Sevgiliniz veya eşniz sizi bir erkekle aldatsa ne yapardınız?

Selamlar,
bir kardeşimizin yine aynı şey gelmiş başına.demek k aslında ender rastlanmayan,ama iyi gizlenen özellermiş bunlar.yazık!!!allahtan bu (bu,bu,bu,nedir bu!!!)erkekden bozma,ama kadınlıklada alakası olmayan cinsiyet garibesi mahlukat;kardeşimize daha açık olmuş hiç değilse.
Bir de şunu düşündüm;insanların mahremiyetinin bu şekilde alenen konuşulması doğru mudur,yoksa fantezi denilen mahremiyetin deşilerek cinsel bir sapkınlık olduğunu ya da olabileceğini tartışmak,buna paralel fikir üretmek,doğru olana hep bir akılda(çünkü aklın yolu birdir)kanalize olmak mı doğrudur?daha türkçesi eski ermeydanı,şimdi forum meydanında yüzlerce kişinin istişare ederek doğrudan yana ortak hareket etmeleri güzel olan diye düşünüyorum,ki bizim de burada bunu yapmamız gerekiyor.ben de dahil olmak üzere;
hanımların bazı meselelerde daha duygusal davrandığı,
hele ki bu meselelerde çok fazla bilgi sahibi değilse kararsız kalarak,çözümü bulamayarak,
hataya daha da yakınlaştığını görmekteyiz.
Buradan şu sonuç çıkıyor,
bilgi sahibi arkadaşlarımızın bilgilerini burada bizlerle paylaşması gerektiğini anlıyoruz.
Ayrıca internet ya da google dede gibi derin bir ansiklopedi elimizin altındayken buradan ciddi araştırmalar yapıp burada yayınlamamız gerekiyor.

şaka olmalı bu ne ya neler oluyor millete sapkınlık diz boyulmazhaoldumsmileakannehir

selamlar,
ilk şakadan ziyade şoka giriyorsunuz.aradan günler geçiyor,şokun etkisi devam etmekle birlikte,gerçek olduğunu,şaka olamayacağını içiniz yana yana görüyorsunuz.
Herkesin ama hekesin bu konuda dikkatli olması gerekiyor.benim son 15 günde öğrendiklerimi bilseniz duysanız söyleyecek kelime bulamazsınız.ben bulamadım.
Ahlak ciddi manada elden gitmiş durumda.bir an önce silkelenip kendimize gelmemiz gerekiyor.bu konuda biz hanımlara daha çok görev düşüyor.çünkü çocuklarımızı yetiştirecek olan bizleriz.bizler ne kadar bilinçli olursak çocuklarımız her konuda o kadar emniyettte olurlar.
Sakın ama sakın hanım kardeşlerim,
lütfenn!!!
Sizden rica ediyorum,
bu konuyu şakaya almayın,şaka sanmayın.çok ama çok gerçek bir konu,ve inanın çok büyük bir tehlike ile içiçe yaşıyoruz şu anda.
Rabbim hepimize güzel bir ahlak nasip etsin inşaallah.selam ve dua ile...

sevgili kardeşim;
böyle bişey yok,olamaz da.lütfen,rica ediyorum.böyle bir durumu mazur görürcesine cümleler kurmayalım burada.rabbim kadın ve erkeği yaratmış.her ikisine çok farklı ruh üflemiş.ve ümmetin devamı için üremeye vesile olması için kadını erkeğe,erkeği kadına cezbetmiş.bunun ötesi yok,gerisi yok,berisi yok.biseksüel,eşcinsel vb.tanımlar be meseleyi meşrulaştırıyor,biz bunlara sadece ve sadece sapkınlık diyebiliriz.aşk mı?asıl olan ilahi aşksa eğer,aşk da allahtandır demek,bir kadının kadına(haşa),bir erkeğin erkeğe aşık olması nasıl mümkün olabilir?kaldı ki,senin gibi inançlı bir kardeşimizin bu düşüncede birine aşığım demesi doğru mudur?bence kesinlikle değilsin.nesin bende bilmiyorum.ama aşık olamayacağının mümkün olmadığını biliyorum.
Bacım biz günlerdir neden bahsediyoruz,dün benim başımdaydı,bugün snin başına geldi,yarın başkaları bunu yaşamasın.

. .klava:

Son düzenleme:
her türlü iletişiminizi keseceksiniz. biseksüel olduğunu söylemiş. pasif zaten en beteri. yani kadın oluyor ilişkide.anlayan anlamıştır. .
yazık edersiniz kendinize.
tamamen bitirin tamamem

............

Son düzenleme:
bundan sonra inadına herşeyin hayırlısı demeye devam edicem . . herkes için herşeyin hayırlısı olsun. .

bence eskiden de vardı böyle şeyler ama açıklanamıyordu bu kadar alenen ortalıkta değildi böyle tipler. .şimdi insanlar her yaptıklarına özgürlük modernleşme adını verdiklerinden bunlar meşru hale geldi nerdeyse. . ben bir de çabuk tüketmenin etkisi olduğunu düşünüyorum yani cinselliği yaşıyor değişiklik istiyor bi süre sonra farklı şeyler istiyor ve en sonunda bu sapıklığa kadar ulaşıyor. . maddi sıkıntı çekmeyen şımarık ve rahat yetişmiş erkeklerde daha çok rastlanan bi durum die düşünüyorum. .

Nereye gidiyoruz böyle yahu !

Kimin eli kimin cebinde belli olmaz olmuş.Kime nasıl güveneceğiz bunları duydukça..

Birdaha asla görüşmeyin sakın ama sakın..

bu insanlarla sadece yolunuzdan çekilmelerini aksi taktirde butun dunya ya rezil edeceginiz yönünde santaj /tehdit etmeniz gerekiyor!!!
madem o korkuyla yasiyorlar!!! o zaman o korkularini kendi cinsleriyle yaptiklari gibi bir taraflarina soksunlar!!
dusununce bunu yazip okumak bile midemi bulandiriyor!!!
Allah kimsenin yoluna boyle kendini bilmez cinsiyet fukaralarini çikarmasin!!!
Allah hepimizi korusun!!! böylelerinden uzak duralim!!!!

merhabalar kardeşim,kimyagersiz öyle mi?bak ne güzel işte!!!bizlerin bu dönemeyenlerle kimyamız tutmaz zaten.cevapların içimi serinletti.kanın serinlemiş,daha soğukkanlı ve net ve dimdik gördüm seni.tebrik ederim.ben de aynen öyle yaptım.başka meşgaleler.örneğin kilo problemim var,zayıflamaya çalışıyorum,yürüyüş,hafif egzersiz.burda bir diyet kısmı zor geliyor,çünkü oldum olası yemek yemeyi çok severim,o yüzden biraz zorlanıyorum.
hepsini geçelim,çok ama çok dua etmemiz gerekiyor.hepimiz Allah'a emanetiz.akıllı davranıp ve O'na sığınmaktan başka yapabilecek birşeyimiz yok.

bugün yine terapim vardı psikoloğumla.bir süre daha gitmem gerekecekmiş.çok da iyi geldi bu arada.
sıramın gelmesini beklerken 50 li yaşlarında bir kadnla sohbet ederken (seans aslında bekleme salonunda başlıyor,herkes birbirine sıkıntısını soruyor,insanlar zaten anlatmak istiyorlar)
sıkı durun hanımlar...
kadıncağız 3 ay önce 24 yaşındaki oğlunun cinsiyetsiz!!!(ben eşcinsel kelimesinden hoşlanmadığım için özellikle bu kelimeyi kullanıyorum) olduğunu öğreniyor.kadıncağız önce intihar etmek istiyor,eşine anlatamıyor,öldürür diyor çocuğu.sonra oğlunun ısrarıyla psikoloğa geliyorlar.oğlu başka bir psikoloğa gidiyormuş.bu çok daha fena.kadıncağıza ne diyeceğimi bilemedim.bu hanımefendi de önce oğlunu hemen evlendirmek istemiş,oğlu da kabul etmek zorunda kalmış,onlar da bir ahbaplarının kızına talip olmuşlar.ama kızla çocuk tanışmak için görüştüklerinde kız çocuğun kaşlarını aldırdığını fark etmiş,asla olmaz demiş.kadıncağız diyor ki,bende farkettim kaşlarını,ama bana moda dedi,hevesini kıramadım dedi.şu anda oğlunun tedavisini bekliyor.ama kadının kendi psikoloğunun söylediği ise şuymuş,"ben burada seninle ilgili,sadece oğlunun bu durumuna biraz daha anlayış göstermene yardımcı olabilirim.kabullenmen için sadece.
KIZLAR DÜŞÜNSENıZE,anne bu durumu kabullenmekten başka hiçbirşey yapamıyor.ne acı değil mi?

böyle insanlar hayatımızda çok fazla..gerçekten çok fazla...

benim bir arkadaşımın arkadaşı da gizli gay,kız sevgilileri falan oluyor hatta arada ama erkeklerden vazgeçemiyor tabi,şimdiki erkek sevgilisiyle resmini bi sitede profiline koymuş,kanka kardeşim ayağına takılıyorlar,gerçekten çok iğrenç..

ben her zaman escinselligi yada homoseksuelligi/lezbiyenligi bir hastalik olarak gormusumdur!! bunun kabul edilecek hiç bir tarafi yoktur!!! elinizden geldigi surece ailenizde yada cevrenizde bu insanlari tedavi ettirmek için yönlendirin!!! bir anne için ne kadar zor oldugunu tahmin edebiliyorum... bende bir lezbiyen taniyorum uzak akrabamin bir kizi var bu çirkinligi yasayan!!!
o annenin psikologa gitmesi gereksiz!! gidipte istemedigi bir seyi zorla kabul etmesi dahada gereksiz!! oglu gitsin, kadinda ogluyla beraber ona dogru yolu bulmasi için destek olmaya gitsin!!!! Allah kimseyi böyle sinamasin....

inanıyorum herşey güzel olcak. kimse kimsenin tek seçeneği değildir hayat her zaman yenilerini çıkarıcaktır karşımıza umarım bunlar çabucak olur:hulya: çivi çiviyi söker die düşünüyorum ben. .

Son düzenleme:
Günaydın hanımlar,
malum şahıs sabah mesaj göndermiş,günaydın,seni çok özledim,sana çok ihtiyacım var demiş.lütfen yanımda olduğunu hissettir bana demiş.bir saat oldu mesaj geleli.henüz cevap yazmadım.yazmayı da düşünmüyorum.ama onun ne yapmak istediğini merak ediyorum.fikri olan var mı acaba?

bu durumunu bilen çok az kişidir belki de siz teksinizdir. .

Son düzenleme:
Merhaba hanımlar,
sanırım benim internet erişimimle ilgili bir sıkıntı var.son birkaç sayfayı görünteleyemiyorum

Canım eğer dinine bağlı biri isen yada din kurallarına uymaya çalışan biri isen, İslam dini bu konularda en ufak bir açık kapı bırakmıyor. Kafandan silip atman çok kolay olmalı muhattap bile olma. Senin değerini bilecek birisi çok yakında karşına çıkacaktır tabiki sen izin verirsen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…