Sevgilinize mi kzdnz ya da ok mu mutlusunuz? duygularmz paylaalm..

deyra cnmm bende ayrılmıştım ilkbahardaaaa seninki kdr uzun değildii 1 hafta sadece konuşmadık ama rekordu bu bizim için..banaaa bi kelime etmişti..senle aynı yastıga baş koycagımıza inancım kalmadı dedii...ve bu laf inan içimi öle bi acıttıki baktım herif gidiyo elden:):):)ben herşeyi sorun haline getirmişim deliler gibi admaı bunaltmışım her telde bşye takılıyor kavga ediyordum..sonra özür diledim ama yineee başladım yaaa dayanamıyorum neyaopiimmm evlenene kdr ben kavga ederim görüşemedigimizden dolayı:)ayy lafı çok uzattımmm konuyu şuraya baglıycaktım..bu kısa ayrılılar daha kenetliyor insanı..amaaaa sürekli ayrılık olursa o ilişkide gitmes.biz iki sene içinde bikere ayrıldık iyikide olmuş şimdii daha baglıyımmm:)

canım bende öyle hıssedıyorum hıc farklı olmadı zaten hep o benım yanımda varlıgını düşündüm .aramadıgı zamanlarda ,ayrı oldugumuz dönemde bıle o benım yanımdaydı garıp bır duygu bu ama şu var ben bu çarşamba 1 saat olması dışında onu hıc görmedim yaklaşık bır aydır bayram,iş yogunlugu falan derken.artık istiyorum ya onun yanımda olmasını dayanamıyorum .siz ne zaman görüştünüz bılmıyorum ama bız sürekli görüşen insanlardık askerdeyken bıle tekırdağda yaptı ben neredeyse bütün çarşı ızınlerınde yanındaydım ama şimdi yaklaşık 1 aydır doğru dürüst görüşememek her ıkı tarafta görüşmek isterken çok zor...

bende direk dalıyorum muhabbete :)
bence bunaltmaman lazım,işi ağır diyorsun anlayış göster o zaman.bişeylere zorlama derim.kendini onun yerine koy ilişkilerde bu önemli.çoğunlukla arayan yada msj atan sen ol ne olacak ki? erkek kadını sever ama yüzde yüz hayatını ona adamaz:) biz kadınlar hayatımızın merkezi yapıyoruz sevgilimizi dimi? bence relax ol, müsait oldukça ilgilensin sende canın istediğinde ara kasma kendini...bu arada ilişkiniz kaç yıllık?

bız sürekli ayrılık yaşadık benım bencilliklerimden dolayı.son nısanda ayrıldık ve agustosta barıştık.sonra bı hafta görüştük her gün neredeyse sımdı telefon harıcınde görüşemıyoruz canım acıyor....sankı görüşmek istemıyormuş gibi gelıyor ama bılıyorum elınde fırsat olsa görüşecek...

canım aynen öyle yapıyorum o bazı zamanlarda arıyor genelde ben arıyorum .olgun oldugu ıcın her geçen gün daha fazla bunalmıyor sanırım zaten bana da alıştı artık.buyuzden daha rahat bızım ilişkimizin 5.ci yılı.

ya cnmm kısa ayrılıklar sık olunca sanki ilişki yürümüyor biz iteliyorus ama ollmuyor gibi görünüyorrr.nebilimmmm erkeklerr böle şeylerden hemen bıkarlaa fazla olunca ayrılırlarr.benim erkek arkadaşım benden önceki sevgiliisnn kaprslarınden sürekli ayrılıp barışmasından bıktıgından ayrılımışşş...

bız kaç kere ayrıldık bılmıyorum ama her seferınde benım erkek arkadaşım düzeltmek için elınden gelenı yaptı.çok fedakarlık yaptı.şükür Allaha ki benım erkek arkadaşım o tür erkeklerden degıldı.ama haklısın ınsan acaba yürütemıyoruzda bızmı zorluyoruz dıye düşünüyor.olmayacak dıye ayrılıyor ama sevıyorsa her ıkı tarafta akışına bırakıyor ve ınsanlar bırbırıne daha da kanatlanıyor.eğer bu kadar ayrılıkta taraflar kopmazsa ama çok zor ihtımal tabı bu ben şanslılardanım.kaydirigubbakcemile3

iyi o zaman bak ne güzel bahsediyorsun :)
bizde sevgilimle 3. yılımıza girdik Allah nazarlardan korusun 3 yıldır bulutların üstünde bir aşk yaşıyorum.öyle zannediyorum ki hiçbir kadın benim kadar şımartılmamıştır :) Allah herkese böyle ilişki böyle evlilik yaşatsın.

hee cnm bendede onlar var kıs..sürekli cnm cicim olamayıs...bide bende nevar biliomusunuz hani kavga ediyorus yaa akşam teldeee..ben sabah onu unutmuş oluyorum:)nedeni ise o tarz okdr çok kavga ediyorumki unutuyorum artık neye kızdıgımı:)hatta bana soruyo sne niye sinrlendin dün diyo ben gım mım yapıp aman neyse açıp konuyu canımızı sıkmayalım diyip sıvışıyorum:)

aynen bende oyleyım o yuzden dolayıda artık tınmıyor relax davranıyor.kaydirigubbakcemile3

canım bende ılıskı konsuunda şanslı olanlardanım onun tırnağını kımseye degısemem.benım o herşeyim...

kıslar ben yatayımm..sohbetiniz çok güzeldii...devam ederis yine inş..umarımmm tez zamanda kavuşurus sevdiklerimize:)ii geceler öpüyorumm sizi:)

Dün benimkiyle msnde konuştuk.
Ne söylesem sırıtıyor dalga geçer gibi sinir oldum.
Sonrada canım sana msnde bir şeyler oluyor dedi.
Ben iyice sinir oldum.
duşa giriyorum dedim çevrimdışı oldum.
Seni seviyorumda dedim çıkmadan söylemedi.
Ben tam çıktım nasılda geliceksin o zaman söylerim dedi yine güldü
Sonra ben 1 saat bekledim çevrimdışı olarak biliyorum beni bekliyor.
Sonra açtım msni çıktın mı duştan filan dedi.
Evet dedim.Saat de geç olmuştu.
Benim için mi geldin dedi yok dedim:)
Öle takılıyorum dedim çok bozuldu heral.
Yine seni seviyorum demeden çıktı ama bu sefer bende demedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…