olayın sonunu yazmamışım :) sonrada arkadaşı gelip bizi kurtarmıştı 2 kere rezalaett :))))
OffffAyy kızlar kimse benim kadar talihsiz bir şekilde rezil olamaz heralde...Beni istemeye eşim ve ailesi geldiler,neyse ben kahveleri verdim bizimki (eşim)çok heyecanlı tam bişey yapacak derken corrt die abim kahvesini damadın üzerine dökmesin misırnaşık şey kazaa tabii.neyse abimin döktüklerini temizlemeye çalıştım,bir baktım ki benim ayakkabımın bir tokası var bir tok yok koşturmaca içindeneyse diğerinide kopardık..DedimAllahım neler oluyor böyle..sonra isteme bitti ve biz topluca fotoğraf çektirmeye stüdyoya gideceğiz,kapıyı açççtım kiii ne göreyim dersiniz???Bizim oğlanın yani damadın,abimin,kayınpederin,onların tarafından akrabalarının ayakkabıları yooook!Hepside yeniymiş.Çalınmış:1no2: sonuç olarak damat,abim ve akrabalar üstleri takımelbise cillop altları kimisi tuvalet terliğine benzer iğrenç terlik kimisi çatıdan bulduğumuz eskimiş büyük pabuçlarla resim çektirmeye gidiyoruz,düşünsenize.Aman yaa..neydi o günler yaa..fotocuya gittik herif koptu bizi görünce,ben onları fotoshopta düzeltirim dedi ama o gün herkes fenaydı kızlar..:roflol:
esimle nisanliyken gurbetteydik dugunden iki hafta turkiye'ye geldik kayinvalidem yazligina cagirdi iki gun takti beni koluna butun komsularina tanistirdi gelinim soyle iyi boyle iyi oglum desen daha iyi hic kotu aliskanligi yok ickisi yok kotu sozu yok anlatti durdu ,gece arkadaslarla disari ciktik benim rakiya karsi zaafim nisanlim araba kullandigindan dolayi icmedi ben ikiden sonra ucmusum geceyi hatirlamiyorum eve nasil geldim nasil uyudum hicbir fikrim yok sabah daha dogrusu oglen uyandim kayinvalidem kendisi tokat'li vihhhhh vihhhhh kizim ne oldu ogluma ben icmez etmez diye konu komsuya gururla anlatirken her yere kusmus bir de temizlemeye calismis becerememis dedi ben sokta cocuk icmedikiiii ,dedim bilmiyorum arkadaslari israr edince bir bardak icti dokundu herhalde ben yorgundum hemen uyudum zaten bilmiyorummm ,simdi 9 yildir evliyiz ne zaman yazliga gitsek esim anlatiyim mi der sacmalama derim halaa utaniyorum
ayy çok güldüm :86: bende bişey anlatıym size..
bizde eşimle çıkıyoruz küçüğüz daha beraber pikniğe gittik iki sevgili..
sonra rahat durmadık yiyip içtikten sonra tenha bi yere gittik..gittiğimiz yer göl manzaralı tepede bi yer ama hava soğuk ve etrafta piknik yapan kimsecikler yok..neyse biz park ettik bi güzel ama hava soğuk ya kocacım klimayı açtı tabi müzikte açık..sonra epeycee kalmışız biz orda camlar felan buğulanmış biz dağılmışızzsonra bi baktık kii arabanın aküsü bitmişş akşam saat geç oldu mu bizim oradaan kurtulma ihtimalimiz yok..kaldık orda :) sonra indik arabadan yürü babam yürü neyse ordaki barajın işçilerini bulduk yardım istedik adamların kamyonetinin arkasına bindik :))))arabanın yanına bile zor ulaştık adamlarla çokk utanmıştım çook kim bilir ne demişlerdir bize :))) amannn gençlik işte bi daha olsa bi daha giderim :)))))
ay bu mesaji okudum okudum guldum cooooooooooooooook guzel gercekdenSabah sabah oturdum 22 sayfayı da okudum hiç erinmeden :) çok güldüm hepsine ayrı ayrı..
Ama epeydir kimse yazmamış, bi tane de ben yazayım;
Eşimle evlenmeden önce nişanlılık zamanlarımız, kendisi aynı zamanda alt komşumuzdu, yurt dışından yeni geldi çok özlemişiz tabi birbirimizi, öyle başbaşa da kalamıyoruz fazla görüşemiyoruz, kararlaştırdık akşam herkes uyuyunca odaya gelecek gizlice, önceden hazırlıklar yapıldı tabi,evin dış kapısını o gelmeden önce yavaşça açtım kapalı görünsün diye de arkasına terlik koydum bekliyorum :) Neyse çağrı yaptı aldım ben onu içeri. Ben sabah erkenden işe gittiğimden bi kaç saat oturur gönderirim sanıyodum ama öyle bi gelmiş ki pijamaları neyim çekmiş, dişler fırçalanmış anladım ki bu yatıya gelmiş artık. yalnız kapının önünde iz bırakmasın diye de terlik ayakkabı da giymeden gelmiş nasıl olsa bi üst kata çıkıyom demiş:) abim yan odada yatıyo annem biraz daha uzak bi odada. annem duymaz ama abim tehlikeli. Ama heyecandan ölüyor bizimki direk kendini odama attı. gittim dış kapıyı kapatmaya,sessizce kapattım geldim odama bakıyorum yok, ara ara aşkım yok sesleniyorum sesi de çıkmıyo, bi baktım bu halının arkasına saklanmış ama kalbi nasıl atıyo. Kapıyı kilitledim güvendeyiz dedim artık ama hiç konuşmuyoz sesimiz duyulur diye. öylece put gibi duruyoz sarılıyoz filan özlemişiz ya :) bunun birden tuvaleti gelmesin mi. e be çocuk evinde yapıp gelsene. heyecandan heralde. napsak napsak açtık camı artık çıktı camın tepesine koca adam. işin ciddiyetindeyiz aman kimse duymasın aman kimse görmesin.. neyse bitti indi. yatıyoz, o gece gözümü bile kırpmadım birlikte sarıldık fısıldaya fısıldaya sohbet ettik sabaha kadar.
sabah oldu benim odamın kapısı zorlandı, kilitli olduğu anlaşılınca da küt küt küt diye hızla vuruyo biri, bi de baktım abimin sesi... 12 lere kadar uyuyan abim sabahın saat 6 sında kapıma dayanmış, bizimki tabi kalpten gitcek, Negri sakın açma diyo, ben de yalandan yeni uyanmış numarasıyla abime ne var dedim. abim, aç kapıyı niye kilitledin telefonumun şarjı içerde onu alıcam demesin mi.
Anladım ki ölse gitmez artık o kapının başından. telefonunun sarjı her şeyden önemlidir. Hemen kaldırdım aşkımı yatağın ucuna masanın yanına çömeldi yorganı da üstüne attım, bi cesaret geldi kapıyı açtım
abim girdi şarjı ara ara yok. dedim biz bittik. yorganın önüne gelip gidiyo, yorgana dokunuyo kaldırmaya çalışıyo arıyo ama benim aşkım artık yanındaki masayla öyle bütünleşmiş, öyle hareketsiz ki dersin ki ordaki insan değil :))) neyse sarjı bulduk abimi gönderdik. yorganı açtığımda aşkım hala şoktaydı.çıplak ayaklarıyla öyle bi kaçışı vardı ki özgürlüğüne kavuşan mahkumlar gibi koşuyodu :)hala hatırlar gülerim. Evlendikten sonra bazen hala o adrenali yeniden yaşamak için annenlerde kalalım mı diye dalga geçiyo :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?