sevgilinize anlatır mısınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anlatirim.
Ama bir seyi anlatirken, kime anlatirsam anlatayim cok tek tarafli olmamaya ozen gosteririm zaten. Sorun yasamadim bugune degin.
Ama benim dahil olmadigim bir mevzuyu anlatmam, iste annemle babamin arasi bozuk derim mesela ama detayi da bir sey soylemem gibi. Anlatacaksam da bana bakan yuzunu anlatirim.

Şu sıralar aileden kimseyle tartışmıyorum daha çok o tartışıyor ama birbirimizden bir şey saklamıyoruz. Zaten bir şey olunca konuşma tarzımdan, ses tonumdan anlıyor. O yüzden saklamaya gerek duymuyorum

Eşimle sevgiliykende , nişanlıyken de herşeyimizi anlatırdık birbirimize, birbirimizin başına da kakmadik bu durumu hiçbir zaman. Başa kakacak sevgiliyede ihtiyaç yok zaten.

Son düzenleme:
Bence kesinlikle anlatilmamali 11 senelik sevgililik döneminden sonra evlenmis biri olarak ailemle yaşadığım ufak tefek sorunları anlatmıştım evlendikten sonra alakasi bile olmayan durumdalarda tokat gibi yüzüme çarptı..ne kadar kötü olursa olsun ailenizin içinde ki bir durumu eşinle sevgilinizle paylaşmayın derim

Evliyim ve anlatmiyorum. Esimle yasadigim sorunlari da aileme anlatmam. İki tarafta da cok sıkıntılı iliskilerimiz yok cok sükür her ailede olan seyler ama hic anlatmam. Siz ailenizle ya da esinizle yasadiginiz sorunu bir sekilde kendi aranizda halleder ve unutursunuz ancak ailenizle yasadiginizi esiniz, esinizle yasadiginizi aileniz unutmaz ve birbirlerine kinlenebilirler.

Anlatmayın
Aile ici sıkıntı var diyin ok ama annem bunu dedi babam sunu yaptı abim söyle söyledi vs vs diye girmeyin olaya
Tutar tutar icinde on yıl sonra bile olsa zaten annende vaktiyle onu sunu yapmıstı der kalakalırsınız
Burada aile icinde sorun yasayıp sevgilinize ve ilişkinize yansıtmanız cok kötü herkesin yerini iyi ayarlamanız lazım baskasının faturasını bir baskasına kesmemelisiniz
yok yere adamı süpheye düşürüp kendinizden uzaklastırırsınız böyle

Herkes başına kalkar falan demiş o zaman evlendiğinde napıcaksınız hanımlar? Siz hayat arkadaşı olacaksınız düşman değil. Ben anlatıyorum, o da anlatıyor. Hiçte başa kalma durumu olmadı.

Sevgiliyken çok detaya inmeden anlatıyodum. Ama şimdi evlilik yolundayız. O bana nefesim kadar yakın olacak. Beni doğru anlaması,empati kurabilmesi destek olabilmesi için detayları da bilmeye hakkı olduğunu düşünüyorum. Canımı ne sıktıysa anlatıyorum,dertleşiyoruz. O da bana destek oluyor. Kendisi bi sıkıntı yaşadığında da o bana içini döker ben destek olurum

Hadi sevgiliyi geçtim eşe bile anlatılmaması garip geldi.Eş dediğin ömür yettiğince hayat arkadaşı olacağı, başını yaslayacağın, yaşlanınca doyulmaz sohbetler yapacağın insan olarak algıladığım için ben anlatırım.En özel şeylerimi sadece eşim bilir.Evde iki düşman değilizki, sürekli bir santranç oyunu gibi hamle yapalım.Üstelik eşle konuşamayacak sürekli temkinli olunacaksa neden evlensinki insan.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…