Sevgilinize mi kzdnz ya da ok mu mutlusunuz? duygularmz paylaalm..

Ben çok mu takıntılıyım şu sıra gerçekten anlamıyorum.
Yaptığı herşey batıyor sanki umursamaz davranıyor gibi geliyor.
Ama sevdiğime göre sorun yok herşey yolunda.
Hatta o söylüyor sana bir şeyler oluyor diye.
3 gün tel kullanamıcam kurtuldun benden dedim.
Yaşadık desene dedi sırttı yine.
İstersen bu süreyi uzatabilirim söylemen eter dedim sinir oldum.
Ya senin aklında ne var inan bilmiyorum.
Madem öyle bir şey düşünüyorsun bana sorma diyip beni suçladı resmen.
Ne yapıcam bilmiyorum 3 günün sonunda karar vericem.
Takıntılarımdan kurtulmak zorundayım yoksa mutlu olamicam bu gidişlee:gitme:

Bizim de aramız limoni:bbo:
KKya döndüm adamla kavga eder oldum.
Ee okuyorum burda kimin sevgilisi aldatmış,kim kimden uzaklaşmış soğumuş paranoyaklaşıyorum haliyle
Dün gece ağzıma geleni saydırdım mesajlarla sonra baktım teli kapalı.
Ben de sinirlenirim ama hemen geçer sinirim.
Sabah pişman oldum günaydın yazdım.
Ama gece yazdığım mesajlar bugün iletildi bu sefer o saydırdı :bbo:
Sonra sana da günaydın yazdı şaşkın :mymeka:
Ay bilmiyom kendime gelsem iyi olcak ama hiç uğraşamam valla o barışsın :dilcikar:

Aynen vallahi aynen.
Kıyaslıyorum.Bakıyorum aynı davranışlar umursamaz demiş herkes.
Diyorum umursamıyor beni.Sonra patlıyorum sevdiğime.
Oda şaşırıyor ne oluyor sana diyor.
Haklı çocuk.Benimde acil kendimi toplamam lazım.
Yoksa bu işin sonu fenakafamçokkarıştı

herkes sıkıntısını paylaşmış bende mutluluğumu paylaşmak istedim
nişanlıyım ve nişanlımı çok ama çok seviyorum ve biliyorumki o da beni çok seviyor
düğün için beklemek zorundayız bu bize o kadar zor geliyoki ayrı kalmak çok zor bizim için
hergün allah şükrediyoruz bizi birbirimize nasip ettiği için onu çok seviyorum ve allah uzun ömürler verirse ömrümü onun yanında geçirmek istiyorum
allah herkese böyle bi sevgi nasip etsin herkesin gönlüne göre versin

Allah mutluluğunuz daim etsin canım...
Aminn darısı bizim başımıza inşallah okul bitiminde:hulya:

merhaba arkadaslar
anlatıtklarınıza gore sevgılınız sartlardan dolayı sızınle gorusemıor
bende su ara iş esnasında durmaksızın calısıyorum
o yuzden onlara hak verıyorum
huzurunuzu bozmayın durduk yere

Kesinlikle haklısın canım.
Geç oldu belki çok kırdım sevdiğimi ama buğünden itibaren söz verdim kendime.
Hatalı taraf olmicam.Sabır edicem.Onca şey söyledim yine sakin bizimki:)ay ben olsam neler yapardım kim bilir?Seviyorum canımıniçini ben yaaa:asigim:

Hayırdır canım yaa

sevgılımın benden oncekı donemdekı konusmaları elime geçti
yani bıkac keredır okuyorum ve oradakı kızlara daha cok deger vermıs gıbı
oradakı kızlarla cok sacma sapan ılıskıler yasamıs
aklı cok karısıkmıs hatalar yapmıs ve bunları bıldıkce ondan soguorumm
ama bana gelınce mermer gıbı cok sert hıc hatamı affetmıor
benı sevmıor asık deıl bu yuzdende bıtsın artık

Canım ya olur mu öyle şey allah aşkına.
Sen söylüyorsun ordaki ilişkileri saçma sapan ilişkiler yaşamış aklı karışıkmış diye.
Onlara senden daha az değer veriyormuş ki bitmiş ve şimdi seninle birlikte.
Geçmiş geçmişte kalmıştır bunları düşünüpde ilişkine zarar verme derim.
Eğer senin için daha yoğun duygular beslemese zaten seninle olmazdı.
Ben bundan birkaç yıl önceki hal ve davranışlarımı düşününce beğenmem.
Yıllar sonra belkide şimdiki halimi beğenmicem.
Hepimizin vardır yanlışları.Hatasız hiç bir kul olmaz.
Sırf eskilerden dolayı adı üstünde kendinide ilişkinizide yıpratma...

hatunlar merhaba.. hepinize ii akşamlar.. ben de şimdi bi sorunumuz yokmuş gibi sevgilimin geçmişini didikleyip duruyorum... ne gereği varsa.. yok ona da böle demiş miydin yok buna da böle yapmış mıydın.. ama şöle bi gercek var.. büyük ver gercek aşklar bitmez.. eğer bitmişse onlarla ilişkileri ortada çok da gercek bişey yokmuş

ben ne zaman akıllanacam kızlar yaa adam daha napsın ha napsın.. dün bana "benle kedinin fareyle oynadiği gibi oynuyosun senin yüzünden iki saat edebiyat yaptım askım yaaaa daha napim ben sana" dedi.. çok sevince sevgimle boğuyorum adamı.. gene iyi katlanıyor valla bana.. dün geçtim karsısına sen bana aşık değilsin sadece mantığına uygunum diye benle berabersin dedim.. nasıl yani diye afalladı.. iyi de aşkım mantiğima uygun olmanın nesi kötü.. sen bana göre dünyadaki en düzgün kızsın şimdi ben aşık değilmiymişim dedi... iyi de ne hissetmem gerekti ki sen bana herseyinle hitap ediyosun işte olay budur benim evleneceğim kız bu diyorum dedi.. tamam işte sen aşık değilsin sen mantiğinla hareket ediyosun diye ağladım yaa.... yuh bana walla.... şaşirdi kaldı ne diyeceğini bilemedi.. ama o heyecan o diz titremesi o mide bulantısı hemen geçer ki aşkım önemli olan birbirimizi sevmemiz değil mi dedikçe ben tamam işte kabul ettin sen bana aşık değilsin diye cıngar çıkardım. en sonunda çok yoruldum aşkım walla dedi.. kedinin fareyle oynadiği gibi oynuyosun benle dedi..

vallahi burcu süpersin durumu çok güzel açıkladın bazen bendede oluo ama sonuçta bneimle diorum benim yanımda ve çok mutlu

canım walla ben de paranoya oldum yaa.. benden önce bi kıza teklif etmiş başlicak gibi olmuşlar sonra kız ne aramış ne sormuş.. aradan 2 hafta geçmiş kız seni çok özledim yazmış, benimki de sen kimsin demiş.. numarasını sildim ya çıkaramadım diyor.. o derece antiromantikmiş yani.. kız da ben nazlı demiş, ha nazlı sen misin ya kusura bakma numaranı sildim en son arayip sormadın ben de sildim walla seni msn den de sildim bi daha görüşmeyelim demiş.. :hulya: böle bi adam şimdi bana deli gibi değer veriyor. bugüne kadar kimse için uğraşmamış ama benim normale dönmem için sabırla 10 aydır bekliyor.. gene de benden önce görüştüğü bütün kızlardan nefret ediyorum deli oluyorum sanki o zaman ben vardım...

cnm vallahi enişte çok güzel şeyler sölemiş sana ama biz kızlar genelimiz böle galiba aklımız onlarda olduğu için her laflarının altında bişeyler arıoruz ve inanki bu olaylar ilişkilere çok zarar verio

Benimki de dünün acını çıkarıyor benden ama sinirlenmicem.
Hem soruyor kuaförde ne yapcan diye söylüyoruz güya umursamıyor ama sakinim uymucam ona.
Sonra ben üzülüyorum o üzülsün birazda:)Sevgilim anlayışlı ben hatalıyım desin.Hep onun haklı olmasından yoruldum.Uslandım artıkınn
klava:

doğru sölüosun cnm benim ii bi dayağa ihtiyacım var. rahat batıyor sanırım bana.. adam gözümün içine bakıyor sürekli ağzımdan ne çıkarsa anında o oluyor. çok değer veriyor. kadir kıymet bilir çok aklı basındadır.. ama fazla mantıklı =)) ben daha duygusalım.. mesela kızdığında sinirlendiğinde duygularıyla hareket etmez sakin kafayla hareket eder.. aslında böyle daha dengeli bi ilişki oluyo deryacım.. bi taraf daha mantıklı daha akılcı olacak. 2 taraf da salya sümük aşk böcüğü gibi gezerse oooo walla içinden çıkılmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…