Sevgilinize mi kzdnz ya da ok mu mutlusunuz? duygularmz paylaalm..

Bugun sevdigim (Kucukluk arkadasim) benimle isi sebebiyle bir roportaj yapti. Cok tuhafti. Uzun uzun gozlerinin icine baktim once. Sonra icim acidi..

Canım yaa. Ne tuhaf olmuş.. Sevinsem mi üzülsem mi hesabı. Hayat insanı an geliyo çok şaşırtıyo .. Allah büyük..senağlama

cnm sana unut diyemem çünkü unutmak istedikelrin asla unutamadıklarındır neden güçlü hissetmiosun saçmalama cnm benim sen dimdik ayakta durmalısın ailen seni öle gördükçe üzülmüceklermi yapma cnm benim

Saol canım. Valla bozuk moralimi alt üst ettin..
Yok açacaktı camı seni özledim diyecekti. Neden desinki. Onu seven onun için ağlayan deli olan birisine neden desin. Gel dediğin de gelmeye hazır biriyim ben. O da bunu biliyo bu yolu denedi. Ha özlediğinden değildir belki de ama canı sıkkınsa beni neden görmek istesin ki o da ayrı bi konu. Şeeklik yapmıyorum ya camda.

tiamotiamocum peki bişey hissedebildinmi gözleirnden

Bilmiyorumki kendimi fazla kaptirmamak icin hic olumlu dusunmuyorum. Hic gozlerini kacirmadi ama.

Canım yaa. Ne tuhaf olmuş.. Sevinsem mi üzülsem mi hesabı. Hayat insanı an geliyo çok şaşırtıyo .. Allah büyük..senağlama

Evet.. Ben biraz gec kaldim sanirim. Yillar once o bana deli gibi asikti. O zmn sadece ''arkadas'' olarak goruyordum onu.

amacım seni üzmek değildi ama hak etmeyen adamlara zaman zaman hepimiz aynı şeyi yapıyoruz haddinden fazla değer veriyoruz sonrasında popoları kalkıyor ve bizi üzüyorlar.ben neymişim yaaaa oluyorlar.sakın arama sorma.hakkında hayırlısı olsun.o düşsün peşine düşmezse de uğurlar olsun.lülülülülülü

Canım alıştım 4 aydır acımı içimde yaşamay. Kimseye belli etmiyorum. Bana en çok koyan çok hayal kurmuştuk. O özelliklede, evliliğmizin nasıl olacağını neler yaacağımızı herşeyi düşünmüştü. Birlikte paylaşıyorduk. Şimdi tek tek aklıma geliyor bu planlar hayaller. Çöküyorum. Unutmak bir erdem bence. Ve içimdeki öyle bi sevgi ki, karşılık beklemeden seviyorum. Haberin alsam iyi olduğunu bilsem iyiyim o durumdayım yani..

gerçekten çok ilginç cnm en doğrusunu yapıosun
şunu söyleyebilirim ki insan kendini bişey için ne kadar çok umurlandırrısa o kadar çok acı çekio test edip onayladm yani

Saol canım. Anladım ben sseni ama çok duygusalım işte. Aramam asla. O hatayı artık yapmam. Ben tavan yaptırdım poposnu zaten. İniyordu şimdi eminim. Dilerim poposu taban yaptığında geç olmadan pişman olurrr..a.s

şunu söyleyebilirim ki insan kendini bişey için ne kadar çok umurlandırrısa o kadar çok acı çekio test edip onayladm yani

Dogru soyluyorsun canim yaa. Ama zor oluyorum. Arkadas ortamimiz ayni, ailelerimiz cok yakin. beraber cok isler yapiyoruz. Yani uzak olayim desemde olmuyor.

Kesinlikle canım. sadece sevgi olsa içimdeki platonik platonik yaşarım içimde. Ama umut var ya o umut işte beni mahveden. Dilerim umudum boşa çıkmazda o ağır acıyı çekmek zorunda kalmam...akannehir

şöyle söyleyeyim babm bi şekilde ilişkimi öğrendi ve bana acı çektirmeye başladı anneme bu kızı gezmeye falan salma die bağrışmalarbaşladı biz doğal olarak görüşemioruz ben evden kaçıp gidebilirsem ancaaşkıma diorum en azından bi söz olsun e nasıl olsun abisi aralıkta nişanlanıcak askerlik var okul var iş yok çok zor çok

Neyseki aralıktaymış az kalmış canım. Sonra siz de bi söz yaparsanız inşallah hiç olmazsa rahat görüşürsünüz. Ama askerlik okul ve iş gerçekten zaman alacak faktörler. Allah yardımcınız olsun. Ama sevdikten sonra beklenir elbet. Benim arkadaşım 6 yıl birlikte oldu 6.yılında evlendi. Emek işte kolay olmuyor. Dilerim Sevginiz herşeyin üstesinden gelir. Yaşın kaç canım bu arada. Babanın böyle bunaltması benim 2-3 sene önceki halimi hatırlattı da bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…