- 30 Ocak 2015
- 1.276
- 822
- 123
- Konu Sahibi bendekidurumlar
-
aile içinde yaşanan bir sorunu sevgilinize anlatır mısınız? mutsuzum, bazen telefonlarını açmıyorum konuşmamdan anlar diye ama bana darılıyor, söyleyemiyorum da gerçeği, ne yapmalıyım? (aile de yaşanan tartışmalar)
Bence anlatmayın başınıza kalkar.aile içinde yaşanan bir sorunu sevgilinize anlatır mısınız? mutsuzum, bazen telefonlarını açmıyorum konuşmamdan anlar diye ama bana darılıyor, söyleyemiyorum da gerçeği, ne yapmalıyım? (aile de yaşanan tartışmalar)
bende detay anlatmadan söylemek istiyorum ama illa ki soracak ne oldu diye merak edecek diye düşünüyorumTüm detayını anlatmasam da telefonlarını açmamamın ya da moralimin bozuk olduğunun ailevi olduğunu söylerdim detayını da çok anlatmak istemezdim.
Kesinlikle katiliyorum ilerde onunuze geliyor bir yerde bir sekilde ki genelde sinir anlarinda patliyorlar kadinlar unutmaz derler ama erkekler bu konuda daha sinsi esaz unutmayan onlarBence anlatmayın başınıza kalkar.
Asla anlatmaaile içinde yaşanan bir sorunu sevgilinize anlatır mısınız? mutsuzum, bazen telefonlarını açmıyorum konuşmamdan anlar diye ama bana darılıyor, söyleyemiyorum da gerçeği, ne yapmalıyım? (aile de yaşanan tartışmalar)
AynenDeğil sevgili, eşimle dahi paylaşmadım, paylaşmam. Herkes bilmesi gerektiği kadar bilmeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?