- 28 Ocak 2008
- 2.109
- 735
- 323
- Konu Sahibi DeryavePrensleri
-
Bugun sevdigim (Kucukluk arkadasim) benimle isi sebebiyle bir roportaj yapti. Cok tuhafti. Uzun uzun gozlerinin icine baktim once. Sonra icim acidi..
canım arkadaşım adam camda görme isteğine sorulunca canım sıkıldı diye cevap veriyor yani sizi özlediği için falan değil.siz onun can sıkıntısını geçirmek için mi varsınız.yani canı sıkılmasa sizi düşüneceği yok.yani pes bu lafı diyor siz hala o diye tutturuyorsunuz.istemediğini söylemiş üstüne can sıkıntısı diyor.ne denir allah size akıl versin.ona da merdane yolluyorumklava:
tiamotiamocum peki bişey hissedebildinmi gözleirnden
Canım yaa. Ne tuhaf olmuş.. Sevinsem mi üzülsem mi hesabı. Hayat insanı an geliyo çok şaşırtıyo .. Allah büyük..senağlama
Saol canım. Valla bozuk moralimi alt üst ettin..
Yok açacaktı camı seni özledim diyecekti. Neden desinki. Onu seven onun için ağlayan deli olan birisine neden desin. Gel dediğin de gelmeye hazır biriyim ben. O da bunu biliyo bu yolu denedi. Ha özlediğinden değildir belki de ama canı sıkkınsa beni neden görmek istesin ki o da ayrı bi konu. Şeeklik yapmıyorum ya camda.
cnm sana unut diyemem çünkü unutmak istedikelrin asla unutamadıklarındır neden güçlü hissetmiosun saçmalama cnm benim sen dimdik ayakta durmalısın ailen seni öle gördükçe üzülmüceklermi yapma cnm benim
amacım seni üzmek değildi ama hak etmeyen adamlara zaman zaman hepimiz aynı şeyi yapıyoruz haddinden fazla değer veriyoruz sonrasında popoları kalkıyor ve bizi üzüyorlar.ben neymişim yaaaa oluyorlar.sakın arama sorma.hakkında hayırlısı olsun.o düşsün peşine düşmezse de uğurlar olsun.lülülülülülü
gerçekten çok ilginç cnm en doğrusunu yapıosun
şunu söyleyebilirim ki insan kendini bişey için ne kadar çok umurlandırrısa o kadar çok acı çekio test edip onayladm yani
gerçekten çok ilginç cnm en doğrusunu yapıosun
şunu söyleyebilirim ki insan kendini bişey için ne kadar çok umurlandırrısa o kadar çok acı çekio test edip onayladm yani
ah cnm ben ne umutlarla kendimi üzüorum bi bilsem olmayacak şeylerden umut doğuruyorum sonu hep hüsran dilerim sen yaşamazsın
şöyle söyleyeyim babm bi şekilde ilişkimi öğrendi ve bana acı çektirmeye başladı anneme bu kızı gezmeye falan salma die bağrışmalarbaşladı biz doğal olarak görüşemioruz ben evden kaçıp gidebilirsem ancaaşkıma diorum en azından bi söz olsun e nasıl olsun abisi aralıkta nişanlanıcak askerlik var okul var iş yok çok zor çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?