumaya çalışıcam. . durum çok açık aslında yapacak hiç bişi yok. . kendisine isterse sadece arkadaşça yardım edebileceğimi söyledim doktora gideriz istersen çekiniosan yardımcı olabilirim dedim bu bir hastalıı bence dedim hayır bu bi istek hastalık değil dedi kabul etmedi.. ben artık ondan vazgeçtim zaten.. vazgeçmek zorundayım . şimdi yaz ayları başka meşguliyetler buluyorum kendime unutucam onu tamamen. . ama böyle bişi yaşadığımı asla unutmıcam artık erkekleri daha iyi gözlemlicem. .klava:
bugün yine terapim vardı psikoloğumla.bir süre daha gitmem gerekecekmiş.çok da iyi geldi bu arada.
sıramın gelmesini beklerken 50 li yaşlarında bir kadnla sohbet ederken (seans aslında bekleme salonunda başlıyor,herkes birbirine sıkıntısını soruyor,insanlar zaten anlatmak istiyorlar)
sıkı durun hanımlar...
kadıncağız 3 ay önce 24 yaşındaki oğlunun cinsiyetsiz!!!(ben eşcinsel kelimesinden hoşlanmadığım için özellikle bu kelimeyi kullanıyorum) olduğunu öğreniyor.kadıncağız önce intihar etmek istiyor,eşine anlatamıyor,öldürür diyor çocuğu.sonra oğlunun ısrarıyla psikoloğa geliyorlar.oğlu başka bir psikoloğa gidiyormuş.bu çok daha fena.kadıncağıza ne diyeceğimi bilemedim.bu hanımefendi de önce oğlunu hemen evlendirmek istemiş,oğlu da kabul etmek zorunda kalmış,onlar da bir ahbaplarının kızına talip olmuşlar.ama kızla çocuk tanışmak için görüştüklerinde kız çocuğun kaşlarını aldırdığını fark etmiş,asla olmaz demiş.kadıncağız diyor ki,bende farkettim kaşlarını,ama bana moda dedi,hevesini kıramadım dedi.şu anda oğlunun tedavisini bekliyor.ama kadının kendi psikoloğunun söylediği ise şuymuş,"ben burada seninle ilgili,sadece oğlunun bu durumuna biraz daha anlayış göstermene yardımcı olabilirim.kabullenmen için sadece.
KIZLAR DÜŞÜNSENİZE,anne bu durumu kabullenmekten başka hiçbirşey yapamıyor.ne acı değil mi?
merhabalar kardeşim,kimyagersiz öyle mi?bak ne güzel işte!!!bizlerin bu dönemeyenlerle kimyamız tutmaz zaten.cevapların içimi serinletti.kanın serinlemiş,daha soğukkanlı ve net ve dimdik gördüm seni.tebrik ederim.ben de aynen öyle yaptım.başka meşgaleler.örneğin kilo problemim var,zayıflamaya çalışıyorum,yürüyüş,hafif egzersiz.burda bir diyet kısmı zor geliyor,çünkü oldum olası yemek yemeyi çok severim,o yüzden biraz zorlanıyorum.
hepsini geçelim,çok ama çok dua etmemiz gerekiyor.hepimiz Allah'a emanetiz.akıllı davranıp ve O'na sığınmaktan başka yapabilecek birşeyimiz yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?